"Höyyyt ülenn! Evlilik mi teklif ediyorsun, ne yapıyorsan kılıca yap.!"
Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
İşte bu sebeple;
Tersyüz bu büyülemeyi istemiyorsa
Berserker: When the wielder is ‘raging’, the weapon’s Enhancement bonus improves by +2. (Yani +1lik silahsa +3 oluyor rage boyunca.)
Fiyat: 1600 GP ve 2 günümü alır. (2 yıl garanti ve cazip taksit seçeneklerimizle)
Olafın kalkanında çalıştığım zamanı buna harcamış olabilir miyim?
Hand of the Mage: Mummified elf hand on a gold chain. Mage Hand, at will. 750 GP, 1 gün
İnternet üstünden konuşmak zor olduğundan kopukluk oluyor. Bu sebeple kim ne istiyor felan gibi olayları daha aydınlığa kavuşturamadık. Eğer kimse büyüleme istemiyorsa bu yeni büyüleme sonucunda benmde pek fazla param kalmayacağından boş günler geçireceğim.
Sanırım istedikleriniz benim seviyemi aşıyor, yada o kadar beklemek istemiyorsunuz. Ama günleri boşa harcayarak dah da çok bekleybilirsiniz. Demedi demeyin.
Tersyüz bu büyülemeyi istemiyorsa
Berserker: When the wielder is ‘raging’, the weapon’s Enhancement bonus improves by +2. (Yani +1lik silahsa +3 oluyor rage boyunca.)
Fiyat: 1600 GP ve 2 günümü alır. (2 yıl garanti ve cazip taksit seçeneklerimizle)
Olafın kalkanında çalıştığım zamanı buna harcamış olabilir miyim?
Hand of the Mage: Mummified elf hand on a gold chain. Mage Hand, at will. 750 GP, 1 gün
İnternet üstünden konuşmak zor olduğundan kopukluk oluyor. Bu sebeple kim ne istiyor felan gibi olayları daha aydınlığa kavuşturamadık. Eğer kimse büyüleme istemiyorsa bu yeni büyüleme sonucunda benmde pek fazla param kalmayacağından boş günler geçireceğim.
Sanırım istedikleriniz benim seviyemi aşıyor, yada o kadar beklemek istemiyorsunuz. Ama günleri boşa harcayarak dah da çok bekleybilirsiniz. Demedi demeyin.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ben karizma artıran şeyler istiyorum, Dragon Disciple sınıfına geçtiğimde, Vitality zaten artacak, 2-4. seviyelerde STR, 6. seviyede CON +2 olacak.Kârlı olacak.Ama o zaman kadar sürüneceğim için şimdilik ozanlık yetilerimi güçlendirmem lazım.
Bana karizma artısı olan bir item yapabilir misin?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Cloak of Charisma +2 4.000 gp.Edmond wrote:Ben karizma artıran şeyler istiyorum, Dragon Disciple sınıfına geçtiğimde, Vitality zaten artacak, 2-4. seviyelerde STR, 6. seviyede CON +2 olacak.Kârlı olacak.Ama o zaman kadar sürüneceğim için şimdilik ozanlık yetilerimi güçlendirmem lazım.
İmal parası 2.000 gp iki gün.
Darkgnome 3.000 gp'ye iki günde yapar.
Nasıl senin fiyet stratejini kapmış mıyım?
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Kılıca yapılabilir. O kadar aradım ama doğal silahlara yapılan bir büyüleme görmedim. Ancak eldiven yiyerek bir şeyler yapılabiliyor. O zamanda anladığım kadarıyla bileklik kısmı gidiyor. Hani eğer doğal silahların yerine kullanabileceğin silahlar var ise (Mesela claw) onada yapabilirim sanırım ama daha fazla değil. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Magic Fang (Druid & Ranger 1)Darkgnome wrote:Kılıca yapılabilir. O kadar aradım ama doğal silahlara yapılan bir büyüleme görmedim. Ancak eldiven yiyerek bir şeyler yapılabiliyor. O zamanda anladığım kadarıyla bileklik kısmı gidiyor. Hani eğer doğal silahların yerine kullanabileceğin silahlar var ise (Mesela claw) onada yapabilirim sanırım ama daha fazla değil.
veeee Permanancy Wiz 5
O zaman oluyor, işin doğrusu pençeleri enchant ettirmeyi bende düşünmemiştim.
Permanancy büyüsü için 9 seviye wiz olmak gerekiyor yalnız.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Cloak of Charisma +2 4.000 gp.
Bunu istiyorum Darkgnome abi
Gerçi bunun için üstümdeki Cloak of Resistance'ı çıkarmam gerekecek
Olsun, çıkartırım
Onu da satarız birisine 
Bunu istiyorum Darkgnome abi
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Tamam o zaman. 3000 GP ye yapardım ama senin 16 karizman beni etkiledi ve indirim yaptırdı. 2800 senin için.Edmond wrote:Cloak of Charisma +2 4.000 gp.
Bunu istiyorum Darkgnome abiGerçi bunun için üstümdeki Cloak of Resistance'ı çıkarmam gerekecek
Olsun, çıkartırım
Onu da satarız birisine
Ancak bence neden karizma istediğine bir daha bak. Zaten iki karakter kağıdı daha oluşturulmadığından oyun bir süre dondu anladığım kadarıyla. Sadece şimdi değil dragon disciple'ken de işine yarayacak bir şeyler bulmalısın bence. Neden bu sınıfı seçmek için ozan karakteri seçtiğini düşün, ikisnin ortak noktasını bana söyle bende sana ona göre bir şeyler bulmaya çalışyım.
Hımm. Aslında bu charizma senin ileride işine yarayabilir sanırım. :plotting:
Gauntlets of Heartfelt Blows: Pair of leather gloves with a large, flat gem attached to the back of each. When the wearer is in combat, the gems glow brightly and a fiery aura surrounds the wearer’s hands, adding (Charisma modifier) Fire damage to all melee and touch attacks.
Bak magic fang dedin de aklıma günde bir kaç kere aynı büyüyü yapan büyülü aletler geldi.Tersyüz wrote:Magic Fang (Druid & Ranger 1)
veeee Permanancy Wiz 5
O zaman oluyor, işin doğrusu pençeleri enchant ettirmeyi bende düşünmemiştim.
Permanancy büyüsü için 9 seviye wiz olmak gerekiyor yalnız.
devrimkin kabul etmesi şartı ile aşağıdaki büyülü eşyaları yapabilirim.
Bunları ancak bileklik olarak yapabilirim. Kurallara göre vuruşları kuvvetlendirme ancak bilekliklerle yapılabilir. Zaten miğferle olması saçma olurdu.
Fist of Stone: – One of the caster’s hands becomes powerful:
a) +6 Enhancement bonus to Strength for purposes of attacks, grapple checks, or breaking / crushing items; &
b) gain a 1d6 Slam attack.
1 standart hareket ile aktif yaparsın ve günde bir kere 1 dakikalığına bu özelliği kazanırsın. Fiyat 690 GP ve 1 günde yapılabilir. (Gün kaç kere kullanmak istiyorsan, fiyatı o sayı ile çarp ve her kullanış için yapılışına 1 gün daha ekle. Yada sürekli olmasını istiyorsan 12000 GP ve 16 gün
Laeral’s Cutting Hand: The caster’s hands gains a +2 Enhancement bonus on attack & damage, are considered armed, & does normal damage, but looses the ability to cast spells with somatic components
1 standart hareket ile aktif yaparsın ve günde bir kere 1 dakikalığına bu özelliği kazanırsın. Fiyat 690 GP ve 1 günde yapılabilir. (Gün kaç kere kullanmak istiyorsan, fiyatı o sayı ile çarp ve her kullanış için yapılışına 1 gün daha ekle. Yada sürekli olmasını istiyorsan 12000 GP ve 16 gün
Eskisi ka
Eskisi ka
Darkgnome oyunda ilgili kısmı da değiştirdim.
Bunu yaptın, zaten gelir gelmez her ne kadar tanıdık ta olasalar başkaları için eşya yapacağına kendine yapman mantıklı.
Dwaxer Resistence ve Protection from Evil aynı tip bonus veriyor. +2 eklenir savelerine. Evil olmayan düşmanınız olsaydı +1 alırdın ama yok.
Wisdom'dan gelen büyü bonuslarını yazmamışsın, karakter kağıdında aşağıdaki gibi değiştirdim.
Level 0: DC-14, 5+1 Per/day
Level 1: DC-15, 4+1 Per/day
Level 2: DC-16, 3+1 Per/day
Level 3: DC-17, 2+1 Per/day
Tersyuz pençe enchant işi biraz garip, çünkü sen pençelerine sürekli sahip değilsin, craft marifetleriyle bunu yapmak mümkün değil gibi geliyor. Magic Fang + Permanency kullanılabilir, şu an yüzüğün de aynı işi görüyor, sonrası için ya Benjamin yapar.
Bunu yaptın, zaten gelir gelmez her ne kadar tanıdık ta olasalar başkaları için eşya yapacağına kendine yapman mantıklı.
Dwaxer Resistence ve Protection from Evil aynı tip bonus veriyor. +2 eklenir savelerine. Evil olmayan düşmanınız olsaydı +1 alırdın ama yok.
Wisdom'dan gelen büyü bonuslarını yazmamışsın, karakter kağıdında aşağıdaki gibi değiştirdim.
Level 0: DC-14, 5+1 Per/day
Level 1: DC-15, 4+1 Per/day
Level 2: DC-16, 3+1 Per/day
Level 3: DC-17, 2+1 Per/day
Tersyuz pençe enchant işi biraz garip, çünkü sen pençelerine sürekli sahip değilsin, craft marifetleriyle bunu yapmak mümkün değil gibi geliyor. Magic Fang + Permanency kullanılabilir, şu an yüzüğün de aynı işi görüyor, sonrası için ya Benjamin yapar.
Last edited by devrimk on Sat Jun 14, 2008 5:59 pm, edited 1 time in total.
Huor bence sen kendine bir büyü filan yapıp tırmanmaya başlasan?
Invisibility filan gibi?
Hayır bende gaza geldim tırmanıyorum yazdım hemen.
Ne işimiz var Darthu sessizce çıkıp bakıp gelsin. Darthu kabul ederse ben Darthu'yu bekliyeceğim.
Invisibility filan gibi?
Hayır bende gaza geldim tırmanıyorum yazdım hemen.
Ne işimiz var Darthu sessizce çıkıp bakıp gelsin. Darthu kabul ederse ben Darthu'yu bekliyeceğim.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Yok öyle bir kere yazdığını değiştirmek! (Yüzsüzlük +2
)
devrimk saol değiştirdiğin için. Bu durumda ben, benim küçümeni kuleden yukarı çıkarttırsam ve o küçücük boyuyla aralıktan girip içeride ne var dar aralıktan çıkmadan baksa ve bana telepatik olarak haber verse. Bende ona telepatik olarak emirlerimi versem olur mu? Bu yaratık bana ne olduğunu anlatabilir mi? (İnt: 10 Wis:11; A homonculus knows what its creator knows and can convey its creator what it sees and hears.)
BU arada gözümden kaçmış. cloac of charisma +2 4000 GP ve benim vebenim 4 günümü alır. Asıl fiyatını 1000'e böleceksiniz. (DMG de yazıyor benim sistem değil bu
)
Tersyüz, Fist of Stone nasıl ama. Bence tam senlik. Hesaplarsan +5 enlage olunca, +14 bu ve değişince dersek grapple ile bir rahibi aciz durumda bırakman için atman gereken zar ...
Üstelik saldırıların felanda çok muazzam oluyor.
Acaba devrimk bu aleti kabul edecek mi?
devrimk saol değiştirdiğin için. Bu durumda ben, benim küçümeni kuleden yukarı çıkarttırsam ve o küçücük boyuyla aralıktan girip içeride ne var dar aralıktan çıkmadan baksa ve bana telepatik olarak haber verse. Bende ona telepatik olarak emirlerimi versem olur mu? Bu yaratık bana ne olduğunu anlatabilir mi? (İnt: 10 Wis:11; A homonculus knows what its creator knows and can convey its creator what it sees and hears.)
BU arada gözümden kaçmış. cloac of charisma +2 4000 GP ve benim vebenim 4 günümü alır. Asıl fiyatını 1000'e böleceksiniz. (DMG de yazıyor benim sistem değil bu
Tersyüz, Fist of Stone nasıl ama. Bence tam senlik. Hesaplarsan +5 enlage olunca, +14 bu ve değişince dersek grapple ile bir rahibi aciz durumda bırakman için atman gereken zar ...
Acaba devrimk bu aleti kabul edecek mi?
Eskisi ka
Eskisi ka
+6 Enhancement bonus to Strength for purposes of attacks, grapple checks, or breaking / crushing items; &
gain a 1d6 Slam attack.
Benim pençeler 1d6+2 vuruyor şu an.
Enchantment bonus'da +2 kemerden var sadece +4 eklenir.
Beğenmedim başka bişey çıkart.
gain a 1d6 Slam attack.
Benim pençeler 1d6+2 vuruyor şu an.
Enchantment bonus'da +2 kemerden var sadece +4 eklenir.
Beğenmedim başka bişey çıkart.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe: