Edmond wrote:Huor'un sinirden gözü seğirmeye başlamıştı.
*Demek öyle!*
Ardından sırıtmaya çalışarak işe yaramayacağını bildiği hâlde, büyüsünü yaptı.
[Summon Monsters 2 - Monstrous Scorpion, Medium ]
Bunu yapmanın amacı ne?
AoO yiyeceksin boş yere, büyünü de yapamayacaksın üstelik bunu belirtmişsin.
Niye AoO yesin ki? Yanında kimse yoktu bildiğim kadarıyla. Zırhlı kadın uzaklaşmıştı?
.
Kadın lanetli tanrısına dua etti, eli koyu kırmızı bir renge dönüştü. Elini uzatıp Huor'un göğsüne bastırdı.
Touch Attack 15+5=20 başarılı
Inflick Light Wounds
Will save 19+4=23 başarılı
Hasar 6+6 yarısı 3 vitality, 3 wound hasarı (-2 Str,-2 Dex)
Huor'un vucuduna yapışan eli oldukça canını yaktı, adeta yaşam enerjisini çekmişti. Rahibe sonrasında odanın içine doğru çekildi, diğerlerinin görüş alanından çıkmıştı. Kaçarken Huor saldırdı ama başarılı olamadı. Köpekse o kadar ters bir hareket yapmıştı ki yere yuvarlandı.
Huor A.o.O.
Saldırı 9+6=15 başarısız
Köpek A.o.O.
Saldırı 1
Bak burada yazıyor kadının uzaklaştığı.
Asıl Darthu üç yılandan da AoO yiyecek sanırım ben ondan endişeleniyorum.
.
Yakın dövüşteyken 5 ft. move ile saldırı fırsatı yaratmadan büyü yada ok atabilirsiniz.
Büyü yapacaksanız "Casting Defensively" özelliğini kullanabilirsiniz.
Bu tur bayağı bir saldırı fırsatı yarattınız düşmana, dikkatli olursanız daha az zarar görürsünüz.
.
Devrimk ortamın ışık durumu nasıl? Benim light büyüm hala devam ediyor mu? Yolumu görebiliyor muyum? Ã?ünkü Huor'un çığlığını duydum yardımına koşacağım eğer ışık yetersizse tökezlemeyeyim yine bir light büyüsü yapayım. Bir de AoO olmuyorum değil mi diğer odaya koşunca? Gerçi olsam da koşacağım...
.
dwaxer wrote:.
Devrimk ortamın ışık durumu nasıl? Benim light büyüm hala devam ediyor mu? Yolumu görebiliyor muyum? Ã?ünkü Huor'un çığlığını duydum yardımına koşacağım eğer ışık yetersizse tökezlemeyeyim yine bir light büyüsü yapayım. Bir de AoO olmuyorum değil mi diğer odaya koşunca? Gerçi olsam da koşacağım...
.
Burada ışık sorunu yok aydınlatıcı olması açısından haritada ekledim son mesaja.