Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Darkgnome ben sana sürekli paradan bahsediyorsun, demedim.
Bunu düşündüm. Gerçekçi olması için oyunun içinde neler yazıldığına dahaçok dikkat edersen, memnun olurum.

Bunları demediğini farzediyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Doğru. Onları sanki demişsin gibi okumuşum. Keşke daha dikkatli okusaydım. Ancak ne zaman çıktığımızdan beri para dediğimi de sen bana söylersen iyi olacak. :D Sanırım burada dediklerimi sen rolümde söylemişim gibi düşündün. :D

Onlar denmemiş gibi farz etmeyecektin, aslında orada onları demeden Wulfgar benim ağzımı kapatacaktı ama kapatmamayı seçti sanırım. Odamı bunları duymak istiyordu acaba :D :-P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Darkgnome wrote:Doğru. Onları sanki demişsin gibi okumuşum. Keşke daha dikkatli okusaydım. Ancak ne zaman çıktığımızdan beri para dediğimi de sen bana söylersen iyi olacak. :D Sanırım burada dediklerimi sen rolümde söylemişim gibi düşündün. :D

Onlar denmemiş gibi farz etmeyecektin, aslında orada onları demeden Wulfgar benim ağzımı kapatacaktı ama kapatmamayı seçti sanırım. Odamı bunları duymak istiyordu acaba :D :-P
Ya kusura bakmayın, darkgnome'la kararlaştırdık ama ben heme mesaj atcanı anlamamışım, çıktım o sıra. :D
O da özel mesajdan kapasana azımı yaw diye bi sürü mesaj yollamış. :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

K.(Nature) 6 var bende bu lizardmanların nece konuştuğunu bilebilir miyim? :|
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Wulfgar ve diğerlerine alet yaptığında, para değiş tokuşu olduğunu gördüm. Belli bir miktar istiyordun.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Mark wrote:Wulfgar ve diğerlerine alet yaptığında, para değiş tokuşu olduğunu gördüm. Belli bir miktar istiyordun.
Bu cimri benji kimseye bişi yapmadı ki. :mad:
Kendine kolye yaptı anca. Kuleye gidince bunu labaratuara kapatıyoruz güzel eşyalar yapmadan çıkartmıyoruz. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Tersyuz wrote:K.(Nature) 6 var bende bu lizardmanların nece konuştuğunu bilebilir miyim? :|
Evet bunların Ejderdili konuştuğunu biliyorsun.

Kalmaya karar verdiğinize göre, gizli geçitten mi yoksa dışarıdan mı gireceğinize karar verin.
Ayrıca nasıl bir sırayla ve ne hazırlıklarla giriyorsunuz onu da yazın oyunu devam ettireyim.

Edmond
Bir süre oyun dışı kalacaksın, ama bu aralar hızlı gidiyoruz umarım çok beklemezsin.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Estaüfurullah canım, ben de karakteri hazırlarım :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ben onlara hiç alet yapmadım. Wulfgar'ın kılıcını ve dartuyla huora verilmesi için 50 tane oku büyüledim. Bunları yapmak için değerli kremler gerektiğini daha sonra öğrendim ve dedim ki bunların parasını da ben ödemiş olayım. Yani senin gördüğün aslında benim paramı harcamamdı.

Büyüleme işi ise düşündüşün gibi olmuyor. Daha kimseye yapmadım ama olacağı zaman bundan spnra siz bana diyeceksiniz ben bunu istiyorum. Bende size gerekli olan eşyaları söyleyeceğim. Siz kentten bu eşyaları buldunuz, buldunuz. Sonrasında ise aletleri size zaman içerisinde yapacağım. Yani ben para alıyorum size aleti teslim ediyorum şeklinde değil.

Tabii bu para benim o para senin diye bölecek olursanız mecburen üstüne para koyuyorum çünkü benim özelliğim ancak şarjlı büyülü aletlerle ortaya çıkıyor. Onarın her biri içinde para harcamak gerekiyor. SOnra ortada don gömlek kalıp size büyülü alet yapmaya çalışmak istemiyordum.

Önemli değil aslında. Orada yazmış olmasak ta mesela sen bana gelmişsin ve bu büyülü aleti istiyorum denişsin. Bende sana şunun kadar iyi değerlitaş gerekir anneannemin örgüsü yelek ve şu kadar da emek parası demiş olabilirim. Demek oradan senin aklında kalnış. Gıcık olmuşun bana.

Ha birde şeyde olabilir mesela ben büyülemeleri yaparken demiş olabilirim "Bakın bu sefer ben ödyorum ama gelecek sefer aramızda paylaşalım. Bunlar pahalı işer" felan diye. Oradan da aklında kalmış olabilir belki. Bulunur rolde bir yer. Nede olsa benimki gibi değil. adamın beynini okuyorum, vaay arkamdan neler düşünüyor asıl hırsız sensin felan... :D

Önemli: Bu arada grubun parasını bir araya toplamaya kimler taraftar, kimler karşı? Ben bütün paranın grubun parası olarak görüklmesi taraftarıyım. Diğer türlü bir araya gelmiş kötüler grubu yada sonradan ayrıalcak hırsızlar gibi bir havamız oluyor. Ama adı üstünde kardeşlik. Eğer özel işlerim var, hep grupta kalmasın diyorsanız mesela paranın %30'u aramızda... Ha pardon artık edmond yok değilmi ( :evil: ) %25'i aramızda eşit paylaşılır gerisi grubun parası olarak kalır. Bütün büyülü aletlerinizi oradan çıkartırım bu sayede.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Bence ortak havuz olsun. Tabii ki yemek içmek özel harcamalar için herkeste belirli bir para kalabilir. :D 100-200 gp haydi haydi yeter.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Havuz fkri iyi. Vagon , yemek, handa kalma ve gerekli birkaç büyülü eşya b havuzdan sağlanır.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

şimdi de, benden yılanadamlarla konuşmamı istiyorsunuz. Tersyuz ve darkgnome.
:)
Demin onlarla konuşmak için ilerlediğimde neler olduğunu hatırlasanıza.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Beyler bu arada ebn inat ettim sizde edin Olaf'a prestij sınıfı bulalım. Anladığım savaçmaktan çok büyü ile gidecek ve yandaşlarını güçlendirecek. Hadi bu kutsal görevde birlikte çalışalım ve fikirlerimizi yazalım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

sen onlarla konuşmadım. Ben konuştum sen küreyle kafasına vurdun. (Biraz abartmış olabilirim)
Eskisi ka
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Olafın görevinden geldiğimde, biriniz orda rica etsin konuşmamı.
Post Reply