Yeşeren Umutlar (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Beeeeen :P
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ne demek Beeeen, aslında haklısın.Tabi benim yazmam gereken şeyi alıntı yaptıysan :D

Safiel, kusura bakma ama ben kaybetmek istemiyorum :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Essuna karşı kimse dayanamaz.
Bu arada sürpriz olmuştur umarım sonsuzluğun ülkesinin yeri :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

ameliyata alıp kalbini açmak gerekicek :P artık onu da fuji yapar :D huor dirilttikten sonra tabii :angel:
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Thereon, Safir ve Mikael oraya gelirken siz zor duruma düşün, ölmek üzere olun felan. Biz geldiğimizde Safir herkesi kurtarır, böylelikle bir anlamı olur. Yoksa hiç bir anlamı olmaz Safir'in savaşa katılmasının :)
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hayır, biz zor durumda olmayacağız.Ã?ünkü Essun doğrudan kendisi katılmayacak, iblisler vs. sokacak ama doğrudan katılmayacak.Tam doğrudan katılacakken, Safiel taşı kullanacak :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Essun iki tane kara ejderha çağıracak. Huor bunlardan birini yenecek. Algenai da diğerini ama algenia çok kötü bi şekilde yaralanacak. Sonra Teemieri ve Elessar kapışacak ama teemieri bir süre sonra kaçacak savaş alanında. esten de bi güzel cezalandıracak. essun sonunda kendisi saldırıya geçicek. O esnada safir ve thereon olay yerine varacak. Bu arada lydronk da huorlar vardığında artık saklandığı yerden çıkar diye umuyorum. :) Safir Essunun karşısına dikilecek. Ama gücü yetmeyecek. Elessar yardımına koşacak. Babası kartalda taşıdığı ruhunu oğlunun bedenine aktaracak ve elessar maksimum güce kavuşacak. En sonunda da Safir o meşhur safir taşıyla essunun karşısına dikilecek ve kendini burtha salonlarında bulacak. Burtha salonlarında hapis çocukları kurtaracak ve estene bir çift lafı olacak. :) algenia revene geri götürüldiğinde yaralı bi şekilde gultharın emriyle elessarın girmesine izin verilmeyecek.
Bunlar sadece benim değil Elessar ve Alenthas ile beraber kararlaştırdık. Gelecek bölümlerini buna göre yazıyoruz. Ve edmond huor bombastik :) yayıyla bir ejderhanın kafasını yerinden çıkartabilir diye umuyorum. :) Ve zor durumda kalmazsak ne heyecan kalır ki o zaman.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hayır, benim düşüncelerime göre, zor durumda kalmak yerine, kalmak üzere olmak daha güzel olabilir :D Cesur Yürek filmindeki gibi, zor durumda değillerdi, ama kaybedeceklerdi, bizimki de o hesap :D

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy7402 wrote:Essun iki tane kara ejderha çağıracak. Huor bunlardan birini yenecek. Algenai da diğerini ama algenia çok kötü bi şekilde yaralanacak. Sonra Teemieri ve Elessar kapışacak ama teemieri bir süre sonra kaçacak savaş alanında. esten de bi güzel cezalandıracak. essun sonunda kendisi saldırıya geçicek. O esnada safir ve thereon olay yerine varacak. Bu arada lydronk da huorlar vardığında artık saklandığı yerden çıkar diye umuyorum. :) Safir Essunun karşısına dikilecek. Ama gücü yetmeyecek. Elessar yardımına koşacak. Babası kartalda taşıdığı ruhunu oğlunun bedenine aktaracak ve elessar maksimum güce kavuşacak. En sonunda da Safir o meşhur safir taşıyla essunun karşısına dikilecek ve kendini burtha salonlarında bulacak. Burtha salonlarında hapis çocukları kurtaracak ve estene bir çift lafı olacak. :) algenia revene geri götürüldiğinde yaralı bi şekilde gultharın emriyle elessarın girmesine izin verilmeyecek.
Bunlar sadece benim değil Elessar ve Alenthas ile beraber kararlaştırdık. Gelecek bölümlerini buna göre yazıyoruz. Ve edmond huor bombastik :) yayıyla bir ejderhanın kafasını yerinden çıkartabilir diye umuyorum. :) Ve zor durumda kalmazsak ne heyecan kalır ki o zaman.
:-o hacı ne yaptın ya :D
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Neresini garip buldun alenthas?
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Mükemmel yazmışsın Lydronk :clap: :clap: :clap: :clap:
Bakalım Mark neler yazacak? :)
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Aynı zamanda o son büyüyü biraz da merakımdan yazdım. Ölüme tapan bir kızıl elf neyden korkar? Merak ediyorum, onu da yaz da öğrenelim Mark.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

1000. mesajı geçmemeye dikkat son iki mesaj benim ve elessarın ona göre. alenthas yazacağın kaldıysa şimdi yazsan iyi olur... çünkü 1000. mesajda sezon finali olacak.... :)
Edmond, Lydronk, Mark ve Clicks fırsat bulursanız ekleyin birşeyler ama son mesajları bizim yazacağımızı da unutmayın oan göre.. herkese tekrar teşekkürler.. çok güzel bir çalışma oldu :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Mark Gerrfer ölmemiş gibi yazmışsın son iki mesajında onları düzeltir misin?
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ya, bari hikaye bin sayfa olacak, yorum satfasını da tamlasak olmaz mı? 500 falan olsa? :D
Post Reply