Günışığı Hikayeleri -Tuhaf Kule (Yorum)
Günışığı Hikayeleri -Tuhaf Kule (Yorum)
Hemen okudum ve yorumumu yapayım. Bu öykü diğerinden daha çok hoşuma gitti. Özellikle rahiplerle olan çatışma sahnesi oldukça güzel tasvir edilmişti. Tebrikler! Devamını bekleriz. Bir dahaki bölüme de Bargierla nasıl tanıştıklarını anlatırsın artık 
Re: Günışığı Hikayeleri -Tuhaf Kule (Yorum)
bir dahaki bölümde intikamını almak için gelen reks rahipleri olacak. ondan sonraki bir kaç bölüm de geçen kışı anlatacak. öyküler daygliht a druidlerin toplantısı için gelen mektupla bitecek. işte ondan sonra geçmiş ve gelecek bölümlerini yazacağım, bargier ile tanışmasıda geçmiş bölümünde olacak.
teşekkür ederim
teşekkür ederim

İnanılmaz beğendim hatta kısa bile geldi! Devam ettirmeyi düşündüğüne sevindim!
E ama sen de Starfell, haydi okuması sıkıcı olsa, hikaye gözünde büyür ama Illyra inanılmaz yazıyor! Bir başla okumaya bak, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Sonra hikaye bittiğinde göğüsündeki ve gönlündeki boşluğun sebebini sorgulayacaksın. Ama hayır, bir yazıya aşık olmuş olamazsın! Fakat sonunda kabul etmek zorunda kalacaksın, insan sadece insana aşık olmuyormuş!
Hem iki bin küsür kelime çok değil ki ya
Bu arada Illyra, cidden seni amatör yazarlıktan profesyonel yazarlığa terfi ettiriyorum, bak Kedioğlan'ı kuratardık amatör yazarlıktan, seni de kurataralım! Pekala yukarıdaki paragrafı biraz abartarak yazmış olabilirim ama cidden çok güzeldi, daha uzun olmasını isterdim
Bu arada Koruyucular'ı raflarda görmeyi bekliyoruz!(Reklamın yeri miydi?)
E ama sen de Starfell, haydi okuması sıkıcı olsa, hikaye gözünde büyür ama Illyra inanılmaz yazıyor! Bir başla okumaya bak, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Sonra hikaye bittiğinde göğüsündeki ve gönlündeki boşluğun sebebini sorgulayacaksın. Ama hayır, bir yazıya aşık olmuş olamazsın! Fakat sonunda kabul etmek zorunda kalacaksın, insan sadece insana aşık olmuyormuş!
Hem iki bin küsür kelime çok değil ki ya
Bu arada Illyra, cidden seni amatör yazarlıktan profesyonel yazarlığa terfi ettiriyorum, bak Kedioğlan'ı kuratardık amatör yazarlıktan, seni de kurataralım! Pekala yukarıdaki paragrafı biraz abartarak yazmış olabilirim ama cidden çok güzeldi, daha uzun olmasını isterdim
Bu arada Koruyucular'ı raflarda görmeyi bekliyoruz!(Reklamın yeri miydi?)