Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Ne alakası var canım. Ben sadece elimdeki Shar sembolünü kaldırıp "Shar sana inandım, sana güvendim.." felan dedim. Ne kötülük var bunda.
Bende öyle bir teori yenedittas iöin oluşmuştu aslında. Ne olsa hemen küreye sarılıyordu. Bakınız yüzüklerin efendisi. Sonunda patladı küre bile "Bırak beni" diye
Neyse ben hemen ışığa doğru yürüyorum. Bu arada bu boş günler zaman gelecek gidecek o zamana bir rahata ersek iyi olur. İşler başladımı ben bu şekilde sürekli yazamayacağım.
Bende öyle bir teori yenedittas iöin oluşmuştu aslında. Ne olsa hemen küreye sarılıyordu. Bakınız yüzüklerin efendisi. Sonunda patladı küre bile "Bırak beni" diye
Neyse ben hemen ışığa doğru yürüyorum. Bu arada bu boş günler zaman gelecek gidecek o zamana bir rahata ersek iyi olur. İşler başladımı ben bu şekilde sürekli yazamayacağım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ã?ağırdığın yaratık normal ısırıp vurup öldürecek. Ben teslim olmaya karar verdim adamları öldürmemenin tek yolu bu. Ã?ıkmadık canda umut vardır, adamlar bizim gibi evil olmadıklarından bizi öldürmezler herhalde.dwaxer wrote:şimdi ne yapmalı? scroll Summon monster II yapabilirim ne dersiniz?
Birde ben ilk darbede -2 str daha alacam -11 str ile rekor kıracam.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
iyi hadi bakalım. Ama ben durumdan haberdar değilim. Yeaaaaah! diye elimde iki tane değnek ile dalıp etrafa ateşte edebilirim. Sonuşta adamlar bana fena daldı. Özellikle o büyücüleri vuracağım çatır çatır diye geliyorum ona göre. Hele birde sizi onların karşısında teslim olmuş görürsem kahramanlık duygularım kabarabilir. Bakalım siz beni nasıl durduracaksınız. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Dava, öldüDarkgnome wrote:iyi hadi bakalım. Ama ben durumdan haberdar değilim. Yeaaaaah! diye elimde iki tane değnek ile dalıp etrafa ateşte edebilirim. Sonuşta adamlar bana fena daldı. Özellikle o büyücüleri vuracağım çatır çatır diye geliyorum ona göre. Hele birde sizi onların karşısında teslim olmuş görürsem kahramanlık duygularım kabarabilir. Bakalım siz beni nasıl durduracaksınız.
Mendios, öldü
Zephan, öldü
Rahip Halish, öldü
Tyr paladini Kareem, öldü
Listeyi görmedin galiba, gerekli katliamı yaptık biz merak etme.
Ya ben bir mallık yapmışım ki sormayın. Warshaper prestige classı sayesinde shift yapmadan da pençe çıkarabiliyorum aslında.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Tamamda ben çıkınca böyle çıkacatım. Hüleeeyn diye. Birde sen öldürsende eller yukarı "Abi öldürme bizi, lütfen." pozisyonunda olacaksınız ya o bakımdan.
Eskisi ka
Eskisi ka
hehe.dwaxer wrote:.
Tersyuz ne yapayım adamları inandırabilmek için her çareye baş vuruyorum.![]()
![]()
Darkgnome sen zaten piyasaya çıksan sana saldıracağım ki karşıdakiler dost olduğuma inansın; " vay pis Shar müridi!" diye saldıracağım sana. :schemes:
.
Bittin sen karagnom.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
heheheTersyuz wrote:hehe.dwaxer wrote:.
Tersyuz ne yapayım adamları inandırabilmek için her çareye baş vuruyorum.![]()
![]()
Darkgnome sen zaten piyasaya çıksan sana saldıracağım ki karşıdakiler dost olduğuma inansın; " vay pis Shar müridi!" diye saldıracağım sana. :schemes:
.bende saldırırım o zaman, bu daha çok hoşuma gitti.
Bittin sen karagnom.

-
Mark
- Kullanıcı

Beni cezalandırın. Huor'un ölümünden tamamen sorumlu değildim. Ama yine de suçluydum. Büyülerim hep birşeyleri öldürüyor. Ben büyücülüğü bıraksam mı? İstemeden hep birilerinin ölümüne sebep oluyorum. Akın sağlığımı yitiricem
Kadere boyun eğip, adım çıkıcak "Kara büyücü yenendithas" a herkes beni aricak.
Birşehire gidince direk dicem onları öldürdüm beni cezalandırın. Nasıl iyi olabilirim? allahım ya 
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
DArkgnome oh kaçtım filan diye seviniyodun. Jehremormu neyse sizi bi pataklasında aklınız başınıza gelsinRahibe öncelikle Cüce Durgen'i dinledi:
"Leydim siz gelmeden önce bir Shar rahibi biz engelleyemeden kapıdan geçip gitti, yanında da bir okçu vardı."
"Ã?yle mi? Önemli değil, Jherromor onların icabına bakar nasılsa."
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe: