Bursada frp

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

merak etmeyin sizler bursada oyun hazırlayın be n bursayada gelirim :D
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
Aaron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aaron »

güzel bir kişi daha kattık gruba yokmu başka gelen????
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

arkadaşlar uzun zamandır bursadan ses çıkmadı merak etmeye başladım,oyun hazırlıklarınız nasıl gidiyor,biraz daha sesiniz çıksın ya,bizleri merak içinde bıraktınız.....
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

ben su an almanyadayim...

I'll be back...

yeni oyunlar arastiriyorum... (tabi oyunun kendisi yeni degil de bizim memlekette pek taninmiyor sanirim cünkü forumlarda pek birsey bulamadim...)

Shadowrun... 2060 yilinda geciyor... modern silahlar... dünya bizim dünya ama sinirlar degismis, devletler yikilmis... yönetim sirketlerin elinde falan filan...
öyle bir dünya iste... :?

oyun sistemi farkli d20 yok... tüm zarlar d6, dolayisiyla bazen bir avuc dolusu zar atmak gerekiyor... neyse o önemli degil de... asil olay daha fazla roleplay yapmaya zorlamasi... bol keseden xp dagitilmiyor... bol keseden para ve item da yok... powerplay yapmaya calisan muhtemelen ...ktir diyemeden son nefesini vermis oluyor... :lol:
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Mask bilgisayara girişte sorun yaşıyormuş. Gelecek cumadan sonraki üç dört günlük süreç içinde Bursaya geleceğimi iletmemi istedi benden.
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

güzel... ben de almanyadan döndüm... (ama haftaya pazartesi yine gidiyorum... :( ) hafta içi bir ara buluşalım...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Selam "Bursa'da frp" başlığında uzun süredir bir sessizlik hakim...
sanırım herkes benim Bursa'ya dönmemi bekliyor... işte geldim... 8)

şimdi de grubumu toplamaya çalışıyorum...
DM uzun süre ortalıkta görünmeyince oyuncular da dağılmış... :evil:

ben yokken hiçbirşey yapmamışsınız...
yeni karakterlerinizi hazırladınız mı?
çabuk toplanın bakayım...
haftaya oyun yapıyoruz... :twisted:
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Hoş geldin umarım uğrayabiliriz Bursaya.
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Bekleriz...

Bu arada grubumdaki arkadaşları kandırabilirsem MetuCon'a katılmayı düşünüyorum belki önce biz sizi ziyaret ederiz... :lol:
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Çok iyi olur aslında. ODTUye bekleriz.
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

maalesef MetuCon olayına bu yıl da katılamayacağım...

hem arkadaşları kandıramadım hem de bir hayli cazip bir tatil fırsatı yakaldım...

muhtemelen bütün yaz boyunca tatil yapamadan "zenci - köle" rolü oynayacağım için; en azından bu extended weekend'de "gelecek endişesi olmayan varlıklı kişi" rolü oynayayım diyorum... 8)
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

tatil'e giderken yollarda bol bol orman, dağ, bayır resim çektim... bundan sonra oyunlarda kullanacağım...

tepeleri karla kaplı uzaklardaki dağların eteklerinde sık bir çam ormanına doğru yol alıyorsunuz... (bkz. resim 1)... ormana geldiniz ve yamaçta küçük bir kulübe görüyorsunuz... (bkz. resim2) diye göstereceğim... :lol:

şu üniversitelerin sınav dönemleri bittiyse bursa'daki arkadaşlarla bir buluşalım artık ya... :???:
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

ya benimde hayalim o aslında ama hep unutuyorum tatil neşesi ile deli olucam.. Aslında öyle bir klasör yapıp bölümlere ayırmak çok güzel olur. Frp de bazen eksiklik olan taraf görsellik (tabi hayal gücü az ise) bu olayda onu tamamen düzeltiyor...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Evet görsellik önemli, oyun oynatırken fonda müzik falan çaldırıyoruz ama sahne dekoru maalesef ev ortamı, ne kadar dekor olabilir ki... gerçi balkon kapısını açınca uludağı'ın etekleri görünüyor... yani dağ manzaramız var... yazın yemyeşil, kışın kar beyazı... :lol:

neyse görsellik dedik de yine eski konuya dönelim, bursa'daki frp severlerle bir buluşsak artık diyorduk... :?

sınavlar bittiyse şu üniversiteli arkadaşlarla falan görüşelim, tanışalım demiştik, sonra bir daha kimseden ses çıkmadı... :cry:
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

neolurrrrrrrrrrrr benide alın bende bursadayım.namazgah/ umurbey mahallesi kara ağaç sk. acar net :D beni bulun yada haberleşelim bi ara buluşalım bana mail atın msn kullanın ne bilim ulaşın bana pişman olmazsınız (900 lü hat reklamı gibi oldu :D)
amraercan@hotmail.com
quelsaruk@mynet.com
hatta msnde toplanalım bi ara lütfeennnnnnnnnnn:)
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Post Reply