Krallar Laneti - Yorum ve Sohbet
Krallar Laneti - Yorum ve Sohbet
Gerçi daha hikayenin başı ama yine de yorum almak istiyorum çünkü bu çok özene bezene kurduğum bir hikaye. Ben farkında değildim ama sanırım hikayenin ana teması yaz teması ile çakışmış ki tamamen tesadüf oldu.
Yorum ve eleştirilerinize açığım.
Not: Esksik kısımlar ve neden çöldeler? Niçin kız üzgün? gibi noktalar hikayenin ilerleyen kısımlarında tamamlanacaktır.
Yorum ve eleştirilerinize açığım.
Not: Esksik kısımlar ve neden çöldeler? Niçin kız üzgün? gibi noktalar hikayenin ilerleyen kısımlarında tamamlanacaktır.

Çok beğendim Illyra. Sanki mükemmel bir anime serisinin ilk bölümünü izliyor gibi hissettim nedense. Hani hemen bütün bölümlerini indirip peşi sıra izlemek isteyceğin türden.
Sam yeline karışan kırık dökük şarkı, kızın doğrulup kollarıyla bacaklarını sarması, girişin en etkili olduğu yerdi. (Animelere benzeyen yeri de burasıydı zaten.) Kanayan lacivert, kadife karanlık. Anlatımın da kadife gibi.
Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
Sam yeline karışan kırık dökük şarkı, kızın doğrulup kollarıyla bacaklarını sarması, girişin en etkili olduğu yerdi. (Animelere benzeyen yeri de burasıydı zaten.) Kanayan lacivert, kadife karanlık. Anlatımın da kadife gibi.
Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
ya şaka bir yana hakkaten konuşmalar çok sağlam... kurgu fln gayet güzel Damla arkaşımız kendisi bir bayan olduğu için hatun karakterleri gayet güzel kurgulamış.
Neden söylüyorum bunu hani ben bir kadın karakter yaratırsam bu son derece şehvetli olur
neden çünkü benim gözümde kadın karakter deri zırhını kuşanmış elinde kırbaç kıvırta kıvırta yürüyen erotik bir filmden çıkmış gibi bişi olur.
Ben ne diyorum ya
Yani ben yapamam yapanada saygı duyuyorum bu yüzden. gayet başarılı gayet şık bir öykü ve benim için öğrenilecek şeylerin olduğu bir öykü. bide biraz daha kısa olsa daha uzun alkışlıcam
ama neyse artık bu kadar emeğe alkışlayalım bari 
Neden söylüyorum bunu hani ben bir kadın karakter yaratırsam bu son derece şehvetli olur
Ben ne diyorum ya
Yani ben yapamam yapanada saygı duyuyorum bu yüzden. gayet başarılı gayet şık bir öykü ve benim için öğrenilecek şeylerin olduğu bir öykü. bide biraz daha kısa olsa daha uzun alkışlıcam
o zaman sana warrior withinin başındaki siyahlı bayanı rol arkadşı olaral verielim. ama ben öyle bir karakteri hayatta oynatmam
gerçi eminim seve seve oynatacak erkekler vardır 
e tabi bir bayan olduğum için bir bayanı iyi yansıtmam oldukça doğal. geröçi hala erkek karakterlerimi biraz zayıf buluyorum... (Mr.Vergilius hariç
)
e tabi bir bayan olduğum için bir bayanı iyi yansıtmam oldukça doğal. geröçi hala erkek karakterlerimi biraz zayıf buluyorum... (Mr.Vergilius hariç