Ejderha Mızrağı

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
zeynikey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zeynikey »

yaz alevi ejderhaları güzeldi :)
ianthe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ianthe »

Efla wrote:Arkadaşlar elimde yok fakat ruhdövenin önsözünde sanırım birşeyler olacaktı bu konuyla ilgili.

Ben de oynanan oyunun hikayeleştirilmiş hali olarak biliyordum. En azından ilk 3 kitabı.

şöyle birşeyler hatırlıyorum ruhdöveninin önsözünden:.

"Onun o dakikada kara cübbeyi gerçekten giydiğine yemin edebilirim" Gerçekten bir şekilde oyun oynanmış Tamamen aynısı olmasa da etkilenilmediği idda edilemez sanırım.
evet ruhdöveninin önsözünde böyle bişey vardı ama bende kitabı bulamadım simdi :roll:
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

eee 16 kitabını okudum,üstüne bi de yorum mu yapayım şimdi :D
Est Solarous oth Mithas!
estela
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by estela »

ejderha mızrağı serisi tanrım kalbim çıkıyordu o kitabı okurken bittim :) .Laurana asıl kahramanın zaten bide kender var ay aslında hiç birini ayıramıyorum.ama altınelfin benim için ayrı bir yeri vardır onda kendimi buldum diyebilirim.tabi laurananın bazı davranışları hoşuma gitmedi ama olsun yinede en sevdiğim karakter.Ben ejderha mızrağıyla margaret weis tracy hikman manyağı oldum zaten.bence muhteşem bir kurguydu.ah keşke bi daha okuyabilsem ama ne yazıkki bu serinin bulunduğu arkadaşımla görüşmüyorum artık :cry: ...
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

ya ben ölüm kapısı serisine başladım 4.kitabı okuyorum ve birkez daha margaret weis ve tracy hickman'ı tebrik ediyorum,şahane bir seri :clap:
Est Solarous oth Mithas!
Sacreneous
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sacreneous »

Mükemmel denebilecek kadar öte bir şey değil ama yine de okumaya değer. Dragonlanceı severim ve neredeyse bütün kitaplarını okudum. Lakin daha iyi seriler olduğunu unutmamak lazım; Lord Of The Rings gibi.
Last edited by Sacreneous on Sat Aug 07, 2010 9:17 pm, edited 1 time in total.
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

müthiş deği bencel.Kendi içinde çelişkileri vardır.Ama yinede iyi seri.Kötü yanı küçük dünya olması.FRyi daha çok severim.
En sevdiğim karakterler tas,magius,altınay.Raistlinin fanatiği değilim.Nefret de etmem.
ana kitapları ile birkaç yazarın yazdıkları dışında pek iyi değil bence.
Post Reply