Yeşeren Umutlar 2 (Öalışma başlığı)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Charlie'nin melekleri gibi oldu, yayıyla Daylight, bıçağıyla Miae, kılıcıyla Kerrae :P Arkada da Huor var o da Charlie!

(Söylemeden edemeyecektim de :D )
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

İyi etmişsin söylediğine Karrea (Kerrae miydi?)

Tabi onu geçelim, Safir Dryad'ların tepkisini yaz, ben sadece yaptığımı anlattım, kavga etmek isteyip istemediğinizi anolamadım.Böyle yaptım.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

clıck's barbar mı ne barbarı ?? hani nerde bi wagna var oda çekirdekten :p
tahmin ediyorum Adrian a dedin ama Adrian barbar değilki. öyle olsaydı daha hayvansı oynatabilirdim :D:D
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Sence adrian hayvansı değilmi :D Benim gözümde öyle canlandı :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ã?yküde 2 post ardarda yazmış oldum. Mecburen... Yarın 1 haftalık tatile çıkıyorum geçte olsa birazcık denizin tadına varmalıyım... :) Karakterimi Illyra yöneticek bu haftada :) Tekrar teşekkürler bunun için :)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Adrian biraz çapkın ve densiz:D. Siz hiç insan görünümlü bi öküzle karşılasmadınız mı yoksa :D
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Biraz? Yok canım, zerre kadar öküz değil. Çok efendi, centilmen, kibar...

Ya siz Kerrae'yi Miko Miyazaki(Order of the Stick) mi yapacaksınız! Hani yapacaksınız söyleyin, eğlenceli olabilir :P
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

o olsa olsa benden olur :P
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bu gün akşama kadar giremeyeceğim için sabahtan hemncik hikayenin ilerlemesi için misafirler eve doluşmadan yazıyorum. sevgili tiktikin ve bu sabah beni arayıp neler olduğunu soran alenthas ın da ricası üzerine bir süre onların karakterleri için ben yazacağım. asıl ben teşekkür ederim.

saygılar.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ıllyra hatanı düzeltmeni acilen bekliyorum. thereon bağlı değildi sadece etrafta tıkınıyordu. sen öyküğnün çok gerisinde kalmışsın inanmıyıorum ve senden böyle bir hata beklemiyordum.
o bağlı olduğu sahnelere dryadlar saldırmadan önceydi. thereon ne ara tekrar bağlandı? biz onu bir daha bağlamadık ki? ıllyra neden böyle bir hata yaptın? hala inanamıoyrum sana.
lütfen onu değiştir....
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Arkadaşlar size danışmam gereken bir sorum var? ve bu ortak öykü olduğu için birlikte karar vermeliyiz. clicks sağolsun haber verdi 1 hafta yokum diye. ıllyra da onun karakterini bir süre kontrol edecek. bundan doğal bir şey olamaz. yani bunla ilgili bir sorun yok.
ama asıl sorun mark ve alenthasın öyküye hiç yazmamış olması ve biliyorum ki çok fazla yazı birikti ve onlar da bu kadar ayzıyı okuyup yazmak istemeyeceklerdir.
ben diyorum ki artık bu kadar karakteri yük olarak taşımayalım. alenthas ve markın karakterini çıkartalım ama geri dönerlerse tekrar öyküye katılabilirler aynı karakterlerle.
wes_dex de ve mark da geçen ortak öyküde yapmıştık. yoksa ıllyranın yaptığı gibi hatalar oluyor. thereonu biz dryad saldırısından sonra bir daha niye bağlıyalım ki? hayır buna benzer hataların olmaması için bir daha sizden rica ediyorum bana hak verin de bu öyküde kuyruk olmak dışında bir işe yaramayan iki karakteri çıkartalım. ben mark ilgisini çeksin teemeriyi önplana çıkartıyorum ama mark onları bile okumayla uğraşmayacakmış gibi geliyor. bu bakımdna mark ve alenthası beklemek bence hepimize adil gelmiyor.
hayır kalsınlar diyenler de sebeplerini belirtsinler çünkü ben onlar tekrar yazmak isterlerse (bu zamana kadar ki ayzılan yazıları okumaları şartıyla) katılabilecekler. ben karışıklık olmasın diye öyküde çıkartmak istiyorum 2 karakteri.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy7402 wrote:Kaba değilim Saruman gibi, beyaz da değilim. ama herkes konuşuyor ben diyince de yanlış anlaşılıyor. ama herkes birbirinden bir konuda rahatsızken ortak öykü devam edemez. kim kime rahatsız diyen çıkarsa demek ki bir ortak öykü yazıldığını bile unutmuş hatta ismi Alenthas bile olabilir.
?
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Catboy, derim ki bir haftya gibi bir zaman verelim. Sonra geri dönmelerine izin verecek geçici bir çıkış hazırlayalım. Diye düşünüyorum ben.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

hayır hata yapmadım, daylight adını bilmediği için onu hala bağlı adam olarak düşünüyor bağlı olsa ona hala gelip gelmediğini sormaz bıçağınıda geri vermezdi. yanlış anlaşışma olmasın.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bir daha baktım da orada önceden ağaca bağlı olan ve ona bıçağını ödünç veren adam deseydin sanki daha anlaşılır olurdu. Ã?ünkü bne de bir daha okuyunca anladım önce sanki o anda çözüyorsun tekrar iplerini gibi anlamıştım ben ki o bağlı değildi o sırada.
Post Reply