Yeşeren Umutlar 2 (Öalışma başlığı)
Anaaaa, hişt tıktıklar ve BUğRA
Ben de Ağustos'un sonunda Bursa'dayım.Söyleyeyim dedim
Emo SEVGİSİ kardeşliği kuralım 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Karakterimin yaptıkları yüzünden bana kızmana anlam veremedim.Illyra wrote:edmond ben threon u kötüelemedim onu size karşı koruyorum. lütfen yazdıklarıma doğru dzügn cevap vermiyorsun doğru düzgün oku bari.
"Sorumsuzluk yapıp sadece konuşması için işkence çektiğiniz adam ölmek üzereydi!
Fakat bunu anlayana kadar canım çıktı, editledim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bu arada edmond sen hikayeyi sadece görevinmiş gibi boşluklar fazla bir şekilde 4 5 cümle olarak yazıyorsun (genel olarak). Ve de sadece huor artık kendini iyi hissetmiyor vs vs vs yazıyorsun. Ayrıca dikkat ettim çok fakat kullanıyorsun. Hikaye ortak bir hikaye yani sen hikaye açısından bir şey yazmıyorsun bence. Sadece karakterin hakkında yazıyorsun ve istekli yazdığını da pek sanmam. Bence de ilgilenmelisin biraz hikayeyle, karakterinle değil. Bunları söyledim alınma ama çünkü öyle geliyor bana.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Clicks afedersin ama tamam edmond da yazmıyor o konuda haklısın ama öyküyü okuduysan senin de öyküye katılamn gereken sahneler var. niye siteye girdiğin halde yazmadın öyküye? Adrian, Maieye resmen hakaret ediyor. Bir o. demediği kaldı. İnsan önce öyküye yazar. Dryadlar bizi yakaladılar, şimdi şeflerine götürüyorlar. Maie sersem bir halde duracakmış hep.
Farkedersen ben arada yazdım ama senin gardiyanı çağırtman hızlı geçmesine neden oldu ve ben hep sitede değilim. Elimde olunca yazıyorum. Ã?yküyü hızlandırmandan dolayı orda bir şey demedim. Bak orda gardiyanı çağırmasan ben yazıyordum bile. Yazımı yarıda kestim! Kendimde kusur bulmuyorum pek. Ve bazen yazmamamım sebebi de birilierimnin arasnda diyalogu kesmemek ve başkalarının da yazmasını sağlamak. Hatırlarsanız Ölüme çıkan hayat isimli hikayede bayağı yazdığımız için alenthasla bir dur diyeniniz olmuştu.(catboy burda seni katmadım çünkü sen yoktun o zaman hikayede.)Orayı editlersen yazabilirim. Ama biraz dışarı çıkmam lazım kuzenim almanyadan geldi.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Edmond senden hızlı bir şekilde yazmanı beklediğimi belirttiğim halde sitede 1 saat durup ardından çıkmanı hiç yakıştıramadım. O kadar bekledikten sonra demek ki uzun bir şey yazıcak ve ona laf edenleri de utandıracak diye ummuştum. Ama maalesef ki hayal kırıklığına uğradım. Maalesef ve tekrar tekrar maalesef diyorum seni bu öyküyle yormak istemiyorum. Madem yazmak konusunda sıkıntı çekiyorsun. Seni zorlamayalım. En iyisi benim Huor karakteri hakkındaki düşündüklerimi artık öyküde uygulayalım! Eğer kurgum hoşuan giderse edmond öyküye yazarak zaten beğendiğini belli edersin yok hala ben rahat rahat iyiyim arada bir yaşlılık krizlerim geliyor onun derdine yanıyorum işte o kadarcık yazıyla idare edin diyeceksen o zaman 2. planımdan hazır merak etme sen.
Özgünüm, ama ben kalıbını kullanmaktan nefret ettiğimi beni tanıyan herkes bilir. Bu kararı verirken oldukça düşündüm ama gerçekten de uzun ve uğraşarak yazan arkadaşlarımıza da ayıp oluyor diye de bir ardından düşündüm. Tavırların ve biraz bana bu benim sahşi düşüncem herhangi bir egomun bana dediği bir şey değil neyse bu vurdumduymaz tavrın öyküden soğuduğunu ve arkadaşlara ayıp olmasın diye düşünmeme yol açtı. Belki ikisi de değildir. ama senin hayal gücünde bir sorun olduğunu düşünmüyorum edmond.
Umarım bu kurguda beni yarı yolda bırakmaz ve huor için hazırladığım plana sadık kalırsın.
Mark ise bana mesaj yazıcağına önce bir öyküye yazsan da ben de Teemieri karakteri geri döndü diye bir sevinip sana msnde ballı çörekli bir teşekkür yazısı yazsam daha hoş ve naif olmaz mı?
Kaba değilim Saruman gibi, beyaz da değilim. ama herkes konuşuyor ben diyince de yanlış anlaşılıyor. ama herkes birbirinden bir konuda rahatsızken ortak öykü devam edemez. kim kime rahatsız diyen çıkarsa demek ki bir ortak öykü yazıldığını bile unutmuş hatta ismi Alenthas bile olabilir.
Saygıyla ayrılıyorum, biz bize yeteriz. yeterki öykümüz doğru dürüst bir yayına otursun artık.
Özgünüm, ama ben kalıbını kullanmaktan nefret ettiğimi beni tanıyan herkes bilir. Bu kararı verirken oldukça düşündüm ama gerçekten de uzun ve uğraşarak yazan arkadaşlarımıza da ayıp oluyor diye de bir ardından düşündüm. Tavırların ve biraz bana bu benim sahşi düşüncem herhangi bir egomun bana dediği bir şey değil neyse bu vurdumduymaz tavrın öyküden soğuduğunu ve arkadaşlara ayıp olmasın diye düşünmeme yol açtı. Belki ikisi de değildir. ama senin hayal gücünde bir sorun olduğunu düşünmüyorum edmond.
Umarım bu kurguda beni yarı yolda bırakmaz ve huor için hazırladığım plana sadık kalırsın.
Mark ise bana mesaj yazıcağına önce bir öyküye yazsan da ben de Teemieri karakteri geri döndü diye bir sevinip sana msnde ballı çörekli bir teşekkür yazısı yazsam daha hoş ve naif olmaz mı?
Kaba değilim Saruman gibi, beyaz da değilim. ama herkes konuşuyor ben diyince de yanlış anlaşılıyor. ama herkes birbirinden bir konuda rahatsızken ortak öykü devam edemez. kim kime rahatsız diyen çıkarsa demek ki bir ortak öykü yazıldığını bile unutmuş hatta ismi Alenthas bile olabilir.
Saygıyla ayrılıyorum, biz bize yeteriz. yeterki öykümüz doğru dürüst bir yayına otursun artık.
arkadaşlar catboy tamamen haklı. sizin davaranışlarınız insana öyküyü umursamadığınızı düşündürüyor. yazamayazak kadar meşgulseniz veya yazmak istemiyorsanız lütfen söyleyin. çünkü catboy öykünün gidişatını ayarlıyor ve devam edip etmeyeceğinizi bilmek onun hakkı. bazı ayarlamar yaparken insanın diğer insana güvenip ona göre bir plan yapması ama sonra devamsızlık ( her ne sebepten olursa olsun ) yüzünden bu planların gerçekleşmemesi öykü açısından sağlıklı olmayacaktır. bu sonuçta eğlence için yaptığımız bir şey ama lütfen biraz ciddiyet.

Sanırım mazeretimi duydun, yeterli olmuştur.catboy7402 wrote:Edmond senden hızlı bir şekilde yazmanı beklediğimi belirttiğim halde sitede 1 saat durup ardından çıkmanı hiç yakıştıramadım. O kadar bekledikten sonra demek ki uzun bir şey yazıcak ve ona laf edenleri de utandıracak diye ummuştum. Ama maalesef ki hayal kırıklığına uğradım. Maalesef ve tekrar tekrar maalesef diyorum seni bu öyküyle yormak istemiyorum. Madem yazmak konusunda sıkıntı çekiyorsun. Seni zorlamayalım. En iyisi benim Huor karakteri hakkındaki düşündüklerimi artık öyküde uygulayalım! Eğer kurgum hoşuan giderse edmond öyküye yazarak zaten beğendiğini belli edersin yok hala ben rahat rahat iyiyim arada bir yaşlılık krizlerim geliyor onun derdine yanıyorum işte o kadarcık yazıyla idare edin diyeceksen o zaman 2. planımdan hazır merak etme sen.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Catboy, o vakit yazamadım çünkü acil işim çıktı, işimi sana söyledim, görmüşsündür buraya yazmaya müsait değil.
Fakat şimdi yazdım, ayrıca ben neden yazmadığımı da sana açıkladım.Sanırım siteye yazmana gerek yoktu.Eğer benimle ilgili bir düşüncen varsa, bana bunu Ã?M yoluyla söyleyebilirsin, şu ana kadar hep öyle yaptın, şu andan sonra da öyle yapmanı istiyorum senden.
Çok mu şey istiyorum.
Fakat şimdi yazdım, ayrıca ben neden yazmadığımı da sana açıkladım.Sanırım siteye yazmana gerek yoktu.Eğer benimle ilgili bir düşüncen varsa, bana bunu Ã?M yoluyla söyleyebilirsin, şu ana kadar hep öyle yaptın, şu andan sonra da öyle yapmanı istiyorum senden.
Çok mu şey istiyorum.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury