şaka bir yana eğer 00:00 dan sonra yollamam sorun olacaksa yarışmaya dahil edilmesede olur. (Tabi buna karar verecek olan sizsiniz.) Birşeyler yazıcam dememe rağmen yazmamış olmanın bilincine vararak ayıp olmasın diye yazdığım bir hikayeydi. Herkese başarılar.
6. FRPWORLD HİKAYE YARIşMASI
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Bogus hikayeyi 39 dakikada yazdığım göz önünde bulundurulursa iyi bile yetiştirmişim. 
şaka bir yana eğer 00:00 dan sonra yollamam sorun olacaksa yarışmaya dahil edilmesede olur. (Tabi buna karar verecek olan sizsiniz.) Birşeyler yazıcam dememe rağmen yazmamış olmanın bilincine vararak ayıp olmasın diye yazdığım bir hikayeydi. Herkese başarılar.
Been there. Seen that. Got the scars.
Yarışmaya katılan bütün eserleri derledim. Hikayeler tek bir word dosyasında standartlaştırılmış hale geldiler.
Jürilerin okuması gereken 37642 kelime var. (12 fonta 100 sayfa)
Bütün Jüriler lütfen canozer82@yahoo.com adresine bir mail atarak bana hikayeleri almak istedikleri e-mail adresini bildirsinler.
Jürilere özverilerinden ve yarışmaya desteklerinden ötürü teşekkürü borç bilirim.
Hak edenin kazanması dileğiyle.
Jürilerin okuması gereken 37642 kelime var. (12 fonta 100 sayfa)
Bütün Jüriler lütfen canozer82@yahoo.com adresine bir mail atarak bana hikayeleri almak istedikleri e-mail adresini bildirsinler.
Jürilere özverilerinden ve yarışmaya desteklerinden ötürü teşekkürü borç bilirim.
Hak edenin kazanması dileğiyle.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ben mail yolladım sana Bogus...
Bu arada muhtemelen birçok kişi sabırsızlanmıştır ama sonuçların açıklanma tarihini de birkaç gün erteleyebilir miyiz? Hazırlayıp sunmam gereken bir proje hocalarım tarafından erken bir tarihe alındı. Bu süreçte hikayelere gereken önemi veremeyebilirim.
Ayrıca yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyorum.
Bu arada muhtemelen birçok kişi sabırsızlanmıştır ama sonuçların açıklanma tarihini de birkaç gün erteleyebilir miyiz? Hazırlayıp sunmam gereken bir proje hocalarım tarafından erken bir tarihe alındı. Bu süreçte hikayelere gereken önemi veremeyebilirim.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Benim için sorun değil, dilediğin gibi erteleyebilirsen, zaten erteleme sebebinin keyfi olmadığını da biliyoruz, aslında diğer arkadaşlar için de sorun olmadığından eminim ama onlar adına konuşmamak gerek.WizardOfQuarks wrote:Ben mail yolladım sana Bogus...
Yani yarışmacılarca sorun yok
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Salıdan önce değerlendirmemi yapamayacağım arkadaşlar. Ã?devimi bir türlü bitiremedim, hatta bulamadım henüz. Onu araştırmak bütün vaktimi alıyor. Yapamazsam mezuniyetim hazirana sarkacak o nedenle benim için çok önemli. Anlayışınız için teşekkür ederim.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı