Pyros valla sende ne cevherler gizliymiş öyle. Senin gibi bir elmasla arkadaş olmak çok güzel valla. Nasıl iyi yağ çektim mi Pyros. Yağ kısmından sonra, yeni müzikler nerede kardeşim.
Burada bir şey sormak istiyorum, bütün vampirlerin hafızası berbat mıdır yoksa bu sadece quele mi özel. Lütfen beni bu konuda aydınlatın.
nihayet flinfireforge kendi benliğini buldu,artık ben kimim diye kafasını duvardan duvar vurmak zorunda kalmayacak
bu arada bunu şimdi deniycem kusura bakmayın bakalım oluyo mu
quel dedi de
abi ne yapmayı denedin ve bu vampire ne?ve quel ne istedi senden
yeni bikaç bişii var
ama bir sürpirz var ki dillere destan
beğenmezsem eğer eski kural halen daha geçerli,ona göre
öylemiydi ?hatırlayamadım walla.ama yine de dayanamayıp cevap yazdım zaten.
ya bu quele son zamanlarda bir haller oldu,sanki artık burada değil kafası veya artık site içinde eski şeylerle değilde yeni şeylerle daha çok ilgileniyor :Dbilmem nedeni ne olabilir bu arada quel senin bölümün hukukmuydu?bu sıralar avukatlığa bayağı bir sardırdında o nedenle soruyorum
bende burda olduğuna adım gibi eminim ama artık eski quel yok demek istedim o artık daha farklı bir quel ama buna sadece quel en iyi cevabı verebilir,di mi quel
bu arada bu vampir smileysini bende beğendim sırf bu smiliyi kullanabilmek için kendimi quele ısırtsammı acaba
yani ne yapalım diyorsun pyros,quele katılalımmı bizde,ona kendimizi ısırtalımmı?ama sonunda onun kölesi olmakta var...
bir güzel smileyede kendimizi satmamamız lazım bence