Diablo III

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Henüz tüm sınıfları açıklamamışlar ama sanırım rogue veya amazon yok. eh ikisi yoksa benim için diablo 3 te oynamaya değer bir şey kalmamış demektir. konusu ilgimi çekebilir ama çok eskilereden duyduğum tireel in düşeceği söylentisi gerçekse oyunu oynamayabilrim, çünkü tireel i düşmüş görmek istemem :cry:

yine de blizzard iyi iş çıkartmışa benziyor.
Image
Sacreneous
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sacreneous »

Tyrael düşmesin lan!
Last edited by Sacreneous on Sat Aug 07, 2010 8:49 pm, edited 1 time in total.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Diablo önceden pek ilgimi çekmemişti. 2 Sene önce deneme amaçlı öylesine bir demo indirdim sonra sıkıldım. Ama anlıyorumki demo çok haylaz bir şey :D Orjinali alınca epey sardı. Ama bir yere kadar :D Neyse şimd ek paketi alıcam (daha almadım düşünebiliyomusunuz! Diablo 2 ve ekpaketi çıkalı kaç sene oldu :| ) . Ama diablo3 beni dehşete düşürdü. Eski oyundan eser yok. Görüntüler bu kadar mı değişir? (bu yorumdan muhteşem diye nitelendirdiğimi düşünün) :|
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Sacreneous
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sacreneous »

Diablo II ile Expansion arasında oldukça fazla fark var. Daha önce deneseydin keşke.

Bu arada oyunda beş sınıf olcakmış ve her sınıf için farklı cinsiyet seçebilcekmişiz.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Diablo konusunda senden yardım alabilirmiyim? (2 sene önce başlamıtım denemek için demodan, sonra da sıkılmıştım. Olan bilgilerimide nerdeyse hepsini unuttum. Sıkılmamın sebebinin demo olduğunu farkettim sonra)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Sacreneous
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sacreneous »

[size=0].[/size]
Last edited by Sacreneous on Sat Aug 07, 2010 8:27 pm, edited 1 time in total.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Diablo oyunlarının atmosferi ve hikayeleri bence gayet iyi. İlk iki oyunu canım sıkıldıkça tekrar oynarım. Üçüncü oyunu da merakla bekliyorum.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Gabriell-The-Sorcerer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gabriell-The-Sorcerer »

diablo hayatımda en çok oynadığım oyundur.hala diablo 2 oynarım ve bi kaç arkadaşımla sürekli farklı partiler kuruyoruz.her karakteri severim.nick'imdeki Gabriell bile diablo 2'deki nick'imdi.her günüm diablo 3ü hayal etmekle geçti şimdiye kadar ama artık YENİ BİR Ã?Ağ BAşLIYOR :evillaugh: :clap: :D
Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

Diablo genel olarak sürekli yaratık öldürmek üzerine kurulu olsada kendine özgü atmosferiyle insanı içine çeken bi oyun. Gecelerim gündüzlerime karışmıştı diablo 2 oynarken. 3 üde merakla bekliyorum.
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

görünüşe göre bana zorla wow u ve daha başlamadığım age of conan ı bıraktıracak bu oyun. ilk diablo yu oynamadım ama ikincisini expansion dahil her şekilde bitirdim. tristram ı tekrar oyuna koyarsa bu adamlar ölene kadar oynarım artık :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

biraz baktım da wow la middle-earth arası birşey olmuş.. yine de bi gelsin görelim :|

Image

çoğu kişiye uyduğundan eminim :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

geceler boyu battle.net te adam kestiğimiz diabloyu ilk öldürüşümüzde salya sümük evin içinde koşturduğumuz baalh la çoşup slayer lakabını alınca yarıldığımız efsane d2 nin 3 ü "uzun" bir aradan sonra geliyor.fazla söze ne gerek büyük bir kova su kolayca tüketilebilecek ve bozulmayacak yiğecekler su ve bol miktarda kas gevşetici (2 kes kas spazmı geçirdim d2 oynarken bütün vücut felç di ama d2 aşkı galip geldi) alıp bilgisayar başında uykusuz gecelere merhaba diip ailemizle helalleşmek en doğrusu...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Eveeet, artık Diablo 3'ü ben de bekliyorum.Bilgisayar yenilendi. :)

Fakat ne zaman çıkacağını bilmiyorum :(
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Merakla bekliyorum oyunu. Görüntüler sesler bana ilk görüş olara çok renkli ve parlak gelsede Blizzarddan babam çıksa oynarım :P diyenlerdenim. Birde ben bir dedikodu duymuştum diabloyu yapan adamlar blizzarddan ayrılmışlardı yıllar önce ve bir daha yeni oyun yapmayacaklardı. Bu oyunu yapanlar I'i ve II'yi yapanlarla aynı mı?
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

evet bnimde bildiğim kadarıyla blizzard north ayrılmıştı şimdi geri geldiler.3 ü yaptılar.Duyumdur...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Post Reply