Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
-
Mark
- Kullanıcı

Kardeşlik üyeleri, sonunda bitirdim. 
Devrimk, etools'da bakınca, intimi yükselten bantın, skill ve yenibir dil vermediğini gördüm.
Bilmiyordum, listen'deki skillleri indirdim ve gnome dilini sildim. Düzelttim yani
Umarım güzel olmuştur.
Oh.
Devrimk, etools'da bakınca, intimi yükselten bantın, skill ve yenibir dil vermediğini gördüm.
Bilmiyordum, listen'deki skillleri indirdim ve gnome dilini sildim. Düzelttim yani
Umarım güzel olmuştur.
Oh.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Peki neden onca dil varken gnom dilini sildin?Mark wrote:Kardeşlik üyeleri, sonunda bitirdim.
Umarım güzel olmuştur.
Oh.
Baktım bende light büyüsü varmış. Ama benden başka 3 kişide daha. Benim yaptığımdan daha iyi bir şeyi olmayan biri light büyüsünü yapsa iyi olacak. Kule ışıl ışıl parlayınce dikkat çekecektir ama artık battı balık yan gider hesabına başladık.
Eğer bir şeyi başka türlü yapmamı istiyorsanız bana rol sırasında bildirin ona göre elimdekileri değiştireyim.
Bu arada fark ettimki elimdeki wandleri hızla değiştirmemi sağlayacak bir marifet farz oldu bana. Bu sefer bunlardan sonra wandleri yere bırakıp iki tane daha çekeceğim ama her zaman bunu yapacağımı sanmayın.
Olaf sen şimdilik çıkmasan da nameft geri püskürtme (Turn undead) özelliğini kullansan daha iyi olacak gibi. Lİne of effect dediği sanırım şu an işin geçerli o yarık sayesinde herhalde. Bu arada bilen biride Turn undead'in türkçesi nedir bana söylesin lütfen.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ya ben neden böyle oldum. Bu kadar hırsla girmezdim konulara sanki ama... Wulfgar deyince nameftlere olan nefretiyle felan sanki bize Dartu her bir şeyi anlatmıi gibi düşündüm. Ne alakaysa. Dur o zaman ben içeri gireyim önce
Bu arada ben ses bileşeni olan büyüleri yapmayayım ki yukarıdakiler uyanmasın diyorum ama eğer öyle bir şey olmuyorsa lütfen beni buradan bilgilendirin. Yani fısıldayarak büyü yapmak mümkün mü? Ã?yle ise silent spell çok ezikmiş
şimdi benim kafam karıştı. Birimiz tam çıkarken diğerimiz çıkarmış gibi yapıp çıkmadı da konuştu, diğeri o sırada onları dinlemeye mi başladı? Yani ben daha kendimin dahşi nerede olduğunu bilemiyorum açıkçası.
Anladığım sıralama
Wulfgar en önde girmek üzere
Olaf onun arkasında oda girecek
Huor onunda arkasında anca girer
Ben Wulfgar'ın sağ-alt çaprazında havada asılı Wandler Wulfgar'a dokunmaya hazır
Dartu yerde okunu hazır etmiş durumda (Yalnız okunu aydınlatıp atman 2 round sürecek. Ona da bir çare bulmak gerek)
Mark fireball yapacağım ben ona göre diyor. Ama daha atmadı değil mi?
Yani olaylar şöyle olacak sanırım.
Mark ready action Dartu light büyüsünü yaptıktan sonra fireball
Ben ready action Mark'ın fireball'undan sonra Wulfgar'a protection from evil sonra wandi atıp enlarge person'ı çekme
Wulfgar ready action benim büyülememden sonra içeri dalma
Olaf delay action ile suprise roundun sonunda full round actionen sona kendini atma
Huor delay action ile suprise roundun sonunda full round actionen sona kendini atma
2. döngü
Dartu ışık saçan okunu içeriye atar
Ben full action ile ray of hope ve enlarge person'ı Wulfgar'a yaparım
Olaf undead var ise Turn undead atar
Benim anladığım bu. Hatam var ise düzeltin lütfen.
Bu arada ben ses bileşeni olan büyüleri yapmayayım ki yukarıdakiler uyanmasın diyorum ama eğer öyle bir şey olmuyorsa lütfen beni buradan bilgilendirin. Yani fısıldayarak büyü yapmak mümkün mü? Ã?yle ise silent spell çok ezikmiş
şimdi benim kafam karıştı. Birimiz tam çıkarken diğerimiz çıkarmış gibi yapıp çıkmadı da konuştu, diğeri o sırada onları dinlemeye mi başladı? Yani ben daha kendimin dahşi nerede olduğunu bilemiyorum açıkçası.
Anladığım sıralama
Wulfgar en önde girmek üzere
Olaf onun arkasında oda girecek
Huor onunda arkasında anca girer
Ben Wulfgar'ın sağ-alt çaprazında havada asılı Wandler Wulfgar'a dokunmaya hazır
Dartu yerde okunu hazır etmiş durumda (Yalnız okunu aydınlatıp atman 2 round sürecek. Ona da bir çare bulmak gerek)
Mark fireball yapacağım ben ona göre diyor. Ama daha atmadı değil mi?
Yani olaylar şöyle olacak sanırım.
Mark ready action Dartu light büyüsünü yaptıktan sonra fireball
Ben ready action Mark'ın fireball'undan sonra Wulfgar'a protection from evil sonra wandi atıp enlarge person'ı çekme
Wulfgar ready action benim büyülememden sonra içeri dalma
Olaf delay action ile suprise roundun sonunda full round actionen sona kendini atma
Huor delay action ile suprise roundun sonunda full round actionen sona kendini atma
2. döngü
Dartu ışık saçan okunu içeriye atar
Ben full action ile ray of hope ve enlarge person'ı Wulfgar'a yaparım
Olaf undead var ise Turn undead atar
Benim anladığım bu. Hatam var ise düzeltin lütfen.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Bunlarda silmeyi unutmuşum aslı şu şekilde olacaktıOlaf delay action ile suprise roundun sonunda full round actionen sona kendini atma
Olaf delay action ile suprise roundun sonunda full round action kullanma
Huor delay action ile suprise roundun sonunda full round action kullanma
orada aslında beni başa koyarak iki büyü aynı anda yapmamı sağlayıp benim büyülerin diğerine göre 1 round daha önce etkin olmasını sağlyabiliriz. Ancak bu işlem tam bir döngü tutacağından ses uyanan yaratıklar suprize roundumuzu kullanmamıza engel olabilirler.
Yani dödüm dolaştım yine aynı noktaya geldim.
devrimk, Verbal (Ses bileşenli) büyüler bizi açığa vurur mu vurmaz mı?
Eskisi ka
Eskisi ka
Son mesajımdan hemen sonra devrimk geldi. Sessel bileşenler yerini belli etmez dedi. Bu durumda ben full ound kullanabildiğim için ready action yapmıyorum ve wulfgar'a iki wand'i birden kullanıyorum. İsteyen bana göre bir ready action yapabilir. Yine de yukarıdaki sıralamada kendimi en tepeye koymam dışında bir değişim yok benim kafamda şu anda.
Eskisi ka
Eskisi ka
Bir şekilde toparlamaya çalıştım.Illyra wrote:stun ettin beni darkgnome. iyice aklım karıştı. ne güzel oynuyorduk işte
Illyra
Darthu'nun Daylight'ı fireball'dan sonraya aldım çünkü aşağıdan o ışık belli olurdu. Okunu bu tur atacaksın.
Dwaxer
Bear Endurance savaştan önceki hazırlık safhasında yapıldı sayılabilir, eğer istersen bu tur başka bir şey de yapabilirsin.
Darkgnome
Silent spell bu gibi durumlar için değil, büyücü ses çıkaramadığı zaman işe yarıyor.
Silence büyüsü ya da Grapple'dan sonra Pin durumu.
Mark
Darkgnomu beklettin ama güzel bir giriş oldu.
3. seviye için toplam 4 büyü al diye yazmıştım. (2 seviyeden 2 eskiden kitaba yazdığın.) şu an çok fazla büyün var.