Planar Geographic e-Dergi

FRP-RPG ile ilgili her türlü bilgi paylaşımını buradan yapabilirsiniz (Wod, dnd, GURPS, Cthulhu, Fallout ...). Engin bilgilerini paylaşmak ve yeni bilgiler edinmek isteyen herkesi buraya davet ediyoruz.
Post Reply
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Planar Geographic e-Dergi

Post by burock »

arkadaşlar,

<a href="http://www.rpgelisim.org">RPGelişim</a> sitesi kullanıcıları tarafından hazırlanan Planar Geographic adlı e-derginin 4. sayısı yayımlanmıştır. Dergini tüm sayılarını indirmek için,

<a href="http://www.rpgelisim.org/forum/showthre ... =64#post64">Planar Geographic sayıları</a>

bağlantısına tıklayabilir, ya da online okumak için,

<a href="http://www.emecmua.com/YayinDetay.aspx?DID=290">Planar Geographic emecmua bağlantısı</a>

bağlantısını kullanabilirsiniz.

İyi okumalar.
War, war never changes...
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Güzel bir çalışma grubu ve kaliteli bir dergi var arkadaşlar, okuyun bencede pişman olmazsınız. :)
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Siteye üye olabilseydik de oraya yazabilseydik yorumlarımızı.
"Lovefull Evil"
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

ben baktım bu ayki sayısına çok güzel bir çalışma umarım bizim e dergide bu kadar kaliteli olur.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya harbiden bizim dergi noldu???
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Yakın bir tarihte yeniden raflarda :wink: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Dergilerin hepsini indirdim ve şöyle bir göz gezdirdim. Değişik sistemlerin tanıtımı diye bir başlık gördüm ki AD&D ve 3E (3.5E) üstünden geçilerek tanıtılmıştı. Ancak yazının devamı bir türlü gelmemiş. Acaba bir sorun mu çıktı yoksa yazı sadece bu kadar mı sürüyor.

Sanırım burada bu soruya sadece Burock cevap verebilecek.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

yanıt geliyor :)

bildiğiniz üzere bizim kültürümüz, non-profit organizasyonların ve fanzin türünde şeylerin devam etmesine olanak sağlayan öğeler içermiyor. başta heyecanla başlayan işler, bir süre sonra o heyecan kaybolduğunda yürümez oluyor. neticede bu tür işler eğlence ve kişisel tatmin unsurları olduğundan, keyif almadığın, eğlenemediğin, aksine sinir stres sahibi olduğun bir işin rafa kalkmasından daha doğal bir şey yok.

Planar geographic gerçekten güzel bir işti ve hazırlayan tüm arkadaşlar bundan keyif alıyordu; fakat kaçınılmaz olarak yukarıda bahsettiğim sürece girildi ve bu noktadan sonradevam etmenin anlamı kalmamıştı.

umarım ileride yeniden canlanacak bir proje olur.
War, war never changes...
Post Reply