Hangi diyara göç etmek istersiniz?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kesinlikle yarı-savaşçı, yarı-büyücü,

Hafif Ranger gibi, ama tabi büyüleri daha fazla olsa daha iyi olabilirmiş.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Benim istediğim 3 güç vardır. Diğer herçey bunlardan sonra gelir.

1. Üstün mucitlik. Aşmış madgnomelik. Kahramanlara buluşlarımla onları şımartmayacak kadar yardım edebilme gücü. Aç çiftçilere bereket, evsizlere ev yapabilme, gerek duyanları iyileştirebilme. İmkansız makineler yapma ve bunu insanların hizmetine sunma.

2. şekil değiştirme. Her canlının hayatını yaşamak, her istediğim yere seyehat edebilmek.

3. Işınlanma. Her yere düşününce gitme. Kahramanları ihtiyaç duyulan yere taşıma. Kahramnalrı gerek olunca ölümden uzağa taşıma.

Bu güçler olsa her dünya büyülü olurdu herhalde. Ama bu güçlerin olduğu zaman sanırım bir FR tarzı dünya hatta MtG tarzı dünya çok daha büyülü çok daha çeşitliolduğundan terciğim olurdu. Kaos dolu dünyaları ise hiç istemezdim.

Tabee ilk mesajımda dediğim gibi Bunmların hepsi olamıyor ancak ayrı ayrı oluyor. O sebeple DL sanırım bana en uygunu oldu. (En üstün ırk, Madgnome farkı)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Edmond wrote:Kesinlikle yarı-savaşçı, yarı-büyücü,

Hafif Ranger gibi, ama tabi büyüleri daha fazla olsa daha iyi olabilirmiş.
Warmage de işte şuna kısaca :P

Ben divine büyülerle uğraşırdım.
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

şunu da belirteyim, misal başka diyarlarda büyücülerin yapabildiklerine çok şaşıranlar gene var. Ã?rneğin o diyardaki bir büyücünün evren için muazzam yararlı bir şey yapması (illa muazzam olmak zorunda değil) ya da adını duyuracak ölçüde br şey yapması bizim cep telefonumuzdan daha çok şaşırtı insanları...

Aransayes'in cevabına gelince büyücü olmak isterdim. Neden mi? Büyücüler normal bir insandan farklıdır içindeki sırları kendisi hakkında bilinenlerden çoktur. Güçleri inanılamaycak derecede olabilir bazen. Bu diyarda da SAVAşÃƒ?I olabiliriz. Ama istediğimizi zaman büyü yapamayız :) (catboy'a katıldığımı bildirmem yeterdi :) )
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

Unutulmuş diyarlara gitmek isterdim :wink:

Orada Artemis Entreri'nin çırağı olup kapabildiğim her şeyi kapmaya uğraşırdım..Drizzt takıntısı dışında :roll:

Orta Dünya'da olup Fingolfin'i cesareti nedeniyle görmek isterdim..
Luthien ve Beren'in aşkını görmeyide isterdim elbette.. :)

Ama gönlümde Fr nin yeri farklıdır elbette..

WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Uzak bir gelecekte güneşin bir beyaz cüce olduğu ve dünyamızın olmadığı zamanlarda evrende yaşam olan herhangi bir yere gitmek isterdim. Yine ben olarak...
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Orada Artemis Entreri'nin çırağı olup kapabildiğim her şeyi kapmaya uğraşırdım..Drizzt takıntısı dışında
Gel evlat, ben seni yetiştiririm. :P

Ben Warcraft dünyasında bir gnom olmak isterdim. Ortaçağ mühendislerinden olmak hep ilgimi çekmiştir.
Been there. Seen that. Got the scars.
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

Artemis Entreri wrote:
Orada Artemis Entreri'nin çırağı olup kapabildiğim her şeyi kapmaya uğraşırdım..Drizzt takıntısı dışında
Gel evlat, ben seni yetiştiririm. :P

Ben Warcraft dünyasında bir gnom olmak isterdim. Ortaçağ mühendislerinden olmak hep ilgimi çekmiştir.
Zaten şiirlerinle yetiştik :)

Uzun süre senin dergide ki ve sitedeki şiirleri okudum ardından kendim fantastik şiir yazmaya başladım..şiir olarak bir şey kattığın kesin ;)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

FR'da olmak isterdim, büyücü olarak. şu andaki mesleğiminde büyücülüğe benzediğini düşünüyorum, bu benim için bir tür motivasyon. Ama gerçekten harikulade şeyleri yapabilmek ve normalin çoook üzerinde güçlenebilmek isterdim.

FR a da gerek yok, ömrümü sonsuza dek uzatmanın bir yolunu bulabilsem(kazalarda ölebilirim GOD mode gibi bişey değil yani, sadece vücudum iflas etmeyecek) bu dünya da benim için yeterince sihirli bir dünya.

Dünya üzerindeki her mesleği(birkaçı hariç :-p) yapıp her hayatın nasıl yaşandığını öğrenmek isterdim.

Yaşadığım herşeyin bir başkası tarafından da yaşanmış oladuğunu ve şu anda da yaşanageldiğini bilmek beni çok sinir ediyor.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Post Reply