Resim Galerisi ve Türkçe Açıklamalar
Resim Galerisi ve Türkçe Açıklamalar
Ya arakadaşlar geçen yaz sitenin yaşadığı sorundan beri, birçok yazı İngilizce çıkıyor, resim galerimiz bomboş duruyor. Yazılar konusunda elimden birşey gelmez ama şöyle bir fikrim var: Bence galeriyi yeniden kuralım. Bende eski resimlerin bir kısmı var yetkili kişi kimse yollayabilirim. Hem hepimiz farklı fantastik resimler yollarız(ama gerçekten nitelikli resimlerden bahsediyorum) eskisi kadar güzel bir galeri oluştururuz ??
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Kesinlikle çok kötüydü o büyük çöküş, sitenin değil yalnızca galerisi, indirilecekler bölümü bile çökmüştü 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Possessed
- Site Çizeri
Su sol tarafta adin altindaki bos kutucuklar da gozukse iyi olur ya.. Cok kotu duruyor.
Zamaninda "Resim Galerisi" ile baya ugrasmistim, biraz canlandirmayi basardim da bir sure sonra eski sessizligine dondu ve ben de resim gondermeyi biraktim.. Efta sag olsun, onu da ugrastirmistim
Zamaninda "Resim Galerisi" ile baya ugrasmistim, biraz canlandirmayi basardim da bir sure sonra eski sessizligine dondu ve ben de resim gondermeyi biraktim.. Efta sag olsun, onu da ugrastirmistim
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Arkadaşlar sonuna kadar haklı buluyorum yazılanların tamamını... Bunun yanı sıra belki sitede öykü şiir ve yazı türleri ile uğraşanlarla resim grafik gibi işlerle uğraşanlar birbirleri ile bir arada işler yapabilirler.
Resimlerin öyküleştirilmesi ya da öykülerin resimlerinin yapılması gibi...
Yukarıdaki tabii en basit öneri... Bundan çok daha kapsamlı ve güzel öneriler gelebilir...
Resimlerin öyküleştirilmesi ya da öykülerin resimlerinin yapılması gibi...
Yukarıdaki tabii en basit öneri... Bundan çok daha kapsamlı ve güzel öneriler gelebilir...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Arkadaşlar galeriyi geriye getirmek aslında bir kişi için yük olabilecekse bile bir ekip için pek de zor bir iş değil.
şimdi interneten verile adreslerlden resim stoklayıp daha sonra yollamaya gönüllü olan arkadaşlar varsa aklımda bir fikir var.
Kimler yaardım etmek ister arkadaşlar?
Daha sonra aynı projeyi indirileceker içn de uygulayabiliriz belki.
Bu arada possesed resimleri tekrar aynı şekilde yolalrsan galerideki senin rsimelri tekrar yükelrim memnuniyetle. Galerinin en ilgi çeken yerlerinden biri senin bölümündü =)
şimdi interneten verile adreslerlden resim stoklayıp daha sonra yollamaya gönüllü olan arkadaşlar varsa aklımda bir fikir var.
Kimler yaardım etmek ister arkadaşlar?
Daha sonra aynı projeyi indirileceker içn de uygulayabiliriz belki.
Bu arada possesed resimleri tekrar aynı şekilde yolalrsan galerideki senin rsimelri tekrar yükelrim memnuniyetle. Galerinin en ilgi çeken yerlerinden biri senin bölümündü =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Efla msn'deki konuşmadan sonra epey bir resim buldum. şu an 26 mb lık resim var galeri için seçtiğim. Farklı boyutlara sahip toplam 311 resim ediyor bu da. Ve çok büyük çoğunluğu gerçekten nitelikli eserler(aralarından 10 tanesi Possesed'ın resmi, sitemizde böyle birinin olduğunu bilmiyordum, öğrenince şeref duydum
) Sıkıştırılmış dosya haline getirmeyi becerememiştim geçen sefer ama bu sefer sıkıştırılmış dosya haline getiricem birkaç arkadaştan yardım alıp. Msn'de karşılaştığımızda yollarım sana veya e-posta ile de atabilirim.
Asıl sorun şu ki, resimlerin telif hakları konusu ile ilgili bir sıkıntı olur mu? Ã?ünkü resimlerin büyük kısmı Jason Engle'ın. Bilirsiniz belki, eski galerimizde de birçok çalışması vardı.
Gerçekten müthiş bir sanatçı... Ama işte telif hakkı sorun olur mu ?
Asıl sorun şu ki, resimlerin telif hakları konusu ile ilgili bir sıkıntı olur mu? Ã?ünkü resimlerin büyük kısmı Jason Engle'ın. Bilirsiniz belki, eski galerimizde de birçok çalışması vardı.
Gerçekten müthiş bir sanatçı... Ama işte telif hakkı sorun olur mu ?
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Jason Engle'ı sevdiğmi söylememe gerek varmı bilmiyorum zaten avatarımın ressamı da kendisidir =)
şimdi durum şöyle:
Ã?nceden galeride olan sanatçıların telif mevzuu halledilmişti diye biliyorum. Ayrıca yukarıdaki mesajda bahsettiğim projede eski galeriden daha geniş bişeyler yapabiliriz. Bizde olmayan resimleri de olan kaynaklardan toplayabiliriz.
GErektiğinde sanatçılardan izin almak için mail felan da atabiliriz. Derli toplu halde resimler olsun yeter ki...
şimdi durum şöyle:
Ã?nceden galeride olan sanatçıların telif mevzuu halledilmişti diye biliyorum. Ayrıca yukarıdaki mesajda bahsettiğim projede eski galeriden daha geniş bişeyler yapabiliriz. Bizde olmayan resimleri de olan kaynaklardan toplayabiliriz.
GErektiğinde sanatçılardan izin almak için mail felan da atabiliriz. Derli toplu halde resimler olsun yeter ki...
Chaos is the law of nature,
Tam 245 adet Jason Engle resmi var hazır durumda şu an ayrı bir klasörde. Onun dışında da 65 tane resim var bazıları Wizard of Coast'un. En kısa zamanda yollayacağım sana Efla. Telif konusu umarım hiçbir sorun çıkmadan hallolur, galerimizi açılmış halde görürüz yakın zamanda