---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome; senin avatarında hani bazı korku filmlerinde canlanıp milleti bıçaklayan oyuncak bebekler olur ya, onlara benziyor. Ã?rkünç. :-P

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Böylesine kırıcı yorumlar yapmayalım lütfen. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Idril-Celebrindal
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Idril-Celebrindal »

çakinin geliniydi değil mi o korku filmi :D teşekkürler ayrıca hepinize...çok uğraştım bu kadar oldu ...
<div><strong>...:::Scio me nihil scire:::...<br></strong></div>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Darkgnome, evet, son zamanlarda gerçekten daha az yazıyorum.Sebebini boş ver.

Avatarı değiştirdim, bakın nasıl olmuş :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Bişey söyliyim mi karagnome :evil: senin avatarındaki seramikten yapılmışa benzeyen bebekte bir anne canım çukulata çekti lütfen çukulata al ifadesi mi desem, bir acıların gnomu ifadesi mi desem, bir alayınıza giderrrrr ifadesi mi desem, bir kınayt onlayn çarı soyupta vallaha ben yapmadım abi dedikten sonra masumca gülümseyen çocuk ifadesi mi desem... bir ahanda hepinizi dövdüm ağlattım geberin ifadesi var bence :evillaugh: :evillaugh:
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Lugtarias wrote:Bişey söyliyim mi karagnome :evil: senin avatarındaki seramikten yapılmışa benzeyen bebekte bir anne canım çukulata çekti lütfen çukulata al ifadesi mi desem, bir acıların gnomu ifadesi mi desem, bir alayınıza giderrrrr ifadesi mi desem, bir kınayt onlayn çarı soyupta vallaha ben yapmadım abi dedikten sonra masumca gülümseyen çocuk ifadesi mi desem... bir ahanda hepinizi dövdüm ağlattım geberin ifadesi var bence :evillaugh: :evillaugh:
Aslında hiç öyle düşünmemiştim. Bakıyorum o kadar da görmüyorum. Yanaklar tombik ve elma şekeri, eller küçücük. Nasıl desem olabilir hani ama yok ben hçi öyle düşünmemiştim :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ben her türlü geyik yaparım diyorsanız, cilveli keçi hanı :idea: :evillaugh:
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Ne zamandır tahlil yapmamıştım, bi deniyim. Ã?şengeçliğimden ötürü bu sayfadan daha geridekilere avatar tahlili yapamıycam, biliyorum çok üzüldünüz dertlendiniz ama, şans işte.. bi dahaki sefere artık :evil:

Idril: Güzel avatar, baya dikkat çekici. Mesajları okurken gözlerim kamaşıyo ama neyseki mesaj sayın az heryerde çıkmıyosun karşıma :D 10 üzerinden 7 değer biçiyorum.

Edmond: Senin avatarlarınla yıldızım barışmadı hiç valla. Hep sitenin fonu üzerinde fazlasıyla göze batan, ve genelde hoşuma gitmeyen tarzda çizimlerle geliyosun. Ama eski avatarındaki amatör çizim yinede iyiydi. Daha güzel ve beyaz fonu olmayan bi avatar bulman dileğiyle. sevgiler.. :evillaugh: ( aa puanını unuttum 4/10 la ödüllendridm seni, küsmek darılmak yok bu bi yarışma kazanmakta var kaybetmekte ) :|

Darkgnome: Binlerce mesajın olmasının etkisiyle, ve çoğu konu başlığı altındaki yazılarının yanından bana masumca bakarak ölüm sözü vermesiyle beni yorum yapmaya korkutan bi avatarın var :( Çok korkutucu :cry: ( ağlayarak uzaklaşır..) " 10 puan veriyorum!! lütfen bana öle bakma!!! "

Lugtarias: Fazla bi yorum yapamıycam ama güzel ve fantastik duruyo avatarın, sitemizin temasıyla güzel uyumu ve bi önecki tahlilimden sonraki duygusal çöküntümün sonrasına içimden sana 9/10 vermek geldi :|

Illyra: Ah illyra ah naaptın, eski avatarın daha güzeldi :( henüz onu kullanıyoken yprum yapmak isterdim, şimdiki ablayı beğnmedim çok sade çok soluk geri planda kalmış göründü gözüme. Hemen değiştir ! :mad: :-P 5/10 veriyorum, geçen avatarın olsaydı bi 8 hakederdi en azından :plotting:

Aransayes: Avatarını seviyorum !! :evil: Aslında kıskandığım için düşük puan vermem lazım ama neyse.. kendime yeni güzel bi avatar bulma arayışındayım zaten o yüzden kıskanmıycam ve sana 9/10 vericem :D

dwaxer: Hmmm... :plotting: .. hmmmm :???: ... hmmmm, bulamadım bişey ! :mad: üf ya! ( kafasını 4 kere duvara vurur) şimdilik 4 puanın olsun ama senin suçun değil benim becereksizliğim :cry:

Efla: Sanırım hep bu avatar vardı gördüğümden beri :shock: Güzel ve artık alşkanlık haline gelmiş bi avatar.. Ejderha dimi o :-P Neyse.. 7/10 puan veriyim. (Gerçi admin falan kızdırmamak lazım, eğer puanda sorun olursa PM den beni tehdit edebilrsiniz efendim :embarrass: )

Evet bittimi şimdi :shock:

Hmm neyse kendimi yorumlyim değiştrmeden önce: Ne bu böyle karanlık falan yerde gölgeler bilmem neler çocuk gibi hala "karanlık, gölge, uuuu korkutucu falan.. " İsimde özenti olup dark, black, shadow, night bıdı bıdı olmasın diye sözlükten aranıp taranmış zar zor bulunmuş zaten.. içler acısı 2/10 veriyorum sırf her gün aynada yüzünü göryorum diye o da, yoksa hakkın 1 puandı. :evillaugh:

EDIT: Smileyleri seviyorum :schemes:
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Clicks avatarı ben de çok beğendim. Hattta sen kullanamdan bile beğenmiştim. Biraz garip bi cümle oldu ama şöyle diyim:

Bi süredir msnde falan avatar olarak kullanıyorum aynen o resmi. Hem manzara hem yaratık çok hoş...
Sağol efla zaten benim avatrımla senin avatarının çizerinin aynı olduğunu söyledi lugtarias.

Bu arada nocturnal benim avatar tahlilimi yapmamışsın kırıldım :-P
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Amanın nası gözümden kaçabilmiş seninki gibi bi avatar :shock: Resim harika, arkaplan olsun, fantastik ( yada mitolojik ) yaratığımız olsun . 9/10 veriyorum :clap: 10'u bi tek darkgnome'a verebildim.. ehm o da malum korkudan :embarrass:
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

o kadar çok avatar değiştiriyorum ki :-P hangisini dediğini bilsem belki değiştiririm arşivimde var hepsi çünkü :wink:
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Buna yapıcağınız yorumu merak ederek koydum bakalım bu nasıl fazla mı tiksindirici yoksa çekici :-P
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

CLiCKs wrote:Buna yapıcağınız yorumu merak ederek koydum bakalım bu nasıl fazla mı tiksindirici yoksa çekici :-P

Bana çekici geldi :evil:
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

clicks o resim çok güzel kıymetini bil :-P
Image
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Evet buda benim yeni resmim, yine karanlık yine gölgeler :evillaugh:
Post Reply