Yeşeren Umutlar 2 (Öalışma başlığı)
Ben dediğim gibi bir kaç gün öyküye yazamayacağımı belirttim. Ama lütfen Clicks ve Edmond neden yazmadıklarına dair bir kaç sebep buraya yazabilirler mi? Özellikle bakıoyrum mini sohbet ekranına yazıyorsunuz buraya yazmaya tenezzül etmiyorsunuz.
Starfell beni yanlış anladın sen. ben aksiyon sahnesi yazacaksın diye uyarmıştım ama son yazdığınız Illyra ile beraber diyalog bölümü oldukça güzeldi.
Neyse asıl husus Edmond ve Clicks? Sadece bir neden yazmalarını rica ediyorum.
Starfell beni yanlış anladın sen. ben aksiyon sahnesi yazacaksın diye uyarmıştım ama son yazdığınız Illyra ile beraber diyalog bölümü oldukça güzeldi.
Neyse asıl husus Edmond ve Clicks? Sadece bir neden yazmalarını rica ediyorum.
Ben şu an fazla aktif değilim, yani kastettiğim KARAKTERİM fazla aktif değil, açıkçası şu anda herkes kendisinin derdinde, hikaye pek Huor'a bir şey yaptıracak tarzda değil.Bunu yazayım hemen.
Ama hikayede Huor'u gerektiren herhangi bir yerde tekrar devreye gireceğim.
Zaten anlayacağınız üzere Huor bütün zihinsel gücünü kaybetmek üzere.Fiziki olarak da pek bir şeyi yoktu zaten.
Yalnızca itibarı kalmıştı, onu da yalnızca Starfell ile şovalye takıyor.Diğerlerinin pek umrunda değil.
O ejderha olayında da gücünün geçmekte olduğunu farketti.
Dur ben bunları yazayım hikayeye
Ama hikayede Huor'u gerektiren herhangi bir yerde tekrar devreye gireceğim.
Zaten anlayacağınız üzere Huor bütün zihinsel gücünü kaybetmek üzere.Fiziki olarak da pek bir şeyi yoktu zaten.
Yalnızca itibarı kalmıştı, onu da yalnızca Starfell ile şovalye takıyor.Diğerlerinin pek umrunda değil.
O ejderha olayında da gücünün geçmekte olduğunu farketti.
Dur ben bunları yazayım hikayeye
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
edmond, adrian ile daylight arasında bir aşk olduğunu söylemek pek doğru olmaz. aslında herkes aşk olarak baktı ama o zaman izin vereyim açıklayayım.
adrian'ın ne kadar çapkın olduğunu kendiside itiraf ediyor. daygliht ise henüz tam hayatın içine girmemiş ve aşk kavramını öğrenmemiş, hiç aşık olmamış bir insan. ilk seferinde adiran onu garfil avladı, şu anda ise daylight sarhoş ve ne yaptığının pek bilincinde değil. ama ne adrian dayglihta aşık ( eminim o ormandaki periyi görünce bunu iyice anlarsınız, starfell in o periye yazacaklarını merakle bekliyorum
) ne de daylight adiran a o gözle bakıyor. zaten worg macerasını okumuş olanlar bu konu hakkında kolayca tahmin yapabilirler
evet sanırım bu konuya açıklık getirdim.
adrian'ın ne kadar çapkın olduğunu kendiside itiraf ediyor. daygliht ise henüz tam hayatın içine girmemiş ve aşk kavramını öğrenmemiş, hiç aşık olmamış bir insan. ilk seferinde adiran onu garfil avladı, şu anda ise daylight sarhoş ve ne yaptığının pek bilincinde değil. ama ne adrian dayglihta aşık ( eminim o ormandaki periyi görünce bunu iyice anlarsınız, starfell in o periye yazacaklarını merakle bekliyorum

Yeter ki sen isteIllyra wrote:edmond, adrian ile daylight arasında bir aşk olduğunu söylemek pek doğru olmaz. aslında herkes aşk olarak baktı ama o zaman izin vereyim açıklayayım.
adrian'ın ne kadar çapkın olduğunu kendiside itiraf ediyor. daygliht ise henüz tam hayatın içine girmemiş ve aşk kavramını öğrenmemiş, hiç aşık olmamış bir insan. ilk seferinde adiran onu garfil avladı, şu anda ise daylight sarhoş ve ne yaptığının pek bilincinde değil. ama ne adrian dayglihta aşık ( eminim o ormandaki periyi görünce bunu iyice anlarsınız, starfell in o periye yazacaklarını merakle bekliyorum) ne de daylight adiran a o gözle bakıyor. zaten worg macerasını okumuş olanlar bu konu hakkında kolayca tahmin yapabilirler
![]()
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Hooop kardeşim ne perisi... Kiba size ormandaki periyi söylemeyecek ki bi kere! Hem o peri dediğiniz şey Dryad haberiniz olsun. Prince giderken evdeki bulgurdan olmayın. :schemes:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Hani mesela starfell o periyi en son yaşanmış gece de gördü diyelim
(hikayede). Eee Daylight sarhoş değil mi? Adrian sarhoşken daha da bir yayılır dryad'a
Daylight kanımca bir güzel sopa atar ona (sarhoş olduğu için
) Zaten Adrian'ın o sırada adem elmasına bir yiyeceği var 
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein