bursa heykel e dm lazım:)

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
korayak
Kullanıcı
Kullanıcı

bursa heykel e dm lazım:)

Post by korayak »

ya ben bi kere dandik bi dm le oynamıştım.tek tecrübem bu. şimdi oynamaya ikna ettiğim 2 tane oyuncu var daha hiç oynamamışlar.. orjinal bi senaryo kurduk kafamızda ama oynatacak dm lazım. ilgilenen varsa bi ara heykel civarında buluşalım konuşalım. gerçekten hayatıma bi renk gelmesi lazım artık:) ya kusura bakmayın yazdım sonra taşıyamadım bursa köşesine
middle-earth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by middle-earth »

Biz yakında yeni bir oyuna başlıyacağız ve dm muhtemelen sizi de kabul eder oyuna :). Benim msnim profilmimde yazıyor. İstersen ekleyebilirsin :)
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Evet şuan grubumuz 4 kişilik. Bu arada belirteyim. Biz 4.0 oynamak için hazırlanıyoruz. Oyunumuza gelirseniz size phb 4.0 ulaştırırız oradan Dm'imizinde yardımıyla karakteriniz hazırlanır ve profesyonel bir Dm'le oyunun keyfine varırsınız :) (Dm'imiz 15 yıldır FRP dünyasının içinde bu arada :) ) Ve de bu arada 4.0 dan başlamanız daha iyi olur sizin için. Ã?ünkü 4.0 diğerlerine göre biraz daha karışık :) Zorundan başlamak sizi diğerlerine kolay hazırlar. Ama tabii Dm'imize bir soralım. Tabii kabul ediceği kanısındayım :)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

arkadaşlar bende bursada oturuyorum ve eger boyle bir niyetiniz varsa cidden benide katmanızı rica edicem hayatıma renk gelmesini istiyorum ama oyunda çok tecrübeli deilim
middle-earth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by middle-earth »

Oyuna başladık ama şu anda okullar nedeniyle oynayamıyoruz malesef. Seni ekledim msnime. Eğer oyuna başlayabilirsek yine haberin olur :)
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Bugün geliyorum oraya vampir yesin seni Anılcım, ben gittim hemen 4üncüyü bulmuşsunuz...
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Arkdaşlar hale ses seda yok ben middle-earth la konuştum ama yinede bursa da böyle birşey yapmak istiyorsak hafta sonlarında olması şart. Zevkli ve eğlenceli olur ayrıca tanışmış oluruz.
middle-earth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by middle-earth »

Pazar günleri öğleden sonram boş benim artık bi aksilik olmazsa okullar kapanana kadar her hafta oynayabiliriz. Tabi sizde uygunsanız.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Dm bulun oynayalım....
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Post Reply