Yeşeren Umutlar 2 (Öalışma başlığı)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

valla Neirre evreninde zenciler sadece Arvelirde yaşarlar. senin adam melez olsa bile ya annesi ya da babası çingene olmak zorunda.ama bunlar bildiğin çingenelr değil yani türkiyede gördüklerin değil :)
bunlar ferrir ormanında kamp kurmuşlardı. Hırsızlar, serserilerdir. Mikael mesela bir çngenedir ilk öyküden hatırlarsınız. Biz başta böyle belirledik. üzgünüm sen de buna uygun hareket edersen sevinirim. Bogus bile buna uygun bir karakter yaratmak için bana sordu.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ya iste konustuk ya onu bu Adrian kırma bir adam diye.Ama çingene diyince bi an alındım Neyse bu evrenin çingeneleri farklıysa sorun yok. :roll:
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ama şaka yaptım ya, sen de! Tapınak şövalyelerine aldırma bence, bırak peşini hatta, sanabunda hayır gelmez. Kibirli mi kibirli, soğuk mu soğuk kadının teki işte! Bir de soylu olacak :P

Bu arada ne fark ettim, bütün bayan karakterlerimiz soğuk neredeyse :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

o şeyi bana attıysan kafam acıdı ona göre :roll:

ya benim karakterim insalardan uzak oldukça pek umursamıyor, pek az konuşuyor yani bildiğiniz gothic bir karakrter ki yanındaki kuzgundan anlamışsınızdır zaten. ehehe biraz da kendimi yazayım değil mi :wink: sıkıldım başka başka karakterler yazaktan artık.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Misata yakın bir köy vardır. Orda rangerlar aralarında bir grup kurmuştur. Senin karakterinin yaşadığı köy orası olabilir, Illyra ne dersin?
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

olabilir elbette ama benim karakterim çok asosyal bu yüzden bir birliğe üye değil. ailesi köyde yaşıyor olmasına rağmen onların yanına ayda bir gidiyor. ormanın kutsallığı ile yalnız başına olmayı seviyor.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

şimdi ben toplantıyı başlatıp hemen olayı hızlandırmak siterim ama bana herkes kendilerine neden mektup yollandığını söylemeli. Özellikle eflayı nasıl öyküye katacağımı bilemedim. Diğerlerinde sorun yok ama Efla bir de mektup olayını koymuş. Hafızasını kaybetmiş ve o ilk mektubu Elessar yollamış olamaz. Saçma olurdu! Efla buldun mu tam olarak karakterinin geçmişiin öykümüzde nasıl bir etkisinin olacağına...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yahu bana, Lydronk'a, Safir'e (Safiel'e değil), Algénia'nın kızına, neden mektup geldiği belli.Diğerleri de bir şey becermiş olsunlar möğüm.tamam işte!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

tamam diğerlerinde sorun yok. Ama Eflanınkinde sorun var. ona ne diye mektup gelmiş ki. Diğer mektubu yollayanla aynı kişi olamaz. Yoksa toplantıda artık ben bir şeyler uydurucam umarım kendi karakterine uygun bir şeyler yazabilirim.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

İpucu vereyim biraz diğer mektubu dikkatli okursanız diğerini yazanın kendisi olduğunu düşünebilirsiniz bundan yüzde yüz emin olamıyorz tabii ama öyle görünüyor.

Özgeçmişi yazılabilecek açık bi karakter seçmediğim doğru ama zaten hatırlamadığı için bi geçmişi yok sayılır. Geçmişinde de pek iz bırakmada yaşadığı için pek bi geçmişi olmadığını yani bilinmediğini varsayabilirsiniz.

EN öenli öğe gizem öğresi şimdi bi özgeçmiş uydurarak onu da bozmak istemiyorum.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet, ben ikidir geçmişi belirsiz karakterlerle katılıyorum (üşendiğimden değil haa! :D tamam ilk seferinde üşendiğimdendi ama şimdi geçmişi kafamda hazır :angel: sadece sizi meraktan çatlatmak istiyorum, nıhahaah!).

3. hikayeye Thereon'un torunuyla katılacağım!! (şaka şaka :D )
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

catboy7402 wrote:tamam diğerlerinde sorun yok. Ama Eflanınkinde sorun var. ona ne diye mektup gelmiş ki. Diğer mektubu yollayanla aynı kişi olamaz. Yoksa toplantıda artık ben bir şeyler uydurucam umarım kendi karakterine uygun bir şeyler yazabilirim.
İpucu vereyim biraz diğer mektubu dikkatli okursanız diğerini yazanın kendisi olduğunu düşünebilirsiniz bundan yüzde yüz emin olamıyorz tabii ama öyle görünüyor.

Özgeçmişi yazılabilecek açık bi karakter seçmediğim doğru ama zaten hatırlamadığı için bi geçmişi yok sayılır. Geçmişinde de pek iz bırakmada yaşadığı için pek bi geçmişi olmadığını yani bilinmediğini varsayabilirsiniz.

EN öenli öğe gizem öğresi şimdi bi özgeçmiş uydurarak onu da bozmak istemiyorum.
Belkide çok gizemli olduğu için göndermiştir mektubu :D :-P

O değilde ben güzel yazma becerim olmadığından çok zorlanıyorum bir işeyi tazarken. Silip yazıp tekrar silip yazıyorum. Sonra attığımda ise benim olayın üstünden bir sürü olay geçmiş olduğunu görüyorum. Geömişte yaşayan adam yada geri zekalı ancak kafasına dank eden adam felan mı yapsam acaba. :(
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Toplantıyı çözdüm ben. Sabaha kadar uyumadım. Bunu düşündüm. Aslında en sonm mesajımda yazacaktım ama siz de toplantı öncesi bir iki karakteriniz hakkında yazmak isterseniz diye diğer mesajımda toplantıyı başlatıcam. tamam mı?
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Lydronk wrote:Ama şaka yaptım ya, sen de! Tapınak şövalyelerine aldırma bence, bırak peşini hatta, sanabunda hayır gelmez. Kibirli mi kibirli, soğuk mu soğuk kadının teki işte! Bir de soylu olacak :P

Bu arada ne fark ettim, bütün bayan karakterlerimiz soğuk neredeyse :D
Bak lydronk alındım :) Benim karakterim ilk önce seninle konuştu. Başkasına gitmedim önce sana geldim. Ne olursan ol yine gel de banada yine geliyim :-P
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Yahu, sevgili insanlar! Duyurum şu yönde: Lydronk Lkynt Lher Lex 'Cointrcik' Lur ve Kerrae
yaklaşık bir hafta gibi bir süre sizinle beraber olamayacak. Hani Lydronk'u tanıyorsunuz, oynatabilirsiniz de kibar ve küstah Keraae'yi bayıltsanız iyi olur :D
Post Reply