Yeşeren Umutlar 2 (Öalışma başlığı)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ben devam etmek isterim ama bogus ve darkgnome'in tam olarak devamında nasıl hareket edeceklerine dair herhangi bir mesaj atmadılar bana. Ondan onları bekliyorum ben.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tamam işte bende attım artık. Bende çok fazla cevap beklemene gerek yok. Sonuna kadar gitmesi için yeterli sebebi var karakterimin. Ölüm korkusun felan da yok.

BAşLIK: Rol yapma alanında; Ölüm labirenti karakterleri
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... highlight=
Oyunda diğer karakterlere de müdahale edebildiğimiz ama bu karakterler hakkında hiç bir şey bilmediimiz için burada bir nevi karakter kağıdı tadında karakterleri tanıtsak iyi olacak bence. Eğer bu şekilde karakterlerin tanıtılması kötü olacak, zevkimizi elimizden alacak diyorsanız o zaman diğer başlıkta edit yetkisine sahip kişilerce silinebilir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Darkgnome wrote:Tamam işte bende attım artık. Bende çok fazla cevap beklemene gerek yok. Sonuna kadar gitmesi için yeterli sebebi var karakterimin. Ölüm korkusun felan da yok.

Oyunda diğer karakterlere de müdahale edebildiğimiz ama bu karakterler hakkında hiç bir şey bilmediimiz için burada bir nevi karakter kağıdı tadında karakterleri tanıtsak iyi olacak bence. Eğer bu şekilde karakterlerin tanıtılması kötü olacak, zevkimizi elimizden alacak diyorsanız o zaman diğer başlıkta edit yetkisine sahip kişilerce silinebilir.
Allah belanı vermesin Darkgnome, siteye girdiğimde bir baktım, ROL YAPMA ALANI DİYAR İÃ?İ, yeni mesaj görünüyor, yahu sevinçten havalara uçmuştum :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

ya bişi sorcam KANYAK mıdır KONYAK mı ?? şu sürekli içtiğim şey sanki bana kanyak gibi geliyo ... :evillaugh:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Starfell wrote:ya bişi sorcam KANYAK mıdır KONYAK mı ?? şu sürekli içtiğim şey sanki bana kanyak gibi geliyo ... :evillaugh:
İçmeden konyak, içince Kanyak da olur manyak da :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Bee !... yanlış mı yazıyomuşuz bunca vakittir. :shock:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Starfell wrote:Bee !... yanlış mı yazıyomuşuz bunca vakittir. :shock:
Yahu içtikten sonra normaldir :D

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

:evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: Doğru diyosun Edmond :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
FATAL ERROR !..<br>Satan inside !..</br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Safiel'in, Kiba'yı öyle tek başına mı bırakacağını sanıyorsunuz? :)
Hayır. Ã?ocuk zor duruma düşerse ne olursa olsun onu kurtarmak için her şeyi göze alır, bizim cici yaşlı büyücü. (ah genç olmka vardı şimdi. Benim gençliğimde... )
:)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Edmond wrote:
Darkgnome wrote:Tamam işte bende attım artık. Bende çok fazla cevap beklemene gerek yok. Sonuna kadar gitmesi için yeterli sebebi var karakterimin. Ölüm korkusun felan da yok.

Allah belanı vermesin Darkgnome, siteye girdiğimde bir baktım, ROL YAPMA ALANI DİYAR İÃ?İ, yeni mesaj görünüyor, yahu sevinçten havalara uçmuştum :D
Dimi aslında diyar dışına koyulsa daha iyi olurdu.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Arkadaşlar işim sebebiyle yurt dışına çıkıyorum. Benim adam zaten sizin tarafınızdan da yönlendirilebilir. Karakter kağıdındakine göre bir şeyler yazabilirsiniz. Zaten çoğunlukla pasiif tarafındayım için ama ...

İnternetim gittiğim yerde olur ise devam etmeye çalışacağım işimden arta kalan zamanımda.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yalnız Starfell başkalarının karakterini çok oynatıyorsun be :-P :-P Misal benim karakter, seni durdurabilecek güçte değildi ve benim sadakta okum yoktu :D

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

siliyim hemen ben olaya enstantene katıyım diye şey ettim :)
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ok olayını çözdüm
Edmond wrote: seni durdurabilecek güçte değildi
Zaten sen durdurmuyosun ki Edmond kendi duruyor senin otoriten var Yüce Elf GRALIM :wink:
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Uzun bir yazı veya yazan biri varsa hikayeye söylesinde bekleyeyim :)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Post Reply