Hangi sitelere giriyorsunuz ?
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Idril-Celebrindal
- Kullanıcı

biraz tekrar gibi olucak ama...
ek$i sözlük...
toplumdusmanı.net (mitoloji-felsefe-edebiyat ile ilgilenenlere..)
butundunya.com
odaoyunlari.org (frp'ye başlamadan önce en büyük tutkum...)
beyazperde.mynet.com (tam bir sinema delisi olduğumdan kaliteli yapımları hiç kaçırmam)
nationalgeographic
sudoku.name (sudoku sevenlere)
wizards.com.....
şimdilik aklıma gelenler bunlar...[/url]
ek$i sözlük...
toplumdusmanı.net (mitoloji-felsefe-edebiyat ile ilgilenenlere..)
butundunya.com
odaoyunlari.org (frp'ye başlamadan önce en büyük tutkum...)
beyazperde.mynet.com (tam bir sinema delisi olduğumdan kaliteli yapımları hiç kaçırmam)
nationalgeographic
sudoku.name (sudoku sevenlere)
wizards.com.....
şimdilik aklıma gelenler bunlar...[/url]
<div><strong>...:::Scio me nihil scire:::...<br></strong></div>
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
Sacreneous
- Kullanıcı

Evet şu sıralar hiç çıkmadığım bir site. Daha doğrusu bir türlü çıkamadığım site. 
www.blizzard.com/diablo3
www.blizzard.com/diablo3
-
Possessed
- Site Çizeri
Aa, ben bu mesajını görmemişim haldor_goraxe, özür dilerim!..haldor_goraxe wrote: Gerçektende deviantart'ta harika resimler var. Hatta sunumlarda kullanmak için, CharacterSheet resimleri için gerçekten guzel bi site. Bazen saatlerce gezindiğim oluyor.. Possessed senin galerinin linkini verir misin? Seninde resimlerine bakıyım
egek.deviantart.com
Buyur bak, ara sıra yeni çalışmalar koyarım. Eğer senin de varsa paylaş bizimle! FRP sitesi burası, resimle uğraşan arkadaş çoktur.
Bu arada hala deviantart'ta takılıyorum, daha sıkılmadım diyebilirim
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
middle-earth
- Kullanıcı

-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Arkadaşlar bu sitede üylerin çizdiği ünlü resimleri yer alıyor
http://www.stars-portraits.com
Bir örnek

http://www.stars-portraits.com
Bir örnek

Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

son iki haftadır sürekli girip oyun oynadığım site;
www.friv.com
çok hoş oyunlar var, klasik sonic, prince of persia( evet şu en eski olan) gibiler yanısıra zeka veya beceri gerektiren, hırs yaptıranlarıda mevcut. Bazılarına sardımı bırakamıyor insan
Onun dışında şu sıralar explorer'ı açınca önüme açtığım siteler;
- www.frpworld.com ( öneririm çok hoş sitedir
)
- www.shamusyoung.com/twentysidedtale/ (D&D üzerine pek çok ayrıntılı bilgi, tabiki unoffical ama olsun. Shamus denen arkadaşın oynattığı bi campaing'in aynen anlatılışı falan var. Aslında DM of the Rings denen çizgi romanı okumak için açmıştım, sitemizde bi yerde konusu açılmıştı hani nerdeydi hatrlayamadım şimdi :embarrass: )
- www.tribalwars.net ( 20 küsür köy falan oldu ama sıkmaya başladı belki bırakabilirm, ama yinede kendinizi kaptırırsanız hoş olabiliyor. Bırakırsam isteyen birisine hesabımı devredebilirim)
- www.bunalti.com Metal müzikle ilgili bir site, aklınıza gelen pek çok albümü bulabilrsiniz burda. Onun dışında bilgiler, yorumlar vs. ler falanda var.. ilgilenenine duyrulur
www.friv.com
çok hoş oyunlar var, klasik sonic, prince of persia( evet şu en eski olan) gibiler yanısıra zeka veya beceri gerektiren, hırs yaptıranlarıda mevcut. Bazılarına sardımı bırakamıyor insan
Onun dışında şu sıralar explorer'ı açınca önüme açtığım siteler;
- www.frpworld.com ( öneririm çok hoş sitedir
- www.shamusyoung.com/twentysidedtale/ (D&D üzerine pek çok ayrıntılı bilgi, tabiki unoffical ama olsun. Shamus denen arkadaşın oynattığı bi campaing'in aynen anlatılışı falan var. Aslında DM of the Rings denen çizgi romanı okumak için açmıştım, sitemizde bi yerde konusu açılmıştı hani nerdeydi hatrlayamadım şimdi :embarrass: )
- www.tribalwars.net ( 20 küsür köy falan oldu ama sıkmaya başladı belki bırakabilirm, ama yinede kendinizi kaptırırsanız hoş olabiliyor. Bırakırsam isteyen birisine hesabımı devredebilirim)
- www.bunalti.com Metal müzikle ilgili bir site, aklınıza gelen pek çok albümü bulabilrsiniz burda. Onun dışında bilgiler, yorumlar vs. ler falanda var.. ilgilenenine duyrulur
Bu yazı üzerine girdim, gülmekten öldümAlenthasLeasess wrote:www.bobiler.org komik resimler yüklenilen bir forum sitesi. Girin, görün, gülmekten öleceksiniz
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
www.klansavaslari.net
oyanyan varsa birinci dünyadayım. bu oyun bende uzun süredir hastalık oldu artık
oyanyan varsa birinci dünyadayım. bu oyun bende uzun süredir hastalık oldu artık

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ben İngilizce sitesinde oynuyorum:Illyra wrote:www.klansavaslari.net
http://www.tribalwars.net/1930345.html
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Her zaman söylerim yine söyleyeceğim
www.popmundo.com (Eskiden popomundo.com idi ama "popo" kelimesi sansür yarattığından böyle bir değişikliğe gidildi.)
Girin bir bakın sevecek misiniz? Ayrıntı seviyorsanız bence bayılacaksınız.
www.popmundo.com (Eskiden popomundo.com idi ama "popo" kelimesi sansür yarattığından böyle bir değişikliğe gidildi.)
Girin bir bakın sevecek misiniz? Ayrıntı seviyorsanız bence bayılacaksınız.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı