Tolkien dünyasi kahramanlari
Aa, çok ayıp, orta dünya'dan bahsederken Huor'dan bahsetmemek mümkün mü?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

aslında maedhros ve maglor, beleg ve mablung, gwindor(ki bence turin den çok bu herif adamı ağlatır), eöl, beren in yanına yazılması gereken luthien ve tabi kurt huan da yaptıklarıyla arda tarihini şekillendirmiş. ama tüm tolkien eserleri temelde feanor un yaptıkları üzerine gelişir; yaptıklarını bazen manwë bile kavrayamaz, valar dışında herkesten güçlüdür, zeki ve beceriklidir ancak ne var ki bu abimiz hırsının kurbanı olmuş ve orta dünya yı kendisinden mahrum etmiştir.
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
MeseKalkan
- Kullanıcı

hırsına yenik düşüp yada düşmemesi önemli değil midir?
zaten bunca yola silmarilleri yapmayada galadrielin bir tutam saçı yüzünden başlamamışmıdır.kudretli insan bulunduğu erdemlerle, duygularını dizginleyebilmesi ve dışarıya düzgün bir biçimde vurup hayatını o şekilde yaşatması kudretine kudret gücüne güç katar.
zaten bunca yola silmarilleri yapmayada galadrielin bir tutam saçı yüzünden başlamamışmıdır.kudretli insan bulunduğu erdemlerle, duygularını dizginleyebilmesi ve dışarıya düzgün bir biçimde vurup hayatını o şekilde yaşatması kudretine kudret gücüne güç katar.
Nerde yazıyo ben hatrlamadım 8-10 tane balrog yatırdığıLord_Feanor wrote:Tartışmasız Feanor ölürken bile 8-10 tane balrog yatırmıştır, Balrogların Efendisi Gothmog bile ancak onun o yaralı bitkin halinin üstesinden gelebilmiştir... Eğer yanına varabilse Morgoth u da iyi eder bana kalırsa işi Fingolfin e bırakmaz haliyle yaşamasını sağlardı.
Ha Turin de insanların Feanor u gibi bişeydir ama bi Feanor diildir yine de severiz...
Kahramanlara gelirsek keşke aynı anda bir kaç tane oy verebilsek
Hepsi İnsanda hayranlık bırakıyor.
Ama Fingolfin ve Beren...
(oyumu berene verdim ama fingolfini daha çok sevrm)