Wahşi Batı ......................... muhabbet, yorum...

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Code: Select all

o zaman bir ön önce çıkalım dışarı yani 8) 
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome

Ne blöfü anlamadım? Karşında NPC yok etkilenirse etkilenir, etkilenmezse etkilenmez  :D  :D  Ã?yle Cüneytvari pozlarla biraz zor ayarlarsın gibi geliyor ama belli de olmaz. Siz kendi aranızda konuşup sohbeti bitirip çıkana kadar benim mesaj atmaya pek niyetim yok ona göre..
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Aynı mesaja birden fazla spoiler konsa bile sadece ilk spoiler çalışıyor arkadaşlar ben de yeni farkettim olayı. Demek ki bir mesaja sadece 1 spoiler koymak lazım
.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

aranan önerisi

Image

Mezarcı
Uzun zaman önce küçük bir kasabada kendi halinde bir levazımatçıyken, kasabadaki ölümlerin vahşi batıya yakışmayan bir şekilde azalması sonucu parasız kalan mezarcı ekmek parasını kendi çıkarmaya karar verir ve kasaba sakinlerini teker teker gizlice öldürmeye başlar. Bir süre işleri iyi gitse de küçük sırrı açığa çıkar ve kasabadan ayrılmak durumunda kalır. At arabasıyla seyahat halindedir. Arabada tabut taşır. Kafasında hep uzun siyah silindir şapka vardır ve boynunda mezura asılıdır.

not:aslında aklımdaki red kitteki gibi bir tipti ama onun resmini bulamadım. bu amca da biraz fazla nur yüzlü, katil tipi yok ama olsun.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Güzel olmuş Liero eline sağlık kullanacağız bu elemanı da.
.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ben hatırladım onu. ama bu dediğin gibi fazla şeker bi amca. kismeyi ölüdreceğine kimse inanmaz :)
Image
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Marifeat:

Zig-zag koşma:
Min. Gereksinim: Ã?eviklik 30
Full round olarak rakibe yaklaşmak için zig-zag çizerek koşarsanız korunma zarındaki çeviklikliğiniz 2 ile çarpılır.

iyide bu feat bana yaramadı :P
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tersyuz ben beğendim.

Yaa bu kurrallar D&D misali arttıkça artıyor, aklıma daha ne formüller geliyor, bonuslar vs, hangi pozisyonda ne olursa ne bonus olur, vesaire vesaire...
Bütün bunları bir arada toplamam(ız) lazım. Hepsini güzel bir sıralamayla kitaplaştırmak lazım ki gelecek nesiller de faydalansın. :-P Gülmeyin arkadaşım, bunun minyatürlerini filan yapar, oyununu satıp köşelik olabiliriz. :plotting: :D

.

Illyra&DarkG.

Illyra Ally'nin hesabından 2$ düştüm gerisini barmen ısmarlamıştı. Bu arada Alvarez'in cool bir şekilde içkileri ödemeden bayana ısmarlatıp çıkıp gitmesi  takdir edilecek, karizma  bir davranış! Etkileyici!  

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Bende aranıza katıldım, zaten aklımda vardı, bir de üstüne Spoiler olayı iyice ilgimi çekti.
Johnny para kazanmak için her türlü işi yapıyor, sığır çobanlığı, posta arabası koruma vs. Dolayısıyla başlangıç bölgesini sen belirleyebilirsin dwaxer.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Hoş geldin Devrimk! Karakterin hangi bölgeden başlayacağını haritadan seçer misin? Bir de 200$lık eşya ile başlıyabiliyorsun hatırlatayım; su matarası kibrit, vs gibi ufak tefek ama gerekli şeyleri alabilirsin.
Edit: Tamam o zaman ben sana uygun bir kasaba belirtirim.
.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Tamam, bir kaç şey daha ekledim.

Resim de photoshop marifetiyle oldu, gövde Clint Eastwood "Kanunsuz Josey Wales" filminden.
Surat James Dean, silahlarda Colt Navy'den Peacemaker'a çevrildi.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

O kendini bilir!

Hain! :mad:  Ben sana demedimmi çaktırma ödemişim gibi davran! Hani aslında ben anlamıştım onu barmenin ısmarladığını, o bakımdan ödememiştim. (Yine de hainsin dwaxer :mad:  :-P )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ayıp oldu çok :-P
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome ben hainlik olsun diye değil, espri olsun diye yazmıştım. :-P

.

Bir western kasabasında aşağıdakilerden başka ne olabilir arkadaşlar. Aklınıza geliyor mu bir şey?

şerif Ofisi
Banka
Bar & Otel
Silah dükkanı
Bakkal
Cenazeci
Posta Ofisi
Tren İstasyonu
Ahır
Demirci
Telgraf Ofisi
Belediye Binası
Berber

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

hep erkek arananan yapmışsınız bir bayan olarak bu işe el atmalıyım değil mi :roll:

neyse işte aranan önerisi.

Kara Zambak
Image

Sürekli gezen ve kılık değiştiren, beraber olduğu erkeklerin sabahına paralarını alıp kaçan bir hanımefendi. Ayrıca bir kaç banka soygununda ve bir posta arabasının boşaltılmasında parmağı olduğu düşünlüyor. en büyük zaafı güzel takılar.
Image
Post Reply