Yav arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş zannımca

Benim karakterim obur değil, hayır. Ben karakterimi yazarken insanların günlük ihtiyaçlarını düşünerek yazıyorum. Ã?nceki hikayeden arkadaşlar hatırlarlar, bir hafta meyve yerdik kimsenin gıkı çıkmazdı (anca bir haftanın sonunda ben demiştim onu da

). Aylarca banyo yapılmazdı kimse rahatsız olmazdı. Ben bunları dile getiriyorum yazılarımda. Kime dört parça et yeter ki? Ya da dört parça et ile günde iki öğün yeter mi? Yetmez tabii ki de. Bir de şey var tabii. Eğer Safir Thereon'u sorguya çekseydi savunma olarak "siz ahmaklar ejderhalarla savaşırken ben hayatımı kurtarmaya çalıştım, çok mu yani! Hem o sırada da uzun süredir açtım, açlığımı giderdim," diye bir savunması olacaktı ama o iş de yattı

Demem o ki benim karakteri kolay kolay tongaya düşüremezsiniz

Her durumdan sıyrılma yeteneği var şerefsizin. Ha bir de daha isminin ne olduğunu kararlaştırmadım, hem zaten daha öğrenmemeniz gerekiyor Thereon olmadığını. Bir şey olduğunda zaten anlayacaksınız o olmadığını. O zamana kadar fazla çaktırmayın.
Son bir şey. Benim karakter aslında öyle öküz birisi değil. Tamam öyle ama o kadar fazla değil. Daha çok kırıcı lafları karşısındakini kırılacağının farkında olmadan söylüyor. Bunu yapmamın nedenide herkesin iyilik meleği olup kimseyi kıracak bir şeyi söylememe çabasıydı. Ya da mesela, tıktıkların elf karakteri mahkeme duvarı gibi soğuk olacağına gayet sosyal bir arkadaş. Özellikle bir insan kolcuya karşı! Yani pis, ormanda yaşayan bir vahşiye karşı. Bunun gibi bir kaç örnek daha var tabii..