Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

şimdi ne yapmalı? scroll Summon monster II yapabilirim ne dersiniz? :roll:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ne alakası var canım. Ben sadece elimdeki Shar sembolünü kaldırıp "Shar sana inandım, sana güvendim.." felan dedim. Ne kötülük var bunda. :-P :D

Bende öyle bir teori yenedittas iöin oluşmuştu aslında. Ne olsa hemen küreye sarılıyordu. Bakınız yüzüklerin efendisi. Sonunda patladı küre bile "Bırak beni" diye :D

Neyse ben hemen ışığa doğru yürüyorum. Bu arada bu boş günler zaman gelecek gidecek o zamana bir rahata ersek iyi olur. İşler başladımı ben bu şekilde sürekli yazamayacağım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:şimdi ne yapmalı? scroll Summon monster II yapabilirim ne dersiniz? :roll:
Ã?ağırdığın yaratık normal ısırıp vurup öldürecek. Ben teslim olmaya karar verdim adamları öldürmemenin tek yolu bu. Ã?ıkmadık canda umut vardır, adamlar bizim gibi evil olmadıklarından bizi öldürmezler herhalde. :D
Birde ben ilk darbede -2 str daha alacam -11 str ile rekor kıracam. :clap:
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
O zaman silahları indirelim, (ben zaten çekmemiştim) very defansif davranalım. Ama onların grubunun yarısı öldü bu saatten sonra dururlar mı bilmiyorum.

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

iyi hadi bakalım. Ama ben durumdan haberdar değilim. Yeaaaaah! diye elimde iki tane değnek ile dalıp etrafa ateşte edebilirim. Sonuşta adamlar bana fena daldı. Özellikle o büyücüleri vuracağım çatır çatır diye geliyorum ona göre. Hele birde sizi onların karşısında teslim olmuş görürsem kahramanlık duygularım kabarabilir. Bakalım siz beni nasıl durduracaksınız. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Darkgnome wrote:iyi hadi bakalım. Ama ben durumdan haberdar değilim. Yeaaaaah! diye elimde iki tane değnek ile dalıp etrafa ateşte edebilirim. Sonuşta adamlar bana fena daldı. Özellikle o büyücüleri vuracağım çatır çatır diye geliyorum ona göre. Hele birde sizi onların karşısında teslim olmuş görürsem kahramanlık duygularım kabarabilir. Bakalım siz beni nasıl durduracaksınız. :D
Dava, öldü
Mendios, öldü
Zephan, öldü
Rahip Halish, öldü
Tyr paladini Kareem, öldü

Listeyi görmedin galiba, gerekli katliamı yaptık biz merak etme. :D
Ya ben bir mallık yapmışım ki sormayın. Warshaper prestige classı sayesinde shift yapmadan da pençe çıkarabiliyorum aslında. 8) Shiftteki kadar çok vurmuyor ama olsun. :-P
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Yanımda kutsal su taşıyorum inanmazsanız göstereyim
Bu çok komiğime gitti. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tamamda ben çıkınca böyle çıkacatım. Hüleeeyn diye. Birde sen öldürsende eller yukarı "Abi öldürme bizi, lütfen." pozisyonunda olacaksınız ya o bakımdan.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tersyuz ne yapayım adamları inandırabilmek için her çareye baş vuruyorum. :-P :mrgreen:

Darkgnome sen zaten piyasaya çıksan sana saldıracağım ki karşıdakiler dost olduğuma inansın; " vay pis Shar müridi!" diye saldıracağım sana. :schemes:

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:.
Tersyuz ne yapayım adamları inandırabilmek için her çareye baş vuruyorum. :-P :mrgreen:

Darkgnome sen zaten piyasaya çıksan sana saldıracağım ki karşıdakiler dost olduğuma inansın; " vay pis Shar müridi!" diye saldıracağım sana. :schemes:

.
hehe. :D bende saldırırım o zaman, bu daha çok hoşuma gitti.
Bittin sen karagnom. :evil:
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Tersyuz wrote:
dwaxer wrote:.

.
hehe. :D bende saldırırım o zaman, bu daha çok hoşuma gitti.
Bittin sen karagnom. :evil:
hehehe :D:D:D:D
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Beni cezalandırın. Huor'un ölümünden tamamen sorumlu değildim. Ama yine de suçluydum. Büyülerim hep birşeyleri öldürüyor. Ben büyücülüğü bıraksam mı? İstemeden hep birilerinin ölümüne sebep oluyorum. Akın sağlığımı yitiricem :D Kadere boyun eğip, adım çıkıcak "Kara büyücü yenendithas" a herkes beni aricak. :( Birşehire gidince direk dicem onları öldürdüm beni cezalandırın. Nasıl iyi olabilirim? allahım ya :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Evet arkadaşlar sizinle macera yaşamak güzeldi, ama herhalde yolun sonuna geldik artık. :schemes:
.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Domination olmuş gibi yapsak yer mi? :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Rahibe öncelikle Cüce Durgen'i dinledi:
"Leydim siz gelmeden önce bir Shar rahibi biz engelleyemeden kapıdan geçip gitti, yanında da bir okçu vardı."
"Ã?yle mi? Önemli değil, Jherromor onların icabına bakar nasılsa."
DArkgnome oh kaçtım filan diye seviniyodun. Jehremormu neyse sizi bi pataklasında aklınız başınıza gelsin :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Post Reply