Yanlış saat [yorum]

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Yanlış saat [yorum]

Post by Edmond »

Eveeet, bu hikayeyi dün akşam saat durduktan sonra, ve gece yarısı saatin tıktıkları ile uyanıp korkudan çığlık atmak üzereyken tasarladım ve şimdi yazma fırsatım oldu :) Yorumlarınızı bekliyorum.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Edmond sayende odamdaki tüm saatlerden kurturma kararı aldım. Gerçekten de gerilim de üzerine yok. Sonlara doğru okurken cidden gerildim. Demek ki saatçi ne derse harfiyen yapman gerekirmiş mi ders bu herhalde öyküden çıkartılması gereken :)
Bu arada tasvirli cümlelerde genellikle ardı ardına hep vardı diye cümleleri bitirmişsin. Bu biraz rahatsızlık verici geldi bana.
Bir de ana konu olan saat ve saatçi dışındaki başlarda anlattığın bilgiler biraz gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yani daha kısaltarak daha öz bir kısa öykü olabilirmiş. Yani Arthur'un geçmişi ve evini yeni alıp almaması pek öykünün özünü oluşturmadığından pek kurguya katkı sağladığı da yok. Başlarda sevgili muhabbetleri geçince kesin bir aşk öyküsüne dönecek diye beklerken birden gerilim müziği çalmaya başlayınca (bana inanmazsanız tik-taklara inanın) öykü biraz 36o derecelik dönüş yapıyormuş gibi geldi.
Başlarda da amacın saate doğru yol almaktı belki ama ilk başlardaki ekstra bilgiler biraz fazlalık mı ne gelmiş? (deminden beri aynı yorumun farklı cümlelerle anlatıyorum sanki mi ne?)
Neyse beni geren (zaten amacı da germek olduğunu düşündüğüm) bir öyküydü. Sayende saatlerden de tırsmaya başladım edmond, bundna sonraki öykünde de aynaları anlat da evdeki aynaları da toplamaya başlayım ben şimdiden. :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Vauuv çok güzel yahu :D Hoşuma gitti baya..

Beni yazmaya teşvik ettin. Özendim korkunç bişeyler yazıcam :D
Image
Post Reply