zaman çarkı yeni kitap
zaman çarkı yeni kitap
zaman çarkı yeni kitap çıkmış doğrumu sitelerde tanıtım gördüm ve okuyan var mı nasıl kitap
Adam kendi öldü mü de kitabın sonunu karısı yazıyor 
Ayrıca belirtmek istiyorum. Ya şu içerisinde Rand geçmeyen bölümler çok sıkıcı kitapta ya!! Bazen güzel olduğuda oluyor haklarını yemeyeyim ama genelde sıkıcı.
Ama yine de kesinlikle okumaya değer bir kitap
Ayrıca belirtmek istiyorum. Ya şu içerisinde Rand geçmeyen bölümler çok sıkıcı kitapta ya!! Bazen güzel olduğuda oluyor haklarını yemeyeyim ama genelde sıkıcı.
Ama yine de kesinlikle okumaya değer bir kitap
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
İşte öyle okudum, daha doğrusu okuyorum. Ama yazarına pek ilgi duymamıştım. Kansermiş ha, üzüldüm yahu, onun gibi bitmeyen kitaplar yazan güzide yazar sayısı az gerçekten.
şu anda The Path of Daggers'ı okuyorum. Henüz sona çok yaklaşmış sayılmam.
Erkekelerden en sevdiğim karekter Mat, kadınlardan Lanfear (en son halini bilmiyorum ama yaşarken favorim oydu) ondan sonra da Nynaeve.
şu anda The Path of Daggers'ı okuyorum. Henüz sona çok yaklaşmış sayılmam.
Erkekelerden en sevdiğim karekter Mat, kadınlardan Lanfear (en son halini bilmiyorum ama yaşarken favorim oydu) ondan sonra da Nynaeve.
güç amacın, k
güç amacın, k
-
nightshadow
- Kullanıcı

Son kitabı karısı yazmıyor.Brandon Sanderson isimli bi yazar tarafından yazılıyor.Kitabın 2009 sonbaharında yayınlanması bekleniyormuş.Yazarın türkçeye çevrilmiş kitabı bulunmamaktadır.şimdiye kadar yayınlanmış kitapları şunlardır ;Slaad wrote:hehe moiraine kız demişimHarriet kitabı 2009 yazında çıkartıyor bi çıksada kurtulsak...
Elantris
Mistborn: The Final Empire (Book 1 of the Mistborn trilogy)
The Well of Ascension (Book 2 of of the Mistborn trilogy)
Alcatraz Versus The Evil Librarians
Serinin yeni çıkan kitabı 0. kitap diye geçiyor ve 1. kitaptan öncesini anlatıyor arkadaşlar, gerçi henüz okuyamadım, ama kitapçım öyle söyledi, şuanda 7. kitaba başladım ama gerçekten şuanda
1.. kitaptan sonra okumayı planlıyorum 0. kitabı
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"
Raistlin Majere
Raistlin Majere
Yazar ne yazık ki çok ender görülen bir çeşit kan kanserinden vefat etti. Zaten kitabının önsözünde "Tabutuma son çivi çakılana kadar yazacağım." demişti ve öyle de yaptı. Yarım kalan final kitabı yazarın notlarına dayanarak başka bir yazar tarafından yazılıyor.
Kitapta ise Mat'in başından geçen bölümler bence en iyi kısımlar. Harika bir antikahraman yaratılmış. Sonra Rand geliyor.
Ã?ıkan kitap ise Moriane ve Lan Mondragoran'ın tanışmalarını yani 1. kitaptan çok öncesini anlatıyor, olayların başlangıcını irdeliyor. Henüz okumadığımı da belirteyim.
Kitapta ise Mat'in başından geçen bölümler bence en iyi kısımlar. Harika bir antikahraman yaratılmış. Sonra Rand geliyor.
Ã?ıkan kitap ise Moriane ve Lan Mondragoran'ın tanışmalarını yani 1. kitaptan çok öncesini anlatıyor, olayların başlangıcını irdeliyor. Henüz okumadığımı da belirteyim.
Last edited by CaRNeDuR on Wed Jun 11, 2008 6:42 pm, edited 1 time in total.
12. Kitabı almak için kitapçıya gidip 0. kitabı buldum, 8 YTL ye bulduğum için de kaçırmayıp hemen alıverdim.
Moriane ve Lan'ın tanışmasını anlatıyor. Kitapta Siuan ve Moriane accepted, hehe
İkisinin hali içler acısı, allah hiç bir kadını uzun süre novice veya accepted etmesin. Dragon Reborn'ün doğduğu zamanda geçiyor. Okumaya değer bir kitap.
İlk kitabı aldığımda hemen sayfalarını karıştırıp "Rand, Mat, Tuan" gibi isimleri aradım ve bulamayınca noooluyoz dedim, moralim bozuldu ama yine de okuduğuma sevindim. Bu begginings serisinin 3 kitap olacağını duymuştum bi yerden, acaba gerçeklik payı var mı?
2009 un ağustos ayında 12. kitap yayınlanır diyolar
O zamana kadar nasıl bekleyeceğim ben de bilmiyorum. Az hızlı yazsa ya şu adam. 2005 den beri yazılıyor 
Moriane ve Lan'ın tanışmasını anlatıyor. Kitapta Siuan ve Moriane accepted, hehe
İlk kitabı aldığımda hemen sayfalarını karıştırıp "Rand, Mat, Tuan" gibi isimleri aradım ve bulamayınca noooluyoz dedim, moralim bozuldu ama yine de okuduğuma sevindim. Bu begginings serisinin 3 kitap olacağını duymuştum bi yerden, acaba gerçeklik payı var mı?
2009 un ağustos ayında 12. kitap yayınlanır diyolar
güç amacın, k
güç amacın, k
Arkadaşlar yanlış bilgi verip duruyorsunuz.
nightshadow'un dediği doğru ve resmi olarak açıklandı.
Kitap Robert Jordan'ın notlarına dayanarak Brandon Sanderson tarafından yazılmakta.
O bitirince Harriet Jordan ve bir başka editör tarafından düzeltilecek ve 2009 sonbaharında yayınlanacak.
Yazar kitabın ilk taslağında % 22'ye gelmiş. (Kendi sitesinde yazıyor.)
nightshadow'un dediği doğru ve resmi olarak açıklandı.
Kitap Robert Jordan'ın notlarına dayanarak Brandon Sanderson tarafından yazılmakta.
O bitirince Harriet Jordan ve bir başka editör tarafından düzeltilecek ve 2009 sonbaharında yayınlanacak.
Yazar kitabın ilk taslağında % 22'ye gelmiş. (Kendi sitesinde yazıyor.)