Ejderha Mızrağı
evet ruhdöveninin önsözünde böyle bişey vardı ama bende kitabı bulamadım simdiEfla wrote:Arkadaşlar elimde yok fakat ruhdövenin önsözünde sanırım birşeyler olacaktı bu konuyla ilgili.
Ben de oynanan oyunun hikayeleştirilmiş hali olarak biliyordum. En azından ilk 3 kitabı.
şöyle birşeyler hatırlıyorum ruhdöveninin önsözünden:.
"Onun o dakikada kara cübbeyi gerçekten giydiğine yemin edebilirim" Gerçekten bir şekilde oyun oynanmış Tamamen aynısı olmasa da etkilenilmediği idda edilemez sanırım.
- dungeonmaster
- Kullanıcı

ejderha mızrağı serisi tanrım kalbim çıkıyordu o kitabı okurken bittim
.Laurana asıl kahramanın zaten bide kender var ay aslında hiç birini ayıramıyorum.ama altınelfin benim için ayrı bir yeri vardır onda kendimi buldum diyebilirim.tabi laurananın bazı davranışları hoşuma gitmedi ama olsun yinede en sevdiğim karakter.Ben ejderha mızrağıyla margaret weis tracy hikman manyağı oldum zaten.bence muhteşem bir kurguydu.ah keşke bi daha okuyabilsem ama ne yazıkki bu serinin bulunduğu arkadaşımla görüşmüyorum artık
...
- dungeonmaster
- Kullanıcı

-
Sacreneous
- Kullanıcı

Mükemmel denebilecek kadar öte bir şey değil ama yine de okumaya değer. Dragonlanceı severim ve neredeyse bütün kitaplarını okudum. Lakin daha iyi seriler olduğunu unutmamak lazım; Lord Of The Rings gibi.
Last edited by Sacreneous on Sat Aug 07, 2010 9:17 pm, edited 1 time in total.