"Alive or Dead" yani ölü ya da diri! Farketmiyor arkadaşalar. Ama teslim olmuş birini öldürecek kadar sadist bir karakteri oynatıyorsanız, etrafta şahit olursa ve şerife vs bildirdiğinde birden siz de arananlardan olursunuz.
Bence ölü ya da diri diyorsa öldürmenin sakıncası yok.
Ufak suçluları canlı getirmek mecburi olsun.
Tersyuz wrote:
Dalton Kardeşler:
Dört kardeş, her türlü suçu işlemişler, defalarca hapise girmelerine rağmen dört tünel kazarak dışarı çıkmayı tekrar başarmışlar.
Soldan sağa
Joe Dalton (Grubun beyni)
William Dalton
Avarel Dalton
Jack Dalton
Joe Dalton : 1000$
William Dalton : 500$
Jack Dalton : 500$
Avarel Dalton : 3$
Tersyuz wrote:
Dalton Kardeşler:
Dört kardeş, her türlü suçu işlemişler, defalarca hapise girmelerine rağmen dört tünel kazarak dışarı çıkmayı tekrar başarmışlar.
Soldan sağa
Joe Dalton (Grubun beyni)
William Dalton
Avarel Dalton
Jack Dalton
Joe Dalton : 1000$
William Dalton : 500$
Jack Dalton : 500$
Avarel Dalton : 3$
bence avarel in üstüne para versek şerif anca kabul eder. yanında kalsa daha çok işine yarar
. Arkadaşlar, herkes anladı değil mi; başkasının adı olan mesajları okumuyoruz! Mesajları "Spoiler" şeklinde atıyoruz!? Tersyuz ile Illyra anladı da diğer arkadaşların gözünden kaçmış olabilir diye soruyorum!
.
Tersyuz wrote:Anladım ama niye öyle yaptığımızı anlamadım. şuan kavga yok dövüş niye gizli yapıyoruz?
şeffaf yönetim, şeffaf DM istiyoruz!
Yakında anlarsın. :schemes:
Tersyuz hepsini kaydediyorum, toplu halde yayınladığım zaman hepiniz öykü gibi okuyabileceksiniz. Gizlemiyoruz sadece erteliyoruz. Güven bana böylesi daha iyi.
dwaxer böldüğün kareleri kaç günde gidiyoruz demiştin bulamadım.
Bak teksas haritası buldum yanında da ölçek var.
:schemes:
Galiba atla günde 50 mil gidiliyordu. Texas'ın bir ucundan öbür ucuna bir haftada gidilir anca.
.
Tersyuz bu ne resim çarşaf kadar! Kaçırdığın bölümü buldum ben birkaç sayfa gerideymiş.
dwaxer wrote:.
Arkadaşlar yakında başlıyoruz. Harita sembolik. Kırmızı noktalarla kasabalar gösterilmiş. Dikkat ederseniz karelere bölünmüş ve A6, D7, J2 gibi bölgelerin haritasal ismini de hemen söyleyebiliyorsunuz. Her kare at sürüşüyle (günde 8 saat sürme ve gerisi dinlenme) 4 günde geçilebiliyor. Posta arabası yolları ve tren yolları var gördüğünüz gibi. Posta arabaları belli noktalarda at değiştirdiği için daha hızlı (2gün) ama trenler neredeyse hiç durmadan yol aldığı için en hızlısı (1 günde bir kareden öbürüne gidiyor)
şimdi herkes kendine bir bölge seçsin. Ã?oğunuz direk kasabanın ismini de söyleyebilir. İsteyene o bölgede tek odalı mütevazı bir kulübe verilebilir. Bedava kalabilsin diye. Her gün en az; yemek 1 ve kalacak yer 1 $ ayrıca At için ortalama 1 toplam 3 $ masrafınız olacak! Başlangıçta bildiğiniz gibi herkeste 50$ var. Dediğim gibi kulübede kaldığınızda kiradan yırtarsınız, doğaya çıkarsanız atın masrafı geçici olarak sıfıra iner, avlanabilirseniz 2 günlük yiyeceğinizi çıkarabilir hatta belki kürkünden faydalanabilirsiniz..
Edmond wrote:Yahu Dwaxer, ben yazmıştım Colorado'da doğmak istiyorum diye, araya kaynamış
Tamam C7 o zaman. Orada kabilen var ve kabilede kaldığın müddetçe masrafın olmuyor. Bu arada çok güzel kızılderili MariFeatleri bulmuş arkadaşlar bayılacaksın.
Neden herkes spoiler olarak atıyor? Okuyana kadar canım çıktı
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer wrote:. Arkadaşlar, herkes anladı değil mi; başkasının adı olan mesajları okumuyoruz! Mesajları "Spoiler" şeklinde atıyoruz!? Tersyuz ile Illyra anladı da diğer arkadaşların gözünden kaçmış olabilir diye soruyorum!
.