Max Payne

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Max Payne

Post by Edmond »

şu ana kadar hiçbir filmle ilgili bir başlık açmadım, hâliyle işte ne bileyim, bir şablon vs. çıkarmakla uğraşmadım.Bildiğimi anlatacağım.

Film Amerika vs. ülkelerde 17 Ekim'de sinemalarda olacak.Fakat Türkiye'de ne zaman olacağına dair net bir bilgi yok.Tahminen alt yazılı izleyeceğiz filmi, türkçe dublaj çıkarmama ihtimalleri çok yüksek.

http://www.maxpaynethemovie.com/

Adlı siteden Trailer'ı izleyebilirsiniz.Hatta oradan siteye bile girebilirsiniz :D Fakat gerekli bilgiler sitede yok, en azından ben bulamadım.

Mark Wahlberg adlı abimiz, karizmatik baş rölü oynayacak.Max Payne.

John Moore ise filmin yönetmeni.

Vallahi trailer'dan pek bir şey anlamadım, herhâlde anlatmak gibi bir dertleri de yoktu :D

Eveeeeet, sanırım bütün MAX PAYNE manyakları (en başta ben :D ) bu film için izdihama yol açacaklar.

17 Ekim'e baktım.Cuma gününe denk geliyor, okulu asmak için bahane çıktı, tabiî bu işin çakası, fakat eğer sinema 3:00'da ise, son dersten kaçarım, bu yeterli olmuştur :D

Tam anlayamamla beraber, film 2. oyunu konu alacak galiba.Ã?ünkü Mila Kunis ablamız, karizmatik (daha ziyade güzel :D ) baş kadın rol :D E 1. film olursa filmde tek sahne oynayıp ölmek zorunda :D

Ne düşünüyorsunuz :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

valla içinde Mark'ın olduğu her şeyi izlerim ama bence Max-Payne rolüne daha uygun birini bulamazlarmış, eminim güzel olacak
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

NIGHT wrote:valla içinde Mark'ın olduğu her şeyi izlerim ama bence Max-Payne rolüne daha uygun birini bulamazlarmış, eminim güzel olacak
Umarım güzel olur, o adamı ben de severim, gerçi güzele ne yakışmaz dercesine:

"Max Payne'e kim yakışmaz :P "
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

'Mark'a ne yakışmaz'da diyebiliriz :) 17 ekim uzak bir tarih ya nefret ediyorum coming soon dan
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

NIGHT wrote:'Mark'a ne yakışmaz'da diyebiliriz :) 17 ekim uzak bir tarih ya nefret ediyorum coming soon dan
Üstelik bu tarihte Türkiye yok, yani bu tarih ABD-İngiltere gibi ülkeler için kesin tarih.

Tarih listesinde ise Türkiye'nin yeri yoktu.Bu tahminen Dublajlı olarak izleyemeyeceğiz, alt yazılı izleyeceğiz ve çıkış tarihini bilmiyoruz demek herhâlde.

Yine de size de bir sorayım.Bu demek mi :D

-Freddie Mercury
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Evet, ilginç, güzel olabilir.Göreceğiz.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

87 dk mıymış film?! kısa değil mi yav?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

NIGHT wrote:87 dk mıymış film?! kısa değil mi yav?
Bu sonuca nereden vardığını öğrenebilir miyiz?

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bilemiyorum... Oyunların filmleri dandik olur, filmlerin oyunları ise iğrenç. Çok fazla bir şey beklemeyin derim. Hitman'in filmini gördük, tam bir hayal kırıklığı.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

AlenthasLeasess wrote:Bilemiyorum... Oyunların filmleri dandik olur, filmlerin oyunları ise iğrenç. Çok fazla bir şey beklemeyin derim. Hitman'in filmini gördük, tam bir hayal kırıklığı.
Bunun sebebi oyunların senaryosunun sağlam olmamasıdır.Film yapımcıları için bir senaryo gerek.Oyunun tutması değil.Senaryo diyince de akla, MARİO değil, HİTMAN HİÃ? DEğİL, Max Payne gelir.

-Freddie Mercury
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Edmond wrote: Bunun sebebi oyunların senaryosunun sağlam olmamasıdır.Film yapımcıları için bir senaryo gerek.Oyunun tutması değil.Senaryo diyince de akla, MARİO değil, HİTMAN HİÃ? DEğİL, Max Payne gelir.
Çok güzel dedin, aynen katılıyorum. Bir de oyunun aynısını beklemeyin, hiçbir uyarlama bire bir olmaz. Ya senaryoda değişiklikler olur, ya karakterlerde değişiklikler olur; aynı kalmaz hiçbir şey.

Fragmanı izledim, izlerken oyunu hissettim yani. Oyunun sahneleri gibi olmuş; renkler, atmosfer aynı. Beğendim ben, mutlaka izleyeceğim.

Max Payne'in çizgi roman havasına hayrandım ben, acaba filmi nasıl yaptılar?
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Possessed wrote:
Edmond wrote: Bunun sebebi oyunların senaryosunun sağlam olmamasıdır.Film yapımcıları için bir senaryo gerek.Oyunun tutması değil.Senaryo diyince de akla, MARİO değil, HİTMAN HİÃ? DEğİL, Max Payne gelir.
Çok güzel dedin, aynen katılıyorum. Bir de oyunun aynısını beklemeyin, hiçbir uyarlama bire bir olmaz. Ya senaryoda değişiklikler olur, ya karakterlerde değişiklikler olur; aynı kalmaz hiçbir şey.

Fragmanı izledim, izlerken oyunu hissettim yani. Oyunun sahneleri gibi olmuş; renkler, atmosfer aynı. Beğendim ben, mutlaka izleyeceğim.

Max Payne'in çizgi roman havasına hayrandım ben, acaba filmi nasıl yaptılar?
Filmin ağırlıklı olarak ikinci oyundan yapılıyor olması, sanırım ikinci oyundaki gibi ekşın sahnelerinden ziyade, çizgiroman vari senaryonun fazla olduğunu gösteriyor.

-Freddie Mercury
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

87 dk olduğunundan emin değilim de imdb forumunda okudum, biri artık nerden öğrendiyse öğrenmiş 87 dk mı cidden diye sororuyordu ben de size sorayım dedim?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

NIGHT wrote:87 dk olduğunundan emin değilim de imdb forumunda okudum, biri artık nerden öğrendiyse öğrenmiş 87 dk mı cidden diye sororuyordu ben de size sorayım dedim?
Bence uydurmadır, filmin trailer'ı bile var bir 5 dakika :D

Ayrıca Max Payne konusu itibariyle 87 dakikaya sığmayacak film diye düşünüyorum.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ama ikinci oyun en fazla 6 saat sürüyor... Bu kadar kısa bir oyun için uzun bir senaryo beklemem.
Image
Post Reply