Anti Power-play teknikleriniz?

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

bi kere (yazılmışmıdır bilmiyorum yorumları okuyamadım vaktim çok yok halı sahaya gidicem daha sonra sevgilimle buluşçam :D ) online oyunlarda bulunan saçma sapan kuralları oyununda bulundurmayacaksın hani şu "alan vurma" diye tabir edilen salakça olayı (büyüleri kastetmiyorum normal, standart vuruşları diyorum) kaldır, sonra sürekli seçenekler koy önlerine mesela " bakın iki kapı var ve uzgörü büyüleriniz bir kapıda b.kun başına toplanmmış sinek gibi düşman olduğunu gösteriyor diğeride sizden bir eşyanızı (hatta bunu bir özelliğinizi hatta gruptan birisini yapabilirsin sonra feda edilenin ruhu çalındığı için deyip macera yaratırsın falan) feda etmenizi istiyor de. Seçenekler oyuncuyu katliam yapmaktan uzaklaştırır. Ã?yle kafalarına göre savaşa girmelerini engellemek için bi kaç kere eşşek gibi düşmanlar koy mesela çat diye ormanda bi yeşil ejderha çıkar yaptıkları saçma sapan bir pp olayından sonra bi kaç kere ölünce akılları başlarına gelir. Oyunu espiri ağında değil ciddiyet içinde yürüt adamlar level 30 olduklarında hala düşmanın piyonları olarak goblin koyma işte elementaller koy, devler koy, ara sıra ejderha inlerine sok bu arada devler falan da birer birer gelmesin sürüyle gelsinler ki adamlar biraz kafalarını çalıştırsın. Herşey için zar attırtma. Neyse kaçıyorum ben
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tanrım sen herkese DM'lik yaptirma yarabbim. :| :roll: :shock: :cry: :mad:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Raistlin wrote:Tanrım sen herkese DM'lik yaptirma yarabbim. :| :roll: :shock: :cry: :mad:
bana mıydı bu laf?
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Bogus helal olsun ustat bence bunu bir yerlere yapıstırmalısın cok yararlı bilgiler var icinde :clap: :clap: :clap:
Post Reply