Öyelerin Resimleri
Darktimes wrote:Sanki böyle bir Kadir abi potansiyeli var(Saygısızlık etmiş olucam ama hadi yine söyleyeyim Kadir İnanır'dan kastım)
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
PuhahahahahaStarfell wrote:Darktimes wrote:Sanki böyle bir Kadir abi potansiyeli var(Saygısızlık etmiş olucam ama hadi yine söyleyeyim Kadir İnanır'dan kastım)
Saol daha önce kimse benzetmemişti ilk oldu geçen gün çocuğun teki beni yolda durdurdu abi sen spiderman'a benziyosun dedi.Ben nasıı yani diye düşünürken çocuk çoktan gitmişti. Ama o zaman sakalım yoktu
Ã?nceki sayfalardan baktım ama pek bir benzerlik göremedim (baygın bakan gözler dışındaDarkgnome wrote:Aletnhas: Sen Ombuspider'ın burun ameliyatı geçirmiş hali gibiymişsinKaş, bakış felan bu kadar benzer yani.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Önemli değil Darkgnome. Sen sadece resmimi görmüştün önceden. Bu saçlarla annem bile beni ilk gördüğünde tanıyamamıştı.Darkgnome wrote:Ya sen orada Sacithan'la bana gelip meraba felan demiştin de benim aklımda bir sürü şey vardır ilk geldiğinde kendini tanıttığında duyamadım ne dediğini, seni tanıyamadım. Daha uzun boylu kahverengi gözlü, kahverengi saçlı sanıyordum seni. Biraz soğuk davrandım kusura bakma. Hatta dedim dedim ne kadar da sıcak kanlı hemen kaynaştıSonra jeton düştü dedim Saco'ya "Ya bu wizard of quarks mıydı?" diye.
Daha sonraki günde gördüm ama yanımda bulunan başkası vardı orada çok bulunmak istemiyordu. Ayrıldım bende mecbur.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
ombuspider
- Kullanıcı

Burdayız canım gitmedik bi yere . Sadece gerçekten uzun bi süredir forumlarda aktif değiliz . Arada bir girip kimler aktif diye bakıyodum ama dediğim gibi forumlara yazmıyodum. Nedenini ben de bilmiyorum ama aktif olmasak da, uğramasak da burası bizimdir ; böyle düşünmekteyiz. Hepinize selam ederim hazır girmişken. Siz daha bizi evericekseniz pehey ...Darktimes wrote:Ã?niversiteyi kazanıp ayrıldılar demek kiNeyse gidene dur denilmez.Belki ileride dönerler
Konuyla da alakasız olmayayım dedim ;
Ombuspider kişisi :

Celeraen kişisi :

Yine Celeraen kişisi :

p.s : şu an içimde çok aşırı derecede Selami şahin tarzı espri yapma isteği var ama sizi bu işkenceye maruz bırakmak istemiyorum .
Elimde sadece bu fotoraflar var şimdilik, Hd - bad sector - format - veri kaybı - yedekleme şansı olmaması vs.. Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Yazacak bir şey yoksa üretin yahuAlenthasLeasess wrote:Sanırım bu durum hepimizin başına geliyor.Darktimes wrote:Bu aralar sitede öyle birşeyler var.Arasıra bende giriyorum ama yazacak birşey bulamadığımdan mıdır yoksa yazmak istemediğimden midir bilmiyorum ama yazmıyorum.Neyse hala aramızda olduğunuzu görmek hoş
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ya kusura bakmayın benim pek resmim yoktur, kolay kolay kimse resmimi çekmez benim, eh, ben de kendi resmimi çekmem

Burda da beni değil boynumdaki altın madalyayı çektiler zaten.
Dostum diye işaretlediğim elemanda beni turnuvaya zorla sokan ve önceki sene satranç birincisi olan eleman.Bu sefer ben kaptım

Burda da beni değil boynumdaki altın madalyayı çektiler zaten.
Dostum diye işaretlediğim elemanda beni turnuvaya zorla sokan ve önceki sene satranç birincisi olan eleman.Bu sefer ben kaptım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

aha bak bu benim işte

bu biraz runes to my memory atmosferinden arak oldu..

bi tane normal resim yokmuş bilgisayarda
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm