Yeşeren Umutlar 2 (Öalışma başlığı)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Hadi ama millet büyük bir savaşın içindeyiz. Biraz canlanın ama....
Edmond, lydronk, Bogus ve Starfell en çok yazanlar... Clicks ve Illyra balarda bayağı bir yazıyorlardı. Darkgnome'in işi var onu biliyorum. Maalesef Efla öyküde var mı yok mu belli değil.
Portaldan geçmesi iyice saçmalık olur bence Bogus'un da dediği gibi. Bu kadar olay oluyor put gibi durması karakterin akıl sağlığı yönünden pek hayra alamet olmaz. Ya da korsanlara mı yardım ediyor acaba diye düşündürür hiç bize yardım etmiyorsa eğer.
Teemieri (Mark) portaldan geçmedi. Lydronk da geçmedi ama onun diğer ve asıl karakteri Kerrae geçti.
Valla Thereon'dan nasıl bahsedicem bilemiyorum? Ã?ünkü tek yaptığı Recep İvedik tavırlarıyla Leeen, kesin sesinizi, hayde bre komutları vermekten pek ileri gitmiyor doğrusu.
Haksız mıyım? (Sen Thereon olamazsın. Oğlu bile olman mantıksız olur. En azından ona biraz da olsa çekmiş olman gerekmez mi? Annesine çekmiş desem o da olmaz. O da kaba saba biri değil ki.)
şimdi izin verirseniz bir süre sizin yazdıklarınızı bekeldikten sonra ben olayların gidişatını değiştirecek bir kaç şey yazıcam. Yoksa ejderhalarla daha biz çok savaşırız en az 3 hafta sürer herhalde.
Benim bu öyküde en çok hoşuma giden karakter de Kiba oldu. Rom fıçısı kadar bile beyni yokmuş gibi göründüğüne bakmayın hepimizden daha akıllı ve ne yaptığını çok iyi biliyor.
Valla Miae kristal bıçağıyla olan ve Thereona olan kızgınlığını bırakırsa daha aktif olabilir. Dön dolaş aynı muhabbetler ya kristal bıçağını inceliyor ya da Thereon'un boğazına sarılıyor. (aşıksan söyle de kurtul dimi?) :)
Edmond ise en çok yazanlardan diye dediğime bakmayın. Her seferinde Bogus ve Lydronk'un koskoca paragraflarındna sonra onun yazdığı bir kaç cümlelik paragraflar çok sırıtıyor. ilk baştaki upuzun mesajlarına bakıyorum da Edmond lütfen daha duygulu yazabildiğini biliyorum. Oğlunla olan ilişkin, yeni eşine olan bağın ve eski eşini unutamayışından bir bahsetmeye kalksan 40 sayfa sürer vallahi.
Edmond sana hak veriyorum. Yazın başlamak kötü bir fikirdi ama katılım beklediğimizden de çok olmadı mı? Bogus'un aramızda olması kadar sevindirici bir şey olabilir mi? Efla da çeşni niyetine arada bir yazıyor. (3 mesaj ve karakterinin hala öyküyle pek bir alakası olmasa da) Ama bu öykünün de sonu gelmeden bitirmeyeceğimize inanıyorum. Belki 1000 mesaja varamayız bu sefer ama bitecektir muhakkak.
Lydronk son bir şey: Haritayı bitirdin mi? :)
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ben de tam o işten çımıştım Kedioğlan. Denizdeki adalar madalar bitti, Avalande ve Arvelir bitti, Pervelon kaldı tek. Yalnız senden eksik şehir mehir varsa -öyle bir şeyler demiştin çünkü- onları isteyeceğim. Pervelon da bitti mi haritanız kullanıma hazırdır.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bu arada hikayeyi uzun zamandır okuyamıyorum, eğer babanı kurtardıysan Thereon kapıda at vs. gibi bineklerle sizi bekliyor olacaktır (çalmış bir şekilde). Bu aralar fazla yazamıyorum kusuruma bakmayın. Ya evde olmuyorum ya da bilgisayar başına geçemiyorum. Bu 1 ila 7 gün içerisinde değişebilecek bir durum, bunun için herkesten özür dilerim.
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bu arada edmond hikayede son yazdığın yerde Huor yerine edmond demişsin komiğimi gitti kral dediğin için ve oğlunun orada olmamasından dolayı :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Arkadaslar ben yurtdısına cıkıyorum. Dolayısıyla 6-7 gn yazamayacagım. Kusura bakmayın.

Beni bırakmayın ben Darkgnome ve Huorun girdiği her olaya girerim ona gore benide oynatın gelince devam ederim ben. bi süre gorusemeyecegiz kendinize iyi bakın...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Akadaşlar hikayeye ayak uyduramaman nedeniyle hikayeden ayrılıyorum Zaten şu aşamada gitmem pek birşey değiştirecek gibi görünmüyor.

İyi eğlenceler size...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bogus yazıların harika ellerine sağlık. Bu hikaye ile Catboy kadar çok ilgileniyor ve harika yazıyor.

şimdi geleyim asıl yazma sebebime.

Edmond senin şu Huor'u süpermen yapmaktan vazgeç lütfen. Eğlenmek için yazıyoruz ama benim eğlencemi mahvediyorsun. Ejderhalar ve tanrı geliyor ama bizim grup oracıkta yok etmeye başlıyor o ali yaratıkları. "Gençliğimde 1 okla ejderha öldürürdüm şimdi anca 2 atış öldürebiliyorum" gibi bir senin en uç noktandı herhalde. Bir ozan olarak ne bir şiir ne gizemli duygulu sözler hiç bir şey söylemiyor olabilirsin ama bari bu konuya dikkat etsen.

Benim düşüncemde kaç kişi var gerçekten merak ediyorum. Her türlü hürlüğe sahibiz ama bununda bir sınırı olmalı bence. Bu sınırın Catboy'da olduğunu düşünüyordum ama ondan da ses seda çıkmadı.

Ã?nümde 2 seçenek var. Ya ben bu yazılardaki hürlüğümü kullanarak Rappel'in bir çığlığı ile dünyayı yok etmesini sağlyacağım, yada Huor'u her mesajımda sümük-sümsük sürünen bir zavallı haline getireceğim.

Ha en kolay birde yolun sona ermesi var. Ben bırakıyprum bu hikayeyi. Zaten suyun içindeydim boğuldum öldüm. Aramayın, sormayın beni!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Darkgnome haklı.... Bir ejderha öldürme furyası başladı, bir kaç dakikada ejderhalar kapanın elinde kaldı... Hatta ben yanlış takip etmediysem gelenden 1 fazla ejderha öldürüldü.

Koskoca ejderha 6 satırlık bir tek postta öldürülebiliyormuş demek...

Ne oldu şimdi silindi mi postlar ben göremiyorum da?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Clicks mesajında yanlışlık yapmış. reksin yarattığı hiç bir varlıkla elfler iyi anlaşamazlar ve iyi ejderha yok neirrede taa ilk öykü başlamadan önce ben bunu belirtmiştim iyi ejderha olmasının saçma olacağını. onun için o mesajını değiştirmen gerekiyor clicks.
Burası kryynn değil burada iyi ejderha diye bir şey yok! Tüm ejderhalar Reks adına savaşır ve hepsi kötüdür.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Cumartesi günü benim heyecanla beklediğim an geliyor. Puanlar açıklanacak! Ondan sonra bir tercih dönemi başlıyor biliyorsunuz ki. Yani bu yüzden artık bir süre giremeyeceğim siteye. Ã?ünkü puanımı görünce belki o anda beynim bana normalde düşününce ters olabilecek ama o anki duygu seli içerisinde mantıklı gelecek bir kaç art niyetli hareket sergilememe neden olabilir.
Bu yüzden bana sanş dileyin tüm iyi dileklerinizle! Ã?ünkü gerçekten de ihtiyacım var birilerinin desteğine....
Ya neden bu kadar erken açıklıyorlar? Ben daha bir haftası daha vardır diye bünyemi alıştırmıştım. şimdi elim ayağım titriyor....
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Aklıma bir şey geldi, bu sahne için kullanamayız belki ama sonrası için çok uygun.

şimdi, biri bir süre boyunca olmayınca, hikayeye o gelene kadar ara verelim. Mesela 5 gün mü yok? O xzaman hikayeye beş gün ara verelim. Sonra da, hikayede de beş gün geçmiş son yazının üzerinden gibi devam edelim. Nasıl fikir?
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Kusura bakmayın dün akşamdan beri internetimde bir sorun var. Ve salı günü şehir dışına çıkıyorum. O yüzden yazamayabilirim...
Image
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ben dondum !!!
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

walla bence Illyra yaptığımız konusma gayet güzel olmuş ellerine sağlık Illyra :clap:

Bir kesintiye uğramış ama sabaha karşı 3.30 da en iyi performansımı sergiledim zaten durum malum :D

Action başlasın yaff !!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Aslında bu özeti Efla için hazırlıyordum. Bir de benim dizi şeklinde ilerleme gibi bir hayalim vardı. Neyse bu özeti bitirememiştim. Yarım kaldı ama sizinle paylaşmak istedim. (özellikle starfell, Illyra ve Bogus için) Geçen öykümüzün muazzam kaçışını en azından bir öğrensinler dimi? Tarih tekerrürden ibaret değil mi? Her tarih bir derstir sonuçta. Aynı şeyler sizin de başınıza gelebilir.
Yeşeren Umutlar:
1- Polantes Hapishanesi
Hapse düşen büyücü hapse düştüğü andan öncesini hatırlamamamktadır. Cebindeki safir yüzüğü bulduktan sonra kendisini Safir
olarak tanıtır. Gemisi saldırıya uğradığında goblinler tarafından yakalanıp hapse düşen orman elfi Huor'la tanışır. Huor hep
eşi Minna'nın durumunu merak etmektedir. Bir kaç yıldır hapiste bir dyrad olan Deru meditasyonundan uyanır ve sessizce olanları
izler. Bir yüksek elf prensesi olan Algenia da hapisten kaçış planları yapmaktadır. Bir süre sonra da hapse gnom düşer.
Gnom kenara çekilip mekanik ejderhasıyla uğraşmaktadır. Safir, Huor'yla tanıştıkyan sonra bu hapisten kaçmanın zorluğunu
sorar. O sırada bunu Algenia duyar ve yanlarına gelir.
2- Kaçış Ekibi Kuruluyor
Bir süre sonra gnom Lydronk ve Deru'da kaçış ekibine katılır. Goblin Gardiyan Algenia'ya çıkıştığında yılların öfkesiyle
Algenia goblinin boynunu kırar ve anahtarı Huor'a fırlatır. Safir ölen goblinin geçmişiyle bağlantısı olduğunu düşünür.
Bir srüe sonra iki mahkum daha getirilir. Biri daha küçük bir çocuk olan bir barbardır. Diğeri de bir kızıl elftir.
Onları da kaçış ekibine dahil ederler. Gnom bir ilüzyon yaratrak hapisten kaçabileceklerini belirtir. Kendisi bir ilüzyonisttir.
Deru'yu da Gnom'un mekanik ejderhasından çıkarttığı bir telle bağlayarak sanki mahkumun yerini değiştiriyoruz gibi göstermeye
karar verirler.
3- Hapisten Kaçış
Her şey plana uygun gider. Goblinler yemi yutar. Gnom herkesi goblin gibi göstermiştir. Deru'yu da bağlayıp götürürler
yanlarında. Tam çıkış kapısına yaklaştıklarında bir büyücü onları karşılar.
4- Ã?vey Kardeş
Karşılarına çıkan büyücü Safir'in üvey abisi Gerrfer'dir. Safir'in mensup olduğu tarikat tarafından Safir'e verilen bir asası
vardır. Ama Gerfer'in planlamadığı bir şey vardır. Gnom'un mekanik ejderhası Gerfer'in dengesini bozar. Safir asasını geri
alır.
5- Üç Elmaslı Asa
Safir herkesi hapishanenin yakınındaki limana ışınlar. Bir korsan gemisi vardır limanda. Huor gemiden bir yay bulur ve
hapishaneye geri döner. Gerrfer'i sorgulayacaktır Minna'nın yeri hakkında. Ama goblinlenle savaşmak zorunda kalırlar. Ã?ocuğu
Deru ve kızıl elfle birlikte gemide bırakırlar. Safir, Algenia'ya gemide kalamsını söylese de o peşlerinden gelir. Gerrfer'i
çatıda bulurlar. Kısa bir karşılaşmadan sonra yakalarlar. O sırada sinsi kızıl elf Deru'ya gemiyi alıp tüymalerini teklif eder.
Ama Deru onu anlamaz. Diğerleri gelince gemiye binerler ve yola çıkarlar.
6- Yakalanış
Huor gemiyi kullanmaktadır. Korsanlar tarafından yakalanırlar. Kızıl elf kendi gemilerini patlatacak güçlü bir büyü yapar.
Korsanlar hepsini denizden toplarlar. Ama Gerrfer suyun altında kalır, kurtarılamaz.
7- Loy Adası
Kaptan onları Korsan lordu Barbassso'nun yönettiği adaya götürür. Korsan Lordu'nun konağına girerler.
Post Reply