D&D Dövüş Klübü (Sohbet)
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Topuğa +5 çizme alıyorum.dwaxer wrote:Vaydevrimk wrote:Yeni karşılaşmalar:
Tersyüz ve Dwaxer
Alenthas ve (Artemis-Sacokhan karşılaşmasının galibi)yenilmez savaşçı Achilles ile mi karşılaşacağım. Kaderin cilvesine bak; umarım tarih tekerrürden ibaret olur ve tıpkı Truva'daki gibi Paris, Achilles'i topuğundan vurur. :schemes:
.
Achilles'in intikamını alacağım bu arada belirteyim.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
-
Mark
- Kullanıcı

Devrimk arenada yenilmediğimi farkettim. Yenendithas için feat araştırıyordum. Sudden Still'e bakıyordum. Yanında şu yazıyordu:
Kendisi şöyle yazmış:
Diğerlerini de kontrol ettim:Sudden Still
[Metamagic]
(CArc p83)
(Mini p28)
" Once per day, you may apply Still Spell to a spell you cast without increasing the spell"s level.
Sudden Maximize
[Metamagic]
(CArc p83)
(Mini p28)
any other Metamagic Once per day, you may apply Maximize Spell to a spell you cast without increasing the spell"s level.
Burda, bu feati bir kere kullanabilirsin diyor. Hemen, alenthas'ın karakterinin sayfasına baktım.Sudden Empower
[Metamagic]
(CArc p83)
(Mini p28)
any other Metamagic Once per day, you may apply Empower Spell to a spell you cast without increasing the spell"s level.
Kendisi şöyle yazmış:
Ya bilerek yada bilmeden hatalı yazmış. Oyunda da iki kere kullanmıştı. Yeniden dövüşmek istiyorum. Kuralları kendisine göre esnetmiş.Sudden Maximize 3/day
Sudden Empower 3/day
Sudden Still 3/day
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Doğru haklısın benim aklımda yanlış kalmış ben 3/gün olduğunu sanıyordum.Mark wrote:Devrimk arenada yenilmediğimi farkettim. Yenendithas için feat araştırıyordum. Sudden Still'e bakıyordum. Yanında şu yazıyordu:
[Metamagic]
(CArc p83)
(Mini p28)
� Once per day, you may apply Still Spell to a spell you cast without increasing the spell�s level.
Sudden Maximize
[Metamagic]
(CArc p83)
(Mini p28)
any other Metamagic Once per day, you may apply Maximize Spell to a spell you cast without increasing the spell�s level.Burda, bu feati bir kere kullanabilirsin diyor. Hemen, alenthas'ın karakterinin sayfasına baktım.Sudden Empower
[Metamagic]
(CArc p83)
(Mini p28)
any other Metamagic Once per day, you may apply Empower Spell to a spell you cast without increasing the spell�s level.
Kendisi şöyle yazmış:
Ya bilerek yada bilmeden hatalı yazmış. Oyunda da iki kere kullanmıştı. Yeniden dövüşmek istiyorum. Kuralları kendisine göre esnetmiş.Sudden Maximize 3/day
Sudden Empower 3/day
Sudden Still 3/day
Turnuvayı sürdüremiyoruz aslında, pek ilgi kalmadı. Devam ettireceğimi zannetmiyorum.
İsterseniz sizin dövüşü sonlandırabiliriz.
Kendine göre esnettiğini sanmıyorum. Sanırım Metamagic rodlar ile karıştırmış. Onlar günde 3 defa bunu yapabiliyorlar.Mark wrote:Devrimk arenada yenilmediğimi farkettim. Yenendithas için feat araştırıyordum. Sudden Still'e bakıyordum. Yanında şu yazıyordu:
[Metamagic]
(CArc p83)
(Mini p28)
— Once per day, you may apply Still Spell to a spell you cast without increasing the spell’s level.
Sudden Maximize
[Metamagic]
(CArc p83)
(Mini p28)
any other Metamagic Once per day, you may apply Maximize Spell to a spell you cast without increasing the spell’s level.Burda, bu feati bir kere kullanabilirsin diyor. Hemen, alenthas'ın karakterinin sayfasına baktım.Sudden Empower
[Metamagic]
(CArc p83)
(Mini p28)
any other Metamagic Once per day, you may apply Empower Spell to a spell you cast without increasing the spell’s level.
Kendisi şöyle yazmış:
Sudden Empower 3/day
Sudden Still 3/day
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka