Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ankara'da, D&D 20'lik zar ile ingilizce-türkçe[Türkçe varsa tabii] manga arıyorum. Bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ya da satmayı düşünen var mı?
şimdiden teşekkürler.
Zar&Manga
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Karanfil Dost'un cd&film mağazasının alt katında zar bulabilirsin. Bir ara kasada duruyordu ama, kasanın yeri değişince nereye taşıdılar bilmiyorum...
Yine Karanfil Dost'un kitap mağazasının alt katında, merdivenden inince sağdaki kapının(depo sanıyorum) solundaki rafta çizgi roman ve manga bulabilirsin. Mangalar az ve sırasız.
Tunalı'daki D&R'da kaçıncı kat olduğunu hatırlamadığım bir katta manga var. Yabancı yayınları bulabildiğin kat özünde orası. Sorarsan gösterirler diye düşünmekteyim.
Yine Karanfil Dost'un kitap mağazasının alt katında, merdivenden inince sağdaki kapının(depo sanıyorum) solundaki rafta çizgi roman ve manga bulabilirsin. Mangalar az ve sırasız.
Tunalı'daki D&R'da kaçıncı kat olduğunu hatırlamadığım bir katta manga var. Yabancı yayınları bulabildiğin kat özünde orası. Sorarsan gösterirler diye düşünmekteyim.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"