Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
eeee biz saman altından su yürütmüyoruz baksan görürdünbu arada ketçap beklemdiim bi atak yapmis. hangi ara yüzü geçti? sasirdim. ankara'da gostermiyodu...
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
Yahu neden mesaj sayısı kaygım olsun? Ne farkeder benden 10.000 mesaj fazla atmış biri olsa benim için ne değişir? Ben gene istediğim zaman girerim istediğim mesajlara yazı yazar eğlenirim kızarım tartışırım geyik yaparım paylaşırım muhabbet ederim ve çıkarım.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Yeminer sonunda 1000 e ulasti!!!!!
artik 1000 ini kutlayacagimiz 2 kullanici var
ben bundan sora Raistlin'i kutlamiyorum
korkutcam seni Raistlin kork bendennnn!!!

artik 1000 ini kutlayacagimiz 2 kullanici var
ben bundan sora Raistlin'i kutlamiyorum
korkutcam seni Raistlin kork bendennnn!!!
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
bir yolunu bulacam, korkutcam
sana inat!!!!!!
hepiniz bir gun bunu fark edeceksiniz!!!!
ben çok KORKUNCUMMMM
sana inat!!!!!!
hepiniz bir gun bunu fark edeceksiniz!!!!
ben çok KORKUNCUMMMM
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
pis fampir iste!!!!
biliyorum ben neden onun sadece gülümserini!!!
hrrrrrr

biliyorum ben neden onun sadece gülümserini!!!
hrrrrrr