Ocakbaşı Yaz Teması Hakkında
Ocakbaşı Yaz Teması Hakkında
Adet olduğu üzere bu başlığı da açıyor. Hadi bakalım ozan dostlar önümüzde yeni bir tema ve yeni bir üç ay var... : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Neyse kardeş ama bu resim işini kurumlaştırsak iyi olur.. Hatta belki tema seçimi sırasında bile resimleri de koyabiliriz.... Seçim daha renklenmiş olur böylece.. : ) ) ) )
Ã?ykünü bekliyorum... : ) ) )
Ã?ykünü bekliyorum... : ) ) )
HARBE GİDEN
İlkbahar'ı ıskaladım. Halbuki bir iki peri hikayesi de vardı aklımda.... Askerden döneli 3 hafta oldu ama siteye dönüşümün miladı bugün diyebilirim. Firble'ı mükemmel çalışmaları için tebrik ediyorum.
Artık beni buralarda eski sıklıkta görmeye başlarsınız, tabi bu temayı da kendi adıma boş bırakmayacağım anlamına geliyor.
Bir de site üzerinden yeni bir fantastik korku oyunu açmayı düşünüyorum. (Muhtemelen Call of Cthulhu) Ama daha olgunlaşması bir iki ayı alır gibi gözüküyor.
Artık beni buralarda eski sıklıkta görmeye başlarsınız, tabi bu temayı da kendi adıma boş bırakmayacağım anlamına geliyor.
Bir de site üzerinden yeni bir fantastik korku oyunu açmayı düşünüyorum. (Muhtemelen Call of Cthulhu) Ama daha olgunlaşması bir iki ayı alır gibi gözüküyor.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Bogus wrote:Bir de site üzerinden yeni bir fantastik korku oyunu açmayı düşünüyorum. (Muhtemelen Call of Cthulhu) Ama daha olgunlaşması bir iki ayı alır gibi gözüküyor.
Hoş geldin Bogus.
Oyuna katılmak için çalışmamız gereken bir kaynak var mı? Katılmak isterim ben de.
.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Call of Cthulhu harika olur. Ben de istiyorum oynamayı.Bogus wrote:Bir de site üzerinden yeni bir fantastik korku oyunu açmayı düşünüyorum. (Muhtemelen Call of Cthulhu) Ama daha olgunlaşması bir iki ayı alır gibi gözüküyor.
Umarım düşüncelerini gerçekleştirirsin.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Yaz teması durgun geçiyor... Senin hikayen pek çoğumuza ilham verebilir. Benim de aklımda bir şeyler var ama şu aralar eve bile zor geliyorum. Hikaye yazacak zaman mucizelere kalmış durumda.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>