Wahşi Batı ......................... muhabbet, yorum...
Code: Select all
Atımla gidiyorum haa! yanlış olmasın. 8)Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Okumadım tabeeki canım.
Tersyüz çok iyi. Bence de birbirimize böyle küçük ip uçlarını çaktırmadan verelim. Bir araya gelmemiz kolaylaşır.
Ã?rnek:
Vaz geçtim ben utanhtaki çiftliğime gitmeyeceğim koloradodaki çiftliğime gideyim hem tren istasyonuna da yakın!
dwaxer. Atımdan inerken şapkamı sallıyorum yanlış anlaşılmasın.
Ya neden benim üstümde pembe kakmalı mavi elbise oluyorki? Siyah renkteki pantolunum ile bir değil bunlar.
Bu spoiler olayında bir kötü yan edit etme yetkimiz olmadığından, spoiler içine koymayı unutursak rp açıkta kalacak.
Tersyüz çok iyi. Bence de birbirimize böyle küçük ip uçlarını çaktırmadan verelim. Bir araya gelmemiz kolaylaşır.
Ã?rnek:
Vaz geçtim ben utanhtaki çiftliğime gitmeyeceğim koloradodaki çiftliğime gideyim hem tren istasyonuna da yakın!
dwaxer. Atımdan inerken şapkamı sallıyorum yanlış anlaşılmasın.
Ya neden benim üstümde pembe kakmalı mavi elbise oluyorki? Siyah renkteki pantolunum ile bir değil bunlar.
Bu spoiler olayında bir kötü yan edit etme yetkimiz olmadığından, spoiler içine koymayı unutursak rp açıkta kalacak.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
Tersyuz
.
Tersyuz
Samuel T. Walsh zenci değil ki; zenci filan demişsin o ayrı bir mevzumuydu?
Bir de atla gitmek her kareden kareye geçiş 4 gün baya uzun sürecek trenle gitsen daha iyi değil mi? Süre uzarsa adamın kaçma ihtimali olur (formülünü hazırlamadım gerçi) Adam sonsuza kadar o bölgede bekleyecek değil ya!
İkinci iş olarak zenciyi gözüme kestirdiğimi belirtmek istedim di. Jim Brown "Adewale"
Trenle gidiyorum ama atımıda yanıma aldım. Atlar içinde bir wagon olur ya, parası neyse düşersin sen.Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
.
He tamam Tersyuz!
Arkadaşlar Malzeme, liste bölümü arada sırada güncelleniyor haberiniz olsun!
Yeni fiyatlar var örneğin:
Tuz, fasulye, vs (kilo): 1$
Tren bileti (günlük): 1$, (At için 3$)
gibi...
Ayrıca winchester shotgun da listeye eklendi (güzel bir silah)
Mermiler 3 çeşit kabul ediyoruz, kalibre olayına girmeyelim hiç!
1-Tabanca
2-Tüfek
3-Fişek (çifte, shotgun)
.
He tamam Tersyuz!
Arkadaşlar Malzeme, liste bölümü arada sırada güncelleniyor haberiniz olsun!
Yeni fiyatlar var örneğin:
Tuz, fasulye, vs (kilo): 1$
Tren bileti (günlük): 1$, (At için 3$)
gibi...
Ayrıca winchester shotgun da listeye eklendi (güzel bir silah)
Mermiler 3 çeşit kabul ediyoruz, kalibre olayına girmeyelim hiç!
1-Tabanca
2-Tüfek
3-Fişek (çifte, shotgun)
.
aranan önerisi
Mezarcı
Uzun zaman önce küçük bir kasabada kendi halinde bir levazımatçıyken, kasabadaki ölümlerin vahşi batıya yakışmayan bir şekilde azalması sonucu parasız kalan mezarcı ekmek parasını kendi çıkarmaya karar verir ve kasaba sakinlerini teker teker gizlice öldürmeye başlar. Bir süre işleri iyi gitse de küçük sırrı açığa çıkar ve kasabadan ayrılmak durumunda kalır. At arabasıyla seyahat halindedir. Arabada tabut taşır. Kafasında hep uzun siyah silindir şapka vardır ve boynunda mezura asılıdır.
Mezarcı
Uzun zaman önce küçük bir kasabada kendi halinde bir levazımatçıyken, kasabadaki ölümlerin vahşi batıya yakışmayan bir şekilde azalması sonucu parasız kalan mezarcı ekmek parasını kendi çıkarmaya karar verir ve kasaba sakinlerini teker teker gizlice öldürmeye başlar. Bir süre işleri iyi gitse de küçük sırrı açığa çıkar ve kasabadan ayrılmak durumunda kalır. At arabasıyla seyahat halindedir. Arabada tabut taşır. Kafasında hep uzun siyah silindir şapka vardır ve boynunda mezura asılıdır.
dwaxer açık olsun diye söyleyeyim. Etkilenmiş ama bunu belli etmemeye çalışır bir haldeyim. Hani yoksa karizma karizma hareketler yapmıyoprum. 10 karizma sonunda. İstersen bluff zarı felan at.Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
Tersyuz sen artık yarına kadar beklekrokisini çizcem çümkü.
Liero güzel fikir ama resim nerde?
.
Tersyuz sen artık yarına kadar bekle
Colorado'nun ***
Liero güzel fikir ama resim nerde?
.
Last edited by dwaxer on Thu Jun 19, 2008 12:11 am, edited 1 time in total.