Okulunuzda durmunuz ve yeni gençlerin durumu

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

lightflarer wrote:valla usta bi ara biz "fen öğrencisiyiz en iyi biziz" bi laf geçmiş ama şunu diyeyim bende fen bölümünde okuyorum açıkçası (hani kendini beğenmişlik değil) kusurlarımız olsada toplulukta her zaman önemsenen kişileriz ve dikkat et.
Ya vallahi ben de söz ettiğin bölümdeyim fakat bazen öyle bir yere geliyor ki sanki fenciler konuşma özürlüsü.Yok kardeşim öyle birşey.Genelde hep fenciler olarak bu damgayı yiyoruz hayır bir konuşma yapıyorum, herkes "aa" oluyor.Halbuki bende insanım normal bir olgu bu.Ama kanıtlamak zor herhalde :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Darktimes wrote:
lightflarer wrote:valla usta bi ara biz "fen öğrencisiyiz en iyi biziz" bi laf geçmiş ama şunu diyeyim bende fen bölümünde okuyorum açıkçası (hani kendini beğenmişlik değil) kusurlarımız olsada toplulukta her zaman önemsenen kişileriz ve dikkat et.
Ya vallahi ben de söz ettiğin bölümdeyim fakat bazen öyle bir yere geliyor ki sanki fenciler konuşma özürlüsü.Yok kardeşim öyle birşey.Genelde hep fenciler olarak bu damgayı yiyoruz hayır bir konuşma yapıyorum, herkes "aa" oluyor.Halbuki bende insanım normal bir olgu bu.Ama kanıtlamak zor herhalde :)
tabii insandan insana değişir onları da hesaba katmak lazım :) zaten bi arkadaşın ailesinden biri (özelliklede çocuk ts, tm, yd falan okuyosa) fen okuduğunmu, başarılı olduğumu yada bir başkasının öyle olduğunu görünce çocukta başarısızsa ve ailesinin içinde kalmışsa çocuğun fen okuması tek kelimeyle ağzını umumi tuvalet olarak kullanıyorlar diyeyim siz anlayın gerisini :D
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Vallahi cidden lightflarer, yorumu anlamak için kastım yani.Ama sonunda karar verdim haklısın :D
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Post Reply