Yaratıkta +10 Will varmış artık kendimi aciz hissetmeye başladım.
Darthu tek çare sendeki tek atışta öldüren oku atman, iyi nişan almayı unutma!
.

Web atma, scorching ray at.Mark wrote:Devrimk, Bu yaratığın zayıflığını öğrenmek için knowledge planes atabilir miyim? Galiba boyutdışı.
Ve Web büyüm böyle kocaman bir yaratığı içine alabilir mi?
Kristal kürem ile onu kontrol edebilrmiyim? Yoksa sadece doğruları göstermek için mi kullanabiliyorum?
Ya da, web büyüm onu içine alacak kadar büyük açılır mı?
Ve gülleme saldırı komutu vericem. Böylelikle iki saldırı da yapmış olurum. Bu yaratığın full attack yapmasını engellemenin bir yolu olmalı. O da web olabilir.
Scorhing Ray büyümü , Maximize ve Empower da yapabilirim. En iyisi bu gibi ne diyorsunuz.
Senaryo:
Yenendithas's Offensive Sphere, saldır komutu alır.
Maximized & Empowered Scorhing Ray ile saldırılır.
2 ışın çıkar.
8d6=48*1,5=72damage.

Mark sen 5. seviyesin. yani bu büyü sadece 2 round sürecek. Vursa vursa 16 bilemedin 24 vuracak.Mark wrote:Ok.
Maximized Melf's acid arrow yapabilirim. No SR, No SV. Sadece
2d4 dmg for 1 rnd+1 rnd/3 lvls
2d4 4rnd
8 damage yer her tur.
4. turun sonunda ayakta kalırsa ki, asit olduğundan direk can zarından eksilicek.
Ok. Devrim birşey sorucam. şimdi, Summon Monster 2 yapmaya başlasam.
Diğer tur gelince bitirmiş oluyorum. Saldır komutu vericem, görünmezliğim gidicek.
Ve Dediğim gibi melf in asit okunu aynı tur atabiliyorum dimi?
Plandaki tek aksaklık bir armut ağacı olmaması; Ã?ünkü olsaydı godzilla'nın elleri, ağzı hatta kuyruğu armut toplar olurdu. Ama yok işte tüh. :schemes:Darkgnome wrote:...Bu şekilde hepimiz ayaklanmış olacağız. Planda herhangi bir aksaklık var ise söyleyin.
Summon edilmiş yaratık saldırınca senin görünmezliğin bozulmaz. Yaratık geldiği tur sende yeni bir büyü yapabilirsin.Mark wrote:Ok. Devrim birşey sorucam. şimdi, Summon Monster 2 yapmaya başlasam.
Diğer tur gelince bitirmiş oluyorum. Saldır komutu vericem, görünmezliğim gidicek.
Ve Dediğim gibi melf in asit okunu aynı tur atabiliyorum dimi?
O sırada Wulfgar ve Dartu hala ayakta olacak.dwaxer wrote:Plandaki tek aksaklık bir armut ağacı olmaması; Ã?ünkü olsaydı godzilla'nın elleri, ağzı hatta kuyruğu armut toplar olurdu. Ama yok işte tüh. :schemes:Darkgnome wrote:...Bu şekilde hepimiz ayaklanmış olacağız. Planda herhangi bir aksaklık var ise söyleyin.![]()
Olafı iyileştirmek ve görünmez yapmak güzel plan aslında...
.
Arkadaşlar benim AC rage+enlarge'dan dolayı iğrenç. Galiba 1 atmazsa vuruyor, o yüzden trip filan yapamam pençelemeye devam!Wulfgar: Ölmeyecek. Nasıl yapar bilemem. İster trip yap yaratığıo yere düşür, ister kaç, ister yüzüne tükür ama ölme işte!

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests