6. FRPWORLD HİKAYE YARIşMASI

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Vay canına.. Konu muhteşem! Beni de tekikledi açıkçası! Geçen seferki gibi bir ilham gelirse katılırım ben de. :D

Ooo, ödüller çok fiyakalı. Umarım çok insan katılır. Bu yarışma çok katılımcı hak ediyor!! Başka sitelerde bu yarışmayı duyuruyor musunuz? Bazı siteler yarışmaları için burda da başlık açıyor ya..
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Yarışmanın duyurulması konusunda her türlü yardıma açığız. Ben başka bir sitede henüz duyurmadım.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Konu gerçekten de harika. şimdiden hikayeleri okumak için sabırsızlanıyorum.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Senaryo yarışmasından kazandığım ödül henüz elime geçti. (Firble'ın hiçbir suçu yok, benim memlekete uğrayamamam ile ilgili tamamen.) Tam elime almış vidyo kameramla oynuyorken gördüm bu yarışmanın duyurusunu ve heyecanlanmadan edemedim. Katılmayı düşündüğümü belirteyim dedim...

Bu arada buradan da Firble'a ve tüm frpworld'e teşekkür etmiş olayım.
Teşekkürler...
:D
Been there. Seen that. Got the scars.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ã?düller harika; D&D4 kitap seti için "kıyameti koparabilirim!" :mrgreen:
.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

dwaxer wrote:.
Ã?düller harika; D&D4 kitap seti için "kıyameti koparabilirim!" :mrgreen:
.
eheh :D Ã?düller ve konu birbirinden muhteşem! İnsanların "kıyamet" üzerine yorumlarını merak ediyorum.
Herkesi bu yarışmaya davet edelim, FRPworld tarihinin en kalabalık yarışmasını görsün!! Bogus, acaba şu ana kadar en kalabalık yarışmaya kaç kişi katılmıştı hatırlıyor musun?

Bir sorum daha olacaktı, 5000 sözcük aşağı yukarı Word'de kaç sayfa eder? Söz, öyküyü kısa tutacağım bu yarışmada :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

5000 kelime bıraktığın boşluklara göre 10 sayfa civarı yapıyor. Katılımcı sayısının da yine 10'dan çok fazla olduğunu sanmıyorum.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Aslında katılmayı planlamıyordum ama aklıma çok güzel bir fikir geldiiii :) Eğer üşenmezsem katılıyorum!
Image
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Ã?düller gerçekten çok güzel. Ama şimdilik aklıma gelen bir fikir yok. Bu yarışmayada katılmayı çok istiyorum. Neyse 30 temmuza daha çok var :evillaugh: :plotting:
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ah Alenthas, ah üşengeç, ah yengeç... Kara Gül dışı nda hikayeni okuyabilmiş değilim, sözde Ocakbşı müdavimlerindensin. (Bizim burada ayna diye bir şey keşfedilmedi iyi ki :P )

Ve sanırsam katılımcı sayısı 15-20 arası olacak. 23 kada hikaye bekleyebiliriz, bir iki kişi birden fazla hikaye yazsa... Neyse, Dwaxer'a katılmadım değil :P Bir döneyim Ankara'ya, hemen fikirileri monitöre dökeceğim :D
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Lydronk benide say bende varım !!
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Lydronk wrote:Ah Alenthas, ah üşengeç, ah yengeç... Kara Gül dışı nda hikayeni okuyabilmiş değilim, sözde Ocakbşı müdavimlerindensin. (Bizim burada ayna diye bir şey keşfedilmedi iyi ki :P )

Ve sanırsam katılımcı sayısı 15-20 arası olacak. 23 kada hikaye bekleyebiliriz, bir iki kişi birden fazla hikaye yazsa... Neyse, Dwaxer'a katılmadım değil :P Bir döneyim Ankara'ya, hemen fikirileri monitöre dökeceğim :D
Hee, ben kardeşimin adına da, annemin adına da, babamın adına da ayrı hikayeler ile katılacağım :D Toplam 4 hikaye olacak.Kazanma şansı 4 kat artacak :D

(şaka :| )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Aklıma güzel bir fikir geldi... Katılabilirim sanırım... : ) ) ) ) Uzun zamandır bir öykü yarışmasına katılmamıştım. : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
XK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by XK »

Ã?ykü bilimkurgu türünde olabilir mi?

Katılabilirim ama kelime sınırı beni zorlayabilir.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: 6. FRPWORLD HİKAYE YARIşMASI

Post by Lydronk »

Bogus wrote:6)Hikayeleriniz "Fantastik" başta olmak üzere istediğiniz türde olabilir.
Bu cevap veriyor sanırım. Kelime sınırının zorlaması konusuna da katıldım. Ne bileyim bir 8.000 olsaydı :)
Post Reply