Güneşe Uzak Ölüme Yakın...(yorum)
Güneşe Uzak Ölüme Yakın...(yorum)
Arkadaşlar bunu çöl temasına uygun olsun diye yazdim ama devamını getireceğim galiba bide umarim yeri uygundur
Eğer devam ettireceksen yeri uygun, Tema'ya yazdığın hikayeleri bir seferde yazman gerekiyor, yani dizi gibi devam ettiremezsin.
İstersen hepsini yaz bitir ondan sonra temanın başlığının altında yayınla.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, çok güzel başlamışsın." Güneş - taht" enflasyonu olmamasına dikkat et derim.
İstersen hepsini yaz bitir ondan sonra temanın başlığının altında yayınla.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, çok güzel başlamışsın." Güneş - taht" enflasyonu olmamasına dikkat et derim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
eline sağlık gayet iyi ilerliyorsun. adrian karakterinide çok iyi yansıtmışsın burada. ama biraz daha tasvirlere ağırlık versen bence daha iyi olur. karakter kurgulamları güzel. ama biraz daha fazla konuşma hikayelerini daha anlaşılır ve cana yakın yapacktır. ayrıca karakter hakkında daha fazla bilgi alabilriz böylece. bir de yazılarının sonlarıona devam edecek ve son gibi eklemeler yaparsan takip edenler için daha kolay olacaktır.
hepsinin üstünde özgün ve hoş bir çalışma tebrikler
hiç bir şey için kendi özgünlüğünü değiştirme bence. bana kalırsa o hikayeleri orjinal düşündüğün / kurguladığın halleri ile edtile...
hepsinin üstünde özgün ve hoş bir çalışma tebrikler
hiç bir şey için kendi özgünlüğünü değiştirme bence. bana kalırsa o hikayeleri orjinal düşündüğün / kurguladığın halleri ile edtile...