15 Haziran uygun gibi görünyüor sanki, iki hafta var insanlar kendilerini ayarlayabilir şimdiden. Haziran sonları yaklaştıkça tatil niyetiyle istanbul'dan kaçanlar olabilir ( mesela ben ), o yüzden 20 sinden sonrası zaten uzak olur gibi geliyor. 21-22 haziranda Unirock'a denk geliyo gidenler olucaktır muhakkak..
Sonuç olarak ( evet özetliyorum nihayet );
15 Haziran, Taksim ( evet evet Heykelin orası ) saat 13:00 nasıl olur sizce ?
Umarım yine beklemeyiz :/ Nocturnal ve ben geçen sefer taksimzede olmuştukta 15inde görüşürüz o zmn.. Bizim okulun da convensionı olucaktı (Bahçeşehir Ã?ni) dekanlıktan çok geç izin çıktı ertelendi o yüzden yoksa çaırıcaktım burdan gelenleri..
<div align="center">In a nightmare, every choice you make is a wrong one.</div>
Söz vermiyorum ama çok kesin olmamakla beraber belki bende gelebilirim.Misafirlerimin durumuna da bağlı belki o tarihler arasında misafir ağırlayabilirim İstanbul'da.Kimler gelicek bu arada tanıdık çıksa da rahatça bulabilsek kimin frpworld'ten olduğunu ? :S
WizardOfQuarks wrote:Ayın 15'i olursa gelemem ben. 25'inden sonra müsait oluyorum ama zaten mezun da olamıyorum. En iyisi evde oturup bunalım takılmak.
Hadi ya.. Mezun olamamana üzüldüm Evde oturup bunalım takılmaktansa gelip bizle takılmak için bişeyler ayarlayamazmısın ?
Ha bide bişey geldi aklımada, 15 haziran öss'ye ( yada artık adı her ne meretse umrumda değil ) denk geliyo bi sorun olmaz dimi buluşmamızda ? sounçta biz sınav bittikten sonra buluşmuş olucaz