Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Mark wrote:Yaratığın SR sini geçmenin bir yolunu buldum.

False life büyümü yaptıktan sonra zincire vurulmuş kertenkelelerden birini güllemle ezicem.
1d10 +1 per caster level (maximum +10) kazanmış oluyorum, ölürse.
Mark bir yanlış anlama var galiba. False Life sana hitpoint veriyor, Caster Level nasıl kazanıyorsun? :|
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ayrıca zincire vurulmuş kertenkele ya da değil adam yaratıkları soruşturmadan öldürmek yakışır mı? Belki de iyi ya da en azından neutral olamazlar mı?

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

False Life: The caster gains 1d10 + 1/lvl (max +10) Temporary HP.
Sonunu okumayı unutmuşun büyünün :D

Wulfgar sende Tumble var. Aslında bu yaratığın sana saldrımasını engellemek için 15'e karşı bir tumble atman gerekiyormuş. Zaten senin 7 ki birde ray of hope'tan +2 daha geliyormuş. Yani 9 + 1d20 ile, 15'i gerekecekmiş sadece. Boşuna yedin kafana tokadı. :D

Mark senin yaptığın kötü yöenelimli bir davranış. Adamlar zincire vurulnuş ve sen birinin kafasını ezeceğim diyorsun.

Wulfgar sen ready action'la, o sana saldıracağı zaman, bullrush yada trip felan yapsan. Sana tam saldırırken yaptığın için sana saldırısı düşebilir mi bu durumda? Nede olsa prone olacak. Bonusun da sanırım +8 +2 +4
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Yaratık bu tur saldırdı, saldiri fırsatı yaratacak birşey yapmamakta kararlıyım. Tumble olduğunu bende dayak yedikten sonra hatırladım. :(
Darkgnome sen Olaf'ı iyileştir. 5.foot steple biraz uzaklaş. :wink:
Mark sende Olaf'a invisibility yap.
Benjamin tehlikeli bölgede kalıyor sadece eğer bayılırsa Olaf sonraki tur Benji'yi iyileştirir.
Bayılmazsa benji kendini iyileştirir, laf beni.
Ã?fff amma da şöyle olursa böyle olur yaptık be. :embarrass:
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Olafı görünmez olsa bile yaratık baygın olduğu için onu birinin çekmesi gerektiğini bilicek. Ve direk kaybolduğu yere saldırıcak.
olaf ile bağlı bir kertenkelenin yerlerini değiştirebilirim. Hem Olaf savaş alanından uzaklaşmış olur. Bu arada gidip huor'un üzerinden iyileştirici iksir alırım ve olafa içiririm.

Ama acaba olaf zincirlenmiş yere tam tamına mı ışınlanıcak. Ã?ünkü öyleyse olafı zincirlemiş olurum. Devrim e sormak lazım.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Kertenkeleleri serbest bırakmak mantıklı bir hareket olur mu?

Bizi kurtarın diye seslenmediler. Ya çıkarttığımızda direk bize saldırırlar, yaratıkla müttefik olurlarsa. Daha demin aşağıda kertenkele okçuları öldürdük.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Mark wrote:Kertenkeleleri serbest bırakmak mantıklı bir hareket olur mu?

Bizi kurtarın diye seslenmediler. Ya çıkarttığımızda direk bize saldırırlar, yaratıkla müttefik olurlarsa. Daha demin aşağıda kertenkele okçuları öldürdük.
Mark. Aşağıda insan bir rahip ve yaşayan ölüler ile karşılaştık. Rahip bize bariz saldırdı. Yanından da insan okçular. Sonra yukarı çıktık ve bu yaratığı gördük, 5 insanda zincirlenmiş duvarda bekliyordu, korkularından bizi kurtarın diye bağırmıyorlar saçma olur zaten sanki biz burada ne yapıyoruz? şİmdi sen olsan burada ne yapardın?

Ne olur ne olmaz diye zaten dartu birde bakacak bunlar nasıl davranıyorlar diye. Korkmuşlarsa kurtarır, "Gelin bisssseeee! Yiyeceğiz sisssi" diye bağırıyorlarsa orada bırakır.

Lizardfolk'lar çoğunlukla nötr yaratıklar. Zincirlerinden kurtulunca neden bize saldırsınlar ki?

Yada nedir bu ırkçı yaklaşım! :D :-P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Mark wrote:Olafı görünmez olsa bile yaratık baygın olduğu için onu birinin çekmesi gerektiğini bilicek. Ve direk kaybolduğu yere saldırıcak.
olaf ile bağlı bir kertenkelenin yerlerini değiştirebilirim. Hem Olaf savaş alanından uzaklaşmış olur. Bu arada gidip huor'un üzerinden iyileştirici iksir alırım ve olafa içiririm.

Ama acaba olaf zincirlenmiş yere tam tamına mı ışınlanıcak. Ã?ünkü öyleyse olafı zincirlemiş olurum. Devrim e sormak lazım.
Bu fikri çok beğendim. Gerçi bu durumda olaf zincirlenmiş olarak çıkmayacak mı ortaya? şu büyünün adı ne bir yazarmısın. Tam anlayalım sonra bir süprizle karşılaşmayalım. Birde benim olafa ulaşma sorunum olacak sanki bu durumda. Ben senden önce hareket edeceğim sanırım ama...

Bu arada olurda Wulfgar artık yaralamayı başarır o zaman senin acid arrow çok işe yarayabilir. Toplamda 16 + 2d4 vuracak yani belki de düşürmeye gereken son hasarı. Hele bir şu tur bitsin ondan sonra düşünelim ne yapacağımızı.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Darkgnome wrote:
Mark wrote:Olafı görünmez olsa bile yaratık baygın olduğu için onu birinin çekmesi gerektiğini bilicek. Ve direk kaybolduğu yere saldırıcak.

Bu fikri çok beğendim. Gerçi bu durumda olaf zincirlenmiş olarak çıkmayacak mı ortaya? şu büyünün adı ne bir yazarmısın. Tam anlayalım sonra bir süprizle karşılaşmayalım. Birde benim olafa ulaşma sorunum olacak sanki bu durumda. Ben senden önce hareket edeceğim sanırım ama...

Bu arada olurda Wulfgar artık yaralamayı başarır o zaman senin acid arrow çok işe yarayabilir. Toplamda 16 + 2d4 vuracak yani belki de düşürmeye gereken son hasarı. Hele bir şu tur bitsin ondan sonra düşünelim ne yapacağımızı.
Biriniz beni iyileştirsin, bileğim kuvvetlidir. :D Ben savaşsam da :D Baygınım ve geberme aşamasındayım :D Olaf'ı iyileştirin önce.Bir de benim cebimde Enlarge Potion var :D Depe depe kullanın
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Edmond zus! Zaten savaşmaktan çok yatıyorsun. :D

Hele bir "Olaf the invisible healer"ı kaldıralım oda başkalarını kaldıracaktır. :D Baksana ben 32 wound damage yemiş boynumdan kanlar fışkıra fışkıra iyileştirme yapmaya çalııyorum. Enlarge potion'u bilen alsın. Olmadı ben sizi aşağıya gönderir Huorun üstündekileri çalarım. Büyülü eşya demeyin ağzımın suyu akıyor. :D
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

şu Olaf'ı iyileştirsene adam iki gündür yerde yatıyor! :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Benji Olafı iyileştir. Bizi bekleme.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Aklınıza daha iyi bir fikir gelmiyorsa eğer o zaman tama iyileştireyim Olafı.

Ama sakın ters bir hareketiniz görmeyeyim. :-P
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Büyüyü yapar yapmaz baygın kişi kendi kendine uyanıyor, ayrıca move action yapmana gerek yok. Bu uyanma sürecinde uyanan karakter o turdaki hareket hakkını kaybediyor sadece.
Berelenme (Vitality loss): Hafif çizikler ve morluklar, herhangi bir fark olmadan dövüşe devam edilir.
Yaralanma (Wounded): (-2 Str, -2 Dex) alarak dövüşe devam edilir.
Sakatlanma (Disabled): Yaralanma 0'a düşer fakat kişi Fort DC:15'i tutturursa; -2 Str, -2 Dex ceza almaya devam ederek standart ya da move action yapabilir. Standart action yaparsa Fort save'i yineler, move Action'da her hangi bir risk almaz.
Baygın, Kan kaybediyor: Yaralanma 0'a düşer fakat kişi Fort DC:15'i tutturamazsa, bayılır her tur artmak üzere DC:10'dan başlayarak Fort save atar, tutturduğu zaman kanaması durur.
Devrimk, bunu lütfen daha kolay ulaşılacak bir yere koyabilirmisin. Bir süre sonra çok gerilerde kalacak.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

şiçdi bu yaratığın saldırısını bekleyip tam saldırdığı sırada trip yapsam attack of opportinity yer miyim?
Yemezsem öyle yapcam.:D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Post Reply