Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Birde yanımızda hala az kullanılmış 1 adet (1x1) cure light wound wandimiz var. bende 47 Huorinkinde ise 49 tane şarj. Yani elimizde hala 96d8+96 HP iyileştirecek güç var. Bunlarla herkes tekrar tamlayıp devam edersek en azından bahsettiğim tehlikelerden de kurtulmuş olacağız.

İllaki gizli geçidi de kullanamk zorununda değiliz. En alt kat olduğuna göre demekki koca odlaı kulenin yanındaki binaya aççılıyorç Dartu rahatlıkla gizli bir şekilde o yerlerde araştırma yapabilir. Hatta birde görünmez yapacak olursak çok çok büyük ihtihalle görünmesine imkan bile yok. Hatta diğer yandan bunu Wulfgar bile yapabilir. Tek sorun görünmezliğe güvenipte ölülere yakalanamak olur. BUnun için sadece gizlenme becerisine sahip olanlar gitsin bence.

Bakalım biz boşu boşuna mı kaşıyoruz yoksa aslında gerçekten gelmiş olduğumuz işi bitirecek gerçek kahramanlar mıyız? Ã?yle her zora düştüğümüzde kaçsaydık bizim evlerinde oturan çiftçilerden ne farkımız kalır ki?

Olaf, sende sava.ta kötüysen elin wandleri veririz. Onlarla iyileştirirsin. Yani aslında düşününce ne büyü, ne HP nede bilinmezlik konusunda çok bir sıkıntımız yok bence.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Huor'da x49 cure light wounds var. :D

15 bana
13 Yenen'e
9 Darthu'ya
13 Benji'ye
8 Olaf'a

58 :P yetmedi.:(
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Eğer dediğin kadar Cure wandımız varsa iyileştirebilirim herkesi.

"Savaşta kötüysen de ne demek?" :roll: Bence gayet iyiyim ok bile isabet ettirdim bu kulede. :-P

Herkesi fulleyebiliyorsak devam edelim bence çünkü sanırım elebaşlarını kestik geriye minionlar kalmıştır.

EDİT: 2 Cure light, 1 Cure minor wandımız varmış bence bu bize biraz daha zorlamak için yeter. Darkgnome önce sendeki cure minoru harcayalım zaten 1er 1er arttıracak, ben de cure light ile iyileştireyim bir yandan sırayla

.
Last edited by dwaxer on Wed Jun 25, 2008 7:41 pm, edited 1 time in total.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tersyuz wrote:Huor'da x49 cure light wounds var. :D

15 bana
13 Yenen'e
9 Darthu'ya
13 Benji'ye
8 Olaf'a

58 :P yetmedi.:(
Sana 15d8+15 yani ortalama 95 HP. Bu kadar HP yoktur sende herhalde.

Yenen 13d8+15 84 HP

9 Dartu...

Bu kadar çoğuna bile ihityacımız olmayacak. Bu wandler bizim gibi 2 grubu daha iyileştirir rahatlıkla.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

ya birde aslında burada tutsaklar olması lazım 8 tane. Onları kurtaralım, akıllı biri hatırlatsın bana, kararımı değiştiririm o zaman. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

dwaxer wrote:.EDİT: 2 Cure light, 1 Cure minor wandımız varmış bence bu bize biraz daha zorlamak için yeter. Darkgnome önce sendeki cure minoru harcayalım zaten 1er 1er arttıracak, ben de cure light ile iyileştireyim bir yandan sırayla.
Bence cure minor'ı en son doldurmala için kullanalım. Yani kalırsa 3-4 HP buna bir cure light wounds harzamak yerine cure minor wouns yaparız.
ya birde aslında burada tutsaklar olması lazım 8 tane. Onları kurtaralım, akıllı biri hatırlatsın bana, kararımı değiştiririm o zaman.
Amma dönekmişsin :-P
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Niye; bence Tersyuz, Wulfgar karakterini çok güzel oynattı. Bence tabii. Duygularıyla hareket eden, fevri bir tip Wulfgar.

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:.
Niye; bence Tersyuz, Wulfgar karakterini çok güzel oynattı. Bence tabii. Duygularıyla hareket eden, fevri bir tip Wulfgar.

.
Hehe saol.
Mazeretim vaaaAAaaaAAR, asabiyim ben. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

wulfgar biz böylemi konuştuk. Hani sen benim ağzımı kapatacaktın. Arkadaşlar biriniz karakterin ağzını çu ilk cümleden sonra kapatsın bari. Wulfgar kapatacak diye rolümü yapıyorum ben ama bu kadarda olmazki. :(

Yenenditas yine alınacak zırlaya zırlaya gidecek. :schemes: :-P
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Olaya bakın ya, millet benim ölümümü değil de Yenendithas'ı tartışıyor :-o :-o :-o :mad: :mad: :mad:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
En iyisi ben kapatayım herkesin ağzını, düşmanın ininde siyaset meydanı tartışması yapıyoruz sanki. :mrgreen: Tepemize iniversinler de görelim günümüzü. :-P

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Edmond: mademki dragon disciple'dan vaz geçtin o zaman o sınıfa geçemeyecek ama tyam sana göre bir sınıfım var. Bence senbu sınıfı hepsinden daha çok seversin.

Dragon Shaman: (PHB2 den)
Bu arkadaşlar ejderhaların güçlerine hayran olan tipler. Onlar gibi olabilmek için yada onlardan biri ile birlikte çalışabilmek için çıldırıyorlar. İçlerinde ejderha kanı olmasa da ejderhalar üstüne çalışarakl onların bazı becerilerini kopyalamaya başlıyorlar.

Brass Dragon Shaman

Alignment: NG, CG, CN
Combat: Rogue
Good Save: Fort, Will
Hit-Die: d8 (TBD yazıyor baktım bulamadım sanırım to be decided olabiilir)
Armor: Light, Medium, Shield
Weapons: Simple
Skill Points: 2
Str: Climb.
Int: Craft, Know(nature), Search.
Wis: Survival.
Cha: Bluff, Gather Info., Intimidate.

1. Draconic Aura +1; Draconic Auras Known: 3
2. Skill Focus (Bluff or Gather Info or Survival); Draconic Auras Known: 4
3. Draconic Adaptation – Endure Elements (self only), at will
4. Breath Weapon, 2d6 Fire in a 30’ Line; Draconic Resolve
5. Draconic Aura +2; Draconic Auras Known: 5
6. Breath Weapon, 3d6 Fire in a 30’ Line; Touch of Vitality (heal wounds)
7. Draconic Auras Known: 6; Natural Armor +1
8. Breath Weapon, 4d6 Fire in a 30’ Line; Skill Focus (Bluff or Gather Info or Survival)
9. Immunity to Fire; Draconic Auras Known: 7
10. Breath Weapon, 5d6 Fire in a 30’ Line; Draconic Aura +3

Böyle ilerliyor işte... İLeirde uçuyor, kaçıyor, iyileştiriyor felan

Açıklamalar:

Draconic Aura +N – You and all allies within a 30’ radius Emanation gain benefits from one of the following Auras. Activated, suppressed, or swapped as a Swift Action. Only one Aura may be active at a time. No duration, though you must be conscious. The number of Auras you have access to is based on your level (up to all seven aura at 9th level):

Energy Shield – if any subject is struck with a Natural Attack or a non-reach weapon, the attacker takes (2 * N) damage of the same type as your Breath Weapon.
Power – subjects melee attacks do +N damage.
Presence – subjects gain +N on Bluff, Diplomacy, & Intimidate checks.
Resistance – all subjects gain Resistance (5 * N) to the energy type of your Breath Weapon.
Senses – subjects gain +N on Listen, Spot, & Initiative checks.
Toughness – subjects gain Damage Reduction (N) / magic.
Vigor – subjects gain Fast Healing (N) when below ½ normal hit-points.

Breath Weapon – Reflex save for ½ damage. DC is Constitution-based. Usable every 1d4 rounds.

Draconic Resolve – Gain immunity to Paralysis & Sleep effects, and the Frightful Presence of Dragons.

Touch of Vitality – You may heal yourself or others. You may heal (2 * Class level * Charisma modifier) hp per day, divided as you wish. Using this ability is a Standard Action with a range of ‘touch’. This ability has no effect on Undead. Starting at 11th level, you may heal also ‘conditions’ by expending some of the hit-points of healing:
5 hp – 1 point of Ability Damage, removal of Daze, Fatigued, or Sickened.
10 hp – removal of Exhausted, Nauseated, Poisoned, or Stunned.
20 hp – removal of 1 Negative Level, Blinded, Deafened, or Diseased.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

d&d resmi sitesinden baktım hazır ol Edmond...

Code: Select all

d10
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Gerçekten güzelmiş, aslında canım Monk istiyor, ama onunla da Illyra'nın oynuna gireyim, bu oyunda bunu denemek gerek değil mi.Yapacağım günahların vebali senin boynuna.Bundan yapıyorum :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bak buda başka bir ejderhanın aldığı farklı özellikler. Hangisinin yerine geçtiğini anlarsın herhaklde. :D

Copper Dragon Shaman

Alignment: NG, CG, CN
Str: Climb, Jump.
Dex: Hide.
Int: Craft, Know(nature), Search.
Cha: Bluff, Intimidate.

2. Skill Focus (Bluff or Hide or Jump)
3. Draconic Adaptation – Spider Climb (self only), at will
4. Breath Weapon, 2d6 Acid in a 30’Line
5. Immunity to Acid

Farkları:
1. Biri aside karşı koruma sağlıyor ki bu ateşe göre daha az karşına çıkar ama oldukça çok çıkar yine de.
2. Becerileri birinin daha pasif (survival, gather information), diğerninki daha harekete yatkın (Hide, Jump)
3. Biri endure element veriyor diğeri ise spider climb

Endure Elements: Touched subject takes no harm (i.e., no Fortitude saves) from being in heat up to 140 degrees Fahrenheit –and– cold down to –50.

Spider Climb: Touched creature can travel along walls & ceilings like a spider (20’ movement). The subject does not loose his/her Dex bonus to AC while climbing, nor do opponents gain a bonus to attack the subject. The subject must have bare hands & feet.

Birde brass war o da suyun altında nefes alma özelliği kazandırıyor. Becerilerde diğer ikili gidiyor disguise ve swim geliyor. Ã?ksürüğü de elektrik.

Altın ve gümüş ejderhaları sana söylemeyeceğim bile. Yakın menzilden alan etkili nefesleri var. O konuda bize yarardan çok zarar getireceğini düşnüyorum :D Arkamdan birnin üstüme ateş öksürmesini istemiyorum nede olsa. nlar öyle klasın senbunlardan seç. Özellkleride zaten çok bir değişmiyor.

Auralardan bence kesin alman gerekenler: Vigor (En babası), Senses(İnsiyatiflere veriyor), Energy shield (Vuramadaıklarımız vurduklarına pişman olur, küçümen katili)

En sona ise power'ı bırak bence. Çok bir şey vermiyor. Vurma şansıa verseydi iyi olurdu ama.
Eskisi ka
Post Reply