Öyelerin Resimleri
-
Ao
- Kullanıcı

Birader biz ne zaman playgirle verdiğimiz pozları poster olarak koyacaz :evillaugh:aransayes wrote:Daha önce de atan olmuştu. Hem ne güzel işte. Poster gibi olmuş
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Okuyan aynı karede poz verdik sanacakAo wrote:Birader biz ne zaman playgirle verdiğimiz pozları poster olarak koyacaz :evillaugh:aransayes wrote:Daha önce de atan olmuştu. Hem ne güzel işte. Poster gibi olmuş
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Yahu indireyimufaltiyim derken isyan etti bilgisayar yapamadım ufakları için link iletirsen yapabilirim şimdilik linke çevirdim resimler. İyi sabır varmış upload etmişsinArunt_Khan wrote:Sayın Yetkili![]()
![]()
![]()
![]()
lütfen yolladıgım fotografları insani boyutlara küçültürmüsünüz ??? Lütfen
![]()
---------
Bu arada emir o nedir öyle ya nası tribal bi poz koptum
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
baktım başlık durmuş eskiden ne güzel resim paylaşımları yapılırdı burda :/
eh bende atayım yeni bir resim eski resimlerimden yok sitede
gümüş gözlere laf edeni itici diyeni lanetliycem ona göre 
eh bende atayım yeni bir resim eski resimlerimden yok sitede
Last edited by Illyra on Sat Nov 15, 2008 7:50 am, edited 1 time in total.

Hoş resimmiş Illyra.şaka maka cidden böyle bir başlık vardı değil mi Illyra mesaj atmasa haberim olmayacak, var olduğunu biliyorum ama aklımdan silinmiş gitmiş, herkesler unutmuş sanırım.
Neyse bende bir photoshoplu resim göndereyeyim.Neredeyse yarım saattir uğraştım küçültüp resmi avatara koyabilmek için biraz küçülk, biraz büyült.Tam boyutları uydurdum derken General Error verdi.Dedim madem avatara koyulmuyor bende buraya koyarım.

Neyse bende bir photoshoplu resim göndereyeyim.Neredeyse yarım saattir uğraştım küçültüp resmi avatara koyabilmek için biraz küçülk, biraz büyült.Tam boyutları uydurdum derken General Error verdi.Dedim madem avatara koyulmuyor bende buraya koyarım.

Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Bence bunu avatara koyma. İnan etkilenenler olabilir. Lütfen, reca ve temenni.
Amma hakkaten güzel resim yapmışın. Küçülünce ürkünçlüğünden de almış ama bence sen bir düşün etkilenenler olmaz diyorsan sen bilirsin. Olay senin vicdanına ve adminlerin kararına kalmış.
Amma hakkaten güzel resim yapmışın. Küçülünce ürkünçlüğünden de almış ama bence sen bir düşün etkilenenler olmaz diyorsan sen bilirsin. Olay senin vicdanına ve adminlerin kararına kalmış.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Illyra küçültmüşsün benim için sağol ama sorunum küçültme ile alakalı değil.Ben doğrudan bu siteye avatar koyamıyorum.Sorun ondan kaynaklanıyor.
şöyle bir hata;
Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message
DEBUG MODE
Line : 179
File : usercp_avatar.php
Gerçi hiçbir adminle bağlantı kurmadım ama sallamışım demek ki zamanında.şimdi aklıma geldi tekrardan uğraştım.
Resmi beğendiğinize sevindim, teşekkürler.
Ya vallahi bencee etkilenen olmaz hele böyle bir sitede hiç hiç olmamalı diye düşünüyorum.Başka sitelerin bazılarına da koydum sorun çıkmadı.Burda hiç çıkmaması lazım diye düşünüyorum.Hafif bir orc havasından ne olacak ?
şöyle bir hata;
Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message
DEBUG MODE
Line : 179
File : usercp_avatar.php
Gerçi hiçbir adminle bağlantı kurmadım ama sallamışım demek ki zamanında.şimdi aklıma geldi tekrardan uğraştım.
Resmi beğendiğinize sevindim, teşekkürler.
Ya vallahi bencee etkilenen olmaz hele böyle bir sitede hiç hiç olmamalı diye düşünüyorum.Başka sitelerin bazılarına da koydum sorun çıkmadı.Burda hiç çıkmaması lazım diye düşünüyorum.Hafif bir orc havasından ne olacak ?
Ultima bırakılmaz, ara verilir