Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Duraklama yerleri burada.
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... &start=645
Sayfa: 44
Image

İlk sorduğunda bu sanırım.
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... &start=375
Sayfa:26
Image
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Akıl yaptım ama tutar işallah. :evil:
Yazmayı unuttum şu siyah kollardan da uzak duruyorum neme lazım :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:Akıl yaptım ama tutar işallah. :evil:
Sen uzak dur bakalım onlar senden uzak duracak mı?
.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:
.
Yok elemanların tutsak olduğunu düşünüp kılıcın yanıylan vurdum onu diyorum. :D
Devrimk +1 bless'den var +5 olması lazım saldırımın.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:
dwaxer wrote:
.
Yok elemanların tutsak olduğunu düşünüp kılıcın yanıylan vurdum onu diyorum.
şimdi sen ortadaki gölge vs.sinin diğerlerini yönettiğini mi düşünüyorsun? Maşallah çok zekisin! Umarım haklısındır ama senin gibi Int:10 olan "hayvani" bir arkadaşın lafına uymaz Olaf zannedersem. :-P şimdi "Magic Circle against Evil" büyüsü yapabilseydim süper olurdu, ortadaki gölgeye yapardım, hapsederdim ama ne yazık ki slotları cure büyülerine harcamak zorunda kaldım.

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Yok o gölge ne bilmiyorum. :(
Ya bunlar bi kadının daha beynini yıkamışlardı ya, Yenendithas küreyle kadını sorguladı filan, bunlarda o hesap. :evil:
Parmaklıklar ardındaki kadın bulunduğu yerden çıkmak istemedi, zaten kapının kilitli olmadığınıda farkettiler.
"Burada dinleniyorum, bana öyle söylediler." dedi kadın bütün ısrarlarına rağmen.
Darthu kadının davranışlarındaki garipliği farketti. Sense Motive DC 15
"Büyülenmiş bu kadın, verilmiş emre karşı gelemiyor." Domination
Mhair'in odasında çalışma masasında bazı haritalar buldular.

Ulan 8. seviyede inte vericem ahdettim!
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Darkgnome wrote:"Hangileri? Hangileri kendinde?"

Ortadaki karanlık kürenin kendinde olmayanlardan biri olmadığına emindi. Ancak canlı gibi yana saldrıan kıollar onun bir zihni olduğu gerçeğini ortaya koyuyordu. Peki rahip buraya gelmeyi nasıl başarmıştı? Onun bu siyah küreden etkilenmemesinii saplyana bir değişikliği olması gerekirdi... ve bu belkide...

Benjamin elindeki diski çıkarttı. Kendisine asası ile kötülüklerden koruyacak bir tılsım yaptıktan sonra asasını yere attı ve diskin içindeki Shar sembolünü çıkartarak siyah küreye doğru yürümeye başladı.

"Shar adına neler oluyor burada?"
Wulfgar "vay hain" diyerek kılıcını Benji'nin gırtlağına sokar içi kan ağlayarak. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Yalnız diğer rahip "Mystra adına" filan diyor ha, Tersyuz bu senin "aklı başında değil" teorini destekliyor ama belki Benjamin de aklını kaybetti. :D
.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Benjamin aklını kaybetmedi. Ama aklına gelen en mantıklı fikri uyguluyor. Bu yaratık bir gölge yaratığı. Shar'da gölgeler tanrıçası. Buradaki rahip kontrol edemeyeceği bir yaratığı buraya koymaz, kontrol için de Shar'ın sembolünü kullandığını düşünüyorum. Ayrıca ilk girişimizdeki gölge yaratıkların giydiği kolluğuda giymekteyim. O kolluğun sadece lanetten daha başka bir özelliği daha olduğunu düşünüyorum.

Ne olur ne olmaz diye kendime PfE yaptım. Üstüne shar sembolü işe yaramazsa PfE büyüsü belki işe yarar diye Olafın alabileceği şekilde asamı da yere attım. Olaf inşallah o asayı almayı akıl eder yoksa ben yanılıyorsam ona ihtiyacınız olacak büyük ihtimalle.

Ancak bu yaratığın sadece zihinleri kontrol ettiğini de sanmıyorum. Sanki bu yaratık kişilerin tecrübelerini çalıyor. Yani Bu adamlar beyinleri kontrol ediliyor olsa herhalde yaratığa dön evine demezklerdi. Büüyük ihtimalle sürekli aynı şeyi yaşıyorlar çünkü sürekli level drain tarzı bir şey yiyorlar.

Hepimiz farklı taktikeri deniyoruz. Benim geçici büyümün yanıyla vurma gibi bir olayım yok, olafın dsa benim elimdeki diski kullanma imkanı yok. 3 taktikten biri tutacaktı. Daha geriden Mark ve Dartu'da gliyor. Bakalım onlar ne gibi hinlikler düşünüyorlar :D

Ha bu arada...

Benji gırtlağından geçen kılıca bakar ve der "Sende mi Wulfi!"
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome sen o asayı neden yere attın ki, bari bana doğru atsaydın ikaz ederek. Benim aklıma gelmedi tabii, senin yere attığın asayı toplamak. Benim fikrim tutarsa o asa (prot.from.evil değil mi?) çok işimize yarar. Ben de birkaç scroll var aynından. Eğer o gölge enerjisi, o kişileri kontrol ediyorsa prot.from evil ile yönetilmekten kurtulmaları lazım. Ama adamlar gönüllüyse o da başka bir durum. Bu arada büyü tutcak mı ondan da emin değilim çünkü "spell resistant: Will negates" diyor?
.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bir anda o kadar çok işlemi yapamıyorum çünkü. Sana atsam ne hareket edecektim ne de büyülü aleti çalıştırabilecektim. Neyse işte bende işe yaramaz ise sizde de işe yaramayacaktır :D
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Wulfgar oynadı, anladığım kadarıyla şimdi savaştığımız rahip ve büyücülerde sıra. Ben onların hareketinden sonra yapacağım harekete karar vereceğim çünkü adamların yaptığı hamlelerden sonra benim peşin peşin yazdığım hareketin anlamı kalmıyor, hatta yağlanma olayındaki gibi komik duruma düşüyoruz. Ã?arli çaplin filmi gibi ayakları kayan tipler, hele benimkisi elinde kalkan, üstünde zırh felan. Bir de o kadar uzun diyalog yaptık, (tıpkı Darkgnome'nin dediği gibi) ardından kıç üstü düşünce bütün karizma kayboldu. :mrgreen: Rakiplerimizi gülmekten öldüreceğiz bu gidişle; öldürmeyin kendilerinde değiller!!

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

sorma ya birde kikirdiyor pis cüce rezil etti bizi. :mad:
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Illyra, Shadow Template özelliği 10 dk. sürüyor, ilk başlattığın andan beri 10 dk. geçtiği için normal olarak ilerletiyorum seni.

Olaf ve Yenendithas move actionunuzu kullandınız standart action yapabilirsiniz.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Rezalet! :cry:
1d10 vurması lazım kılıcın 1d6 değil. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16