Kardeşliğin Tohumu (Sohbet)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet iyi olur Louis gelmiş tee nerelerden tırsıyor gariban, nelere düştüm ben diye :D
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Tabi ki ilerletebilirsin :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Evet arkadaşlar savaşın bir gün öncesine kadar geldik. Bu arada tarihi değiştirmeme konusunda hem fikiriz değil mi? Büyük tarihi olaylar değişmeden durumlarını korur karakterlerimiz onlara uyum sağlarsa sanırım hikaye daha güzel olur...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Katılıyorum, bu arada tebrikler forum yöneticisi olmuşsun :)

Bugün yazmak isterdim fakat kendimi kötü hissediyorum. Yarına artık... ya da akşam
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Biraz emrivaki olaylar geliştirdim yine... Tarihi olayları karakterize etmek tehlikelidir biraz biliyorum. Ancak bu karakterlere bu kadar yakın bir hikayede bunu da yapmak zorunluydu sanırım...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Evet ne diyorsunuz diyeceim... : ) )) )
HARBE GİDEN
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ne yapıcaz ki şimdi :)

Bende dramatik olsun diye kafama göre bir şiir yazdım, fena olmadı işte :roll: Kötü dersem inkar edeceksin biliyorum :)
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Aslında hikayenin gelişimini olabildiğince serbest bırakmaya çalıştım. Sonuç olarak sonradan katıldım hikayeye... Ancak hikayede sizin karakterlerinize de daha fazla yön verecek olaylar yaratabilirim.... Bilmiyom ister misiniz?
HARBE GİDEN
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet, evet iyi olur. Ã?ünkü ben ortak hikayelerde hikayeye yön verme işini pek beceremiyorum :)
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bu arada gerekirse hikayeyi bitirebiliriz de... Sonuçta iyi kötü bir bütünlüğü olan bir hikaye haline geldi. Ya da Fransa'ya gideriz beraber... Luis kardeşin memleketine... O dönemde Fransa'da da ilginç olaylar oluyo sonuçta.. : ) ) )
HARBE GİDEN
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Arkadaşlar, kısa bir süre benim hikayeyi siz oynatır mısınız, bu aralar yazamayabilirim :(
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

O zaman ilerletiyoruz hikayeyi senin karakterine dokunmuyoruz.... : ) ) )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kardes Luis, Eskişehirde bir irmagin kiyisinda... Ki saniyorum ki Porsuk tu o irmak.. Bir evin kapisinda bir torba bulacagiz. : ) ) ) Elbette sen bunu degistirebilirsin biraz.. Torbada büyük oranda altin ve saire vardir. Ancak bir de yazi var ki asil ilgi cekecek yani o olur saniyorum ki bir ozani... Ancak Krotis bir ozan degil o nedenle yanilmis da olabilirim belki. : ) )) ))
HARBE GİDEN
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tamamdır kaptan :D Ben sıla hasreti çekiyorum, en kısa zamanda Fransa'ya gidile! Canım çekti sen anlatınca :D
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Onu yapabiliriz. Belki de hikayenin bu bölümünü bu hali ile bitirip Fransa bölümünü yeni bir başlığın altında da geliştirebiliriz.

Bu arada Alperen Timur'la yaşıt olduğuna göre epey yaşlı sanırım. Zaten Timur da Ankara savaşından kısa bir süre sonra ölüyordu... : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Post Reply