Kitapların Hayatımızdaki Yeri

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yazdığımın garip geleceğini tahmin ediyorum. Ama tahminimce ilkokul üçüncü sınıfta annesinin ve öğretmeninin kitap okumayı yasakladığı az sayıda insandan biriyim sanırım. Elbette bunun nedenleri var. Biraz aşırı korumacı bir ailenin çocuğuyum... Bu da beni evde daha çok kitap okumaya itti. Televizyonu da kullanma şansım sınırlıydı sonuçta... Kitap okumuş olmaktan dolayı üzgün müyüm? Hayır değilim... Ancak orta okuldan itibaren okuduğum kitap sayısını azalttım. Ã?ünkü o kadar fazla kitap okumak hayata katılmamı ve yapmak istediklerimi yapmamı engelliyordu... : ) ) )

Bana bir çok şey öğreten birçok kitap var. Hepsini bir çırpıda saymak zor. şimdi bir anda aklıma gelen, Martı var. Bir de şu anda Sofi'nin Dünyası geldi aklıma... Ancak belki daha ileri yaşlarda o kadar etkili olmaz ama ortaokul yıllarında benim kafamı epey karıştırmıştı. : ) ) ) ) Biraz etrafta felsefeye meraklı kişilerle tartışmak belki iyi olabilir o kitabı... : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply